QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 00:52)
Gaudau ir as.
Sveikos, mergaites, kaip nuotiakos? Kaip gyvenat?
Cituk, Tanga, kaip laikotes mergytes?
Žemyna_mėlynake, koks fainas tavo avataras toks pakeliantis nuotaika.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 09:49)
Aciu, kol kas jauciuos gerai, nei ka skauda, nei teplioja. Tiesa (.)(.) nakti baisiai skauda, net negaliu miegot ant sono.
Ryt vaziuoju pas Treisa, antra karta, gal jau pamatys aiskiai musu zirni. Nes sestadieni buvau Kauno klinikose, pazistama suorganizavo echoskopija, tai siaip ne taip pamate mano slapuka, jau sirdele plake. Jis toks mazas, kad dar kazkaip nelabai patikejau kad viskas ok. Nu dabar eina jau 8 savaite, jau Treisas turetu aiskiai pamatyti, tuolabiau, kad pas ji aparatura geresne
kristinuke didziausi sveikinimai maziukai nenuvyle mamytes
O as prisiduodu po punkcijos. Pirmiausia aciukas visoms mergaitems uz sekme
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, bet 1 buvo defektuota, lyg tai taip sake arba kaip MB juokavo, kad ta buvo kinietiska As kazkaip lyg nusiminiau, matyt narkoze daro savo. Bet MB atvede i prota, sakydamas, jog is vienos kiausides -tai puikus rezultatas.
Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes Tikiuosi musu branguciai ir toliau bus tokie stiprus ir bent vienas pasiliks pas mus
Siaip visa laika buvau rami, bet dabar jau kazkoks drebulys prasidejas...matyt narkozes pasekme
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, bet 1 buvo defektuota, lyg tai taip sake arba kaip MB juokavo, kad ta buvo kinietiska As kazkaip lyg nusiminiau, matyt narkoze daro savo. Bet MB atvede i prota, sakydamas, jog is vienos kiausides -tai puikus rezultatas.
Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes Tikiuosi musu branguciai ir toliau bus tokie stiprus ir bent vienas pasiliks pas mus
Siaip visa laika buvau rami, bet dabar jau kazkoks drebulys prasidejas...matyt narkozes pasekme
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 29, 10:31)
Zemyna_melynake
Sesute sake, kad pati narkoze trunka 10 min, o MB sake, kad mane parveze gl po 20 min. Siaip palatoje prabudino, po to bandziau dar miegoti, bet kazkaip neisejo. Tiesiog snuduriavau.
О, nauji namučiai!!!
Kaip gražiai pasibaigė anie! Valio kristinukei!
Kamelija2 nerealus rezultatai, taip ir toliau! Sveikinuuu!!! Už 2 savaičių laikiu nerealaus rezultato!
norma
Smagaus pasimatimo!
Tru-lia-lia, man prasidėjo priešpaskutiniai mano mmmm! Ciklas joks ne trumpas, normalus, kaip visada. Nu, dabar tik sulaukti pabaigos, nueiti įsitikinti, kad nuo cistos nieko neliko ir pradėti savo kelia link tobulo rezultato.
Kaip gražiai pasibaigė anie! Valio kristinukei!
Kamelija2 nerealus rezultatai, taip ir toliau! Sveikinuuu!!! Už 2 savaičių laikiu nerealaus rezultato!
norma
Smagaus pasimatimo!
Tru-lia-lia, man prasidėjo priešpaskutiniai mano mmmm! Ciklas joks ne trumpas, normalus, kaip visada. Nu, dabar tik sulaukti pabaigos, nueiti įsitikinti, kad nuo cistos nieko neliko ir pradėti savo kelia link tobulo rezultato.
Kiek laiko buni sapnelyje per punkcija?
[/quote]
Man vyras irgi sake, nespejau iki masinos nueiti paimti maisa su maistu, o jau tave atveze i palata. As kaip supratau, su paruosimu (paguldo, apklosto, suleidzia vaistukus) uztruko viskas iki 20 min max
O kai atveze i palata, uzsimerkus pabuvau kokias 5 min .... nesimiegojo man visai. Jei ne skausmas, buciau galejus iskart namo vaziuot. Nes jokiu narkozes pasekmiu nejauciau
QUOTE(norma @ 2011 09 29, 10:20)
Nu dabar eina jau 8 savaite, jau Treisas turetu aiskiai pamatyti, tuolabiau, kad pas ji aparatura geresne
Grazaus pasimatymo ir patikejimo savo laime pagaliau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 29, 10:20)
kristinuke didziausi sveikinimai maziukai nenuvyle mamytes
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes
O rezultatai tokie. Iseme 11 kiausialasciu, Neseniai skambinausi Treijsui, tai is 10 apsivaisino 8 ir sake, kad geros kokybes
Nerealiai geri rezultatai, is vienos kiausides taip ir toliau mergyt
QUOTE(Warwara @ 2011 09 29, 11:37)
Su priespastkutinem tave brangioji Cistai TRIS KARTU NE NE NE IR VIENA ILGA NEEEEEEEEEEEEEE!!!
Žemyna_mėlynakė
As po punkcijos atsibudau, parejau i palata su anesteziologo pagalba, pareikalavau vyro, man atnese arbatos su cukrum ir sokoladuka. Isgeraiu, atsikeliau, apsirengiau, paplepejau su gyd. ir embriologu apie 20 min., isvaziavau namuo.
7:15 nuvede i operacine, 8:40 mes jau pajudejom is klinikos.
Juokiu skausmu, nejutau absoliuciai nieko blogo. Tik truputuka silpna buvo, bet miegojau mazai ir keltis reikejo nezmogiskai anksti. Dar po savo miesto gala vazinejom, norejom graziai papusryciauti
as kaz kaip tikiu, kad jei tiksliai laikytis nurodymu isgerti daug vansens, nevalgyti ir t.t., tai po narkozes pasiekmiu buna maziausiai.
Cituk
As po punkcijos atsibudau, parejau i palata su anesteziologo pagalba, pareikalavau vyro, man atnese arbatos su cukrum ir sokoladuka. Isgeraiu, atsikeliau, apsirengiau, paplepejau su gyd. ir embriologu apie 20 min., isvaziavau namuo.
7:15 nuvede i operacine, 8:40 mes jau pajudejom is klinikos.
Juokiu skausmu, nejutau absoliuciai nieko blogo. Tik truputuka silpna buvo, bet miegojau mazai ir keltis reikejo nezmogiskai anksti. Dar po savo miesto gala vazinejom, norejom graziai papusryciauti
as kaz kaip tikiu, kad jei tiksliai laikytis nurodymu isgerti daug vansens, nevalgyti ir t.t., tai po narkozes pasiekmiu buna maziausiai.
Cituk