Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 12:36)
Va sitas tai jau labai idomu  g.gif

O tu turi bent kokius AFS pasidarius..... Nors pvz pas mane beveik viskas visur gerai,isskyrus zaraza ir genotipo panasuma,pas daugeli yra taip,kad beda po viena nevaiksto.Jei tuose kresumuose yra bedeliu,tiketina,kad ir ausktesniam lygy ju bus.

AFS LT man net nesiule darytis... O kas per zaraza pas tave buvo? Zinai, svarbiausia pastojai... As pati kartais sau sakau, pastosiu, liksiu basa... bet tada atsiras jegu zymiai daugiau del ko stengtis ir kaip nors issikapstysim...
Atsakyti
Oi, merginos, pastaruoju metu tokia kalba kalbat, kad net nebandau gilintis... doh.gif Sėkmės visoms didžiausios ir virusuoju pakartotinai, kad tik viskas į gera, kad tik viskas sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:44)
Tu pasiziurek pas atiloja parasiuke birzelio meneiso statistika.Ten beveik visos, kur dare IVF, tai buvo antras kartas, o kaip zinai, sis birzelis buvo stebuklu metas  tongue.gif

Del to kad nesergi daznai, tai ir as nesirgli, nepuolu snargliuotis ir visos gripo emidemijos isguldo visus aplink, isskyrus mane ir mano vaika  ax.gif  Nu as blogiausiu atveju apsisnargliuoju, kad guleciau iskritus su tempa, buna ypatingai retai. Mano mama tokia pati.Bet nepanasu, kad pas mus butu kokios imunines problemos  g.gif  Taip kad gripo ir persalimo daznumas kazin ar jau taip vienareiksmiskai gali pasakyti, kad turi imuniniu problemu ar ne.

sutinku del stebuklu meto! Taip nuotaika praskaidreja, kai pas musu skyrelyje kam nors pasiseka.... Labiausiai noreciau-sorry mergaites-kad senbuvem pasisektu... jbtvmt - kaip noriu.
Matai, del to uzsikretimo labai panasiai kaip pas mane.... Gal jau leliukui vardu kokiu isrinkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:11)
Vistiek galvoju, pacios fainiausios jus! Citai, Keberiokst, uz tai, kad dalinates info! Myliu jus  wub.gif

drinks_cheers.gif Tik cia visi laurai keberiokst wub.gif Va ja tai laikau auksiniu zmogum, sitiek info bigsmile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:27)
Cituli, tuos tavo skaitinius perskaiciau, bet kad realiai isigilint, tai panasu, kad reikia bent 3 aukstuosius baigti  doh.gif  bet aiskiai supratau tiktai, kad esi standartine imuniniu problemu paciente, kur aiskus  (daugmaz) gydymas ir sprendimai, o tai yra laaabia gerai.As tavo vietoj tikrai pradeciau po trupouti dziugauti, kad ryskeja kame saknys  4u.gif

Nu as irgi galvoju kad as prie standartu, na dar gali chlamdija atrasti, bet tai irgi neblogai butu, nes is dalies paaiskintu kodel mano organizmas taip kovoja su kazkuo ir sukile tie TNF ir kileres. Tai laukiu nesulaukiu dabar mmm, kad ta krauja pagaliau i graikija issiusciau (kol salis nebankrutavo lotuliukas.gif)
Terze manau kad tavo pasirinkimas geras, fish oil nepakenks tikrai 4u.gif

kas liecia tavo gydymus ir tyrimus, nu as ne tik pinigus tureciau omeny, bet ir tavo reakcija i dar ir dar viena neigiama HCG atsakyma . man sekantis IVF butu 3 (jei atmestume tuos du LT kurie buvo daryti su hidrosalpingsu) bet jau daugiau negalejau net pamastyti apie bandyma neissityrus save giliau, tiesiog per daug jau skaudet pradejo gavus neigiama ir isgirdus is gydytoju - nu viskas pas tave gerai, gal kitas pasiseks blink.gif

Beje vakar gavau atsakyma ir savo ligonines vyr daktaro (kur ivf dare) ir jis sake uzsibukint buten pas ji, nes tipo turim daug ka aptarti (jam turbut pasidare idomu visi tie imuniniai tyrimai, nes as uzsiminiau kad darysiuos. Siaip jis nepriimineja eiliniu pacientu, tam yra kiti daktarai arba seseles) o taip pat buvau vakar pas savo seimos daktara ir pirmadieni jau varau gauti skiepa nuo raudoniukes (beje tas ligonines vyr dr irga sake kad sita susiveikciau kuo greiciau) ir jis skambejo visai optimistiskai del to likusios Chromosomu (Karyotype) tyrimo, tik prase kad dr Gorgy atsiustu tikslu testo pavadinima ir kad pasakytu kad man tikrai to testo reikia. tai jei pavyks ji pasidaryti valdiskai sutaupysiu kelis 100-us svaru thumbup.gif , o jei ne teks dar pasipurtyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:45)
AFS LT man net nesiule darytis... O kas per zaraza pas tave buvo?  Zinai, svarbiausia pastojai... As pati kartais sau sakau, pastosiu, liksiu basa... bet tada atsiras jegu zymiai daugiau del ko stengtis ir kaip nors issikapstysim...

einu ieskoti i google kur ta AFS daro ir kas jis toks..
Atsakyti
kas liecia zuvu taukus, tai as pradejau vietoj ju naudoti linu semenu alieju (sviezia, is spaudyklos, ne is pardes), nes jame omega-3 riebalų rūgšties (58%) yra 2 kartus daugiau nei žuvų taukuose, beto musu regiono zmonems jis manau labiau tinka, nes linus patys auginam LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:49)
*Matai, del to uzsikretimo labai panasiai kaip pas mane....
**Gal jau leliukui vardu kokiu isrinkai  wub.gif

*Tiesa, pavasari buvau susirgus kiauliu gripu.Bet tai buvo labai rimtas susirgimas po gal 5 ar daugiau metu, nes nelabai net pamenu kada taip iskritus gulejau.Kaip tuo metu pagalvojau, kad gerai, kad ir neprilipo po IVF detos snaigutes, nes niekas ten pas mane nebutu isgyvene po tokios antibu ir proceduru terapijos doh.gif

** nea ax.gif dar neisisavinu informacijos, kad va, turiu jau kazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 06, 12:50)
drinks_cheers.gif Tik cia visi laurai keberiokst  wub.gif Va ja tai laikau auksiniu zmogum, sitiek info  bigsmile.gif
kas liecia tavo gydymus ir tyrimus, nu as ne tik pinigus tureciau omeny, bet ir tavo reakcija i dar ir dar viena neigiama HCG atsakyma . man sekantis IVF butu 3 (jei atmestume tuos du LT kurie buvo daryti su hidrosalpingsu) bet jau daugiau negalejau net pamastyti apie bandyma neissityrus save giliau, tiesiog per daug jau skaudet pradejo gavus neigiama ir isgirdus is gydytoju - nu viskas pas tave gerai, gal kitas pasiseks  blink.gif

Beje vakar gavau atsakyma ir savo ligonines vyr daktaro (kur ivf dare) ir jis sake uzsibukint buten pas ji, nes tipo turim daug ka aptarti

Keberiokst - auksinis zmogus nestuke.gif su auksiniu zmoguciu nestuke.gif

Aciu Cituk uz dar viena nuomone-man kuo daugiau ju reikia... As jau zinai, galvoju, kad gal su emocijom pavyktu susitvarkyti, bet kai baigsis pinigai ir rezultato nebus..... bijau.gif

Del tavo vyr.daktaro iniciatyvos as labai dziaugiuosi, manau geriau eiti pas ta pati, su naujai gautais rezultatais ir nauja sveikatele
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 12:55)
kas liecia zuvu taukus, tai as pradejau vietoj ju naudoti linu semenu alieju (sviezia, is spaudyklos, ne is pardes), nes jame omega-3 riebalų rūgšties (58%) yra 2 kartus daugiau nei žuvų taukuose, beto musu regiono zmonems jis manau labiau tinka, nes linus patys auginam LT  smile.gif

aha, toki turiu, bet negeriu blush2.gif einu alc.gif semenu aliejaus smile.gif
Atsakyti
Citai, ale matai, ir daktarus pagavo sportinis azartas tave nescia padaryti biggrin.gif Manau tokios mediku iniciatyvos labai sveikintinos, nes priveda prie norimu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:57)
*Tiesa, pavasari buvau susirgus kiauliu gripu.Bet tai buvo labai rimtas susirgimas po gal 5 ar daugiau metu, nes nelabai net pamenu kada taip iskritus gulejau.Kaip tuo metu pagalvojau, kad gerai, kad ir neprilipo po IVF detos snaigutes, nes niekas ten pas mane nebutu isgyvene po tokios antibu ir proceduru terapijos  doh.gif

** nea  ax.gif  dar neisisavinu informacijos, kad va, turiu jau kazka  biggrin.gif

Kaip idomu, kad jus mergaites, kuriom pasiseka nedingstat is sito skyrelio... mum tai ir konsultacijos ir stiprybe ir pavyzdys!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 13:01)
aha, toki turiu, bet negeriu  blush2.gif  einu  alc.gif  semenu aliejaus smile.gif

pasiziurek ar dar geras, nes reik saltai laikyti, nes apkartes jau nebegeras 4u.gif per diena apie 2saukstus reiktu jo isgerti
Atsakyti
Na ir prikalbėjot pleputės. Be interneto esu, kavinėje prisijungiau. Nėra laiko skaityti, tai viską nusikopijavau, paskaitinėsiu namie jūsų mokslinius ir filosofinius traktatus biggrin.gif
Aš vakar buvau pas Treisą, viskas gerai. Vakar paskutinė Gonalio dozė, šiandien vakare Ovitrelis, šeštadienį rytą punkcija. Poilsiauju dabar pas mamytę. Kaip smagu, kai kas nors lepina ax.gif
Atsakyti