Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gaudau ir as. 2.gif 2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 00:52)
Gaudau ir as.  2.gif  2.gif  smile.gif

Sveikos, mergaites, kaip nuotiakos? Kaip gyvenat?
Cituk, Tanga, kaip laikotes mergytes? 4u.gif
Žemyna_mėlynake, koks fainas tavo avataras thumbup.gif toks pakeliantis nuotaika.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Norma, geriau pasakok kaip sekasi? wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 09:49)
Labas rytas, 4u.gif

Norma, geriau pasakok kaip sekasi?  wub.gif  4u.gif

Aciu, kol kas jauciuos gerai, nei ka skauda, nei teplioja. Tiesa (.)(.) nakti baisiai skauda, net negaliu miegot ant sono.
Ryt vaziuoju pas Treisa, antra karta, gal jau pamatys aiskiai musu zirni. Nes sestadieni buvau Kauno klinikose, pazistama suorganizavo echoskopija, tai siaip ne taip pamate mano slapuka, jau sirdele plake. Jis toks mazas, kad dar kazkaip nelabai patikejau kad viskas ok. Nu dabar eina jau 8 savaite, jau Treisas turetu aiskiai pamatyti, tuolabiau, kad pas ji aparatura geresne wink.gif
Atsakyti
kristinuke didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif maziukai nenuvyle mamytes thumbup.gif

O as prisiduodu po punkcijos. Pirmiausia aciukas visoms mergaitems uz sekme wub.gif
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, bet 1 buvo defektuota, lyg tai taip sake arba kaip MB juokavo, kad ta buvo kinietiska lotuliukas.gif As kazkaip lyg nusiminiau, matyt narkoze daro savo. blush2.gif Bet MB atvede i prota, sakydamas, jog is vienos kiausides -tai puikus rezultatas.
Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes thumbup.gif Tikiuosi musu branguciai ir toliau bus tokie stiprus ir bent vienas pasiliks pas mus wub.gif
Siaip visa laika buvau rami, bet dabar jau kazkoks drebulys prasidejas...matyt narkozes pasekme lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 29 rugsėjo 2011 - 09:22
Norma, viskas pas jus ten gerai, dabar lauksime paciu geriausiu naujienu is Treijsoc grizus. wub.gif 4u.gif

Kamelija2, puikus rezultatas! bigsmile.gif didis.gif 4u.gif wub.gif
Kiek laiko buni sapnelyje per punkcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 10:31)
Kamelija2, puikus rezultatas!  bigsmile.gif  didis.gif  4u.gif  wub.gif
Kiek laiko buni sapnelyje per punkcija?  4u.gif

Zemyna_melynake 4u.gif
Sesute sake, kad pati narkoze trunka 10 min, o MB sake, kad mane parveze gl po 20 min. Siaip palatoje prabudino, po to bandziau dar miegoti, bet kazkaip neisejo. Tiesiog snuduriavau.
Atsakyti
Aciu, Kamelija2. 4u.gif
Atsakyti
О, nauji namučiai!!!
Kaip gražiai pasibaigė anie! Valio kristinukei! wub.gif

Kamelija2 nerealus rezultatai, taip ir toliau! Sveikinuuu!!! Už 2 savaičių laikiu nerealaus rezultato!

norma
Smagaus pasimatimo! wub.gif

Tru-lia-lia, man prasidėjo priešpaskutiniai mano mmmm! Ciklas joks ne trumpas, normalus, kaip visada. Nu, dabar tik sulaukti pabaigos, nueiti įsitikinti, kad nuo cistos nieko neliko ir pradėti savo kelia link tobulo rezultato. thumbup.gif

Atsakyti

Kiek laiko buni sapnelyje per punkcija? 4u.gif
[/quote]

Man vyras irgi sake, nespejau iki masinos nueiti paimti maisa su maistu, o jau tave atveze i palata. As kaip supratau, su paruosimu (paguldo, apklosto, suleidzia vaistukus) uztruko viskas iki 20 min max
O kai atveze i palata, uzsimerkus pabuvau kokias 5 min .... nesimiegojo man visai. Jei ne skausmas, buciau galejus iskart namo vaziuot. Nes jokiu narkozes pasekmiu nejauciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 29, 10:20)
Nu dabar eina jau 8 savaite, jau Treisas turetu aiskiai pamatyti, tuolabiau, kad pas ji aparatura geresne wink.gif

Grazaus pasimatymo ir patikejimo savo laime pagaliau wub.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 10:20)
kristinuke didziausi sveikinimai wub.gif  wub.gif maziukai nenuvyle mamytes thumbup.gif

O as prisiduodu po punkcijos. Pirmiausia aciukas visoms mergaitems uz sekme wub.gif
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes thumbup.gif

Nerealiai geri rezultatai, is vienos kiausides bigsmile.gif taip ir toliau mergyt 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 29, 11:37)
Tru-lia-lia, man prasidėjo priešpaskutiniai mano mmmm! Ciklas joks ne trumpas, normalus, kaip visada. Nu, dabar tik sulaukti pabaigos, nueiti įsitikinti, kad nuo cistos nieko neliko ir pradėti savo kelia link tobulo rezultato.  thumbup.gif

Su priespastkutinem tave brangioji thumbup.gif Cistai TRIS KARTU NE NE NE IR VIENA ILGA NEEEEEEEEEEEEEE!!!
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
As po punkcijos atsibudau, parejau i palata su anesteziologo pagalba, pareikalavau vyro, man atnese arbatos su cukrum ir sokoladuka. Isgeraiu, atsikeliau, apsirengiau, paplepejau su gyd. ir embriologu apie 20 min., isvaziavau namuo.
7:15 nuvede i operacine, 8:40 mes jau pajudejom is klinikos.
Juokiu skausmu, nejutau absoliuciai nieko blogo. Tik truputuka silpna buvo, bet miegojau mazai ir keltis reikejo nezmogiskai anksti. Dar po savo miesto gala vazinejom, norejom graziai papusryciauti smile.gif
as kaz kaip tikiu, kad jei tiksliai laikytis nurodymu isgerti daug vansens, nevalgyti ir t.t., tai po narkozes pasiekmiu buna maziausiai.

Cituk wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 29 rugsėjo 2011 - 11:02