QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:11)
Vistiek galvoju, pacios fainiausios jus!
Citai, Keberiokst, uz tai, kad dalinates info! Myliu jus
Tik cia visi laurai keberiokst
Va ja tai laikau auksiniu zmogum, sitiek info
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:27)
Cituli, tuos tavo skaitinius perskaiciau, bet kad realiai isigilint, tai panasu, kad reikia bent 3 aukstuosius baigti
bet aiskiai supratau tiktai, kad esi standartine imuniniu problemu paciente, kur aiskus (daugmaz) gydymas ir sprendimai, o tai yra laaabia gerai.As tavo vietoj tikrai pradeciau po trupouti dziugauti, kad ryskeja kame saknys
Nu as irgi galvoju kad as prie standartu, na dar gali chlamdija atrasti, bet tai irgi neblogai butu, nes is dalies paaiskintu kodel mano organizmas taip kovoja su kazkuo ir sukile tie TNF ir kileres. Tai laukiu nesulaukiu dabar mmm, kad ta krauja pagaliau i graikija issiusciau (kol salis nebankrutavo
)
Terze manau kad tavo pasirinkimas geras, fish oil nepakenks tikrai
kas liecia tavo gydymus ir tyrimus, nu as ne tik pinigus tureciau omeny, bet ir tavo reakcija i dar ir dar viena neigiama HCG atsakyma . man sekantis IVF butu 3 (jei atmestume tuos du LT kurie buvo daryti su hidrosalpingsu) bet jau daugiau negalejau net pamastyti apie bandyma neissityrus save giliau, tiesiog per daug jau skaudet pradejo gavus neigiama ir isgirdus is gydytoju - nu viskas pas tave gerai, gal kitas pasiseks
Beje vakar gavau atsakyma ir savo ligonines vyr daktaro (kur ivf dare) ir jis sake uzsibukint buten pas ji, nes tipo turim daug ka aptarti (jam turbut pasidare idomu visi tie imuniniai tyrimai, nes as uzsiminiau kad darysiuos. Siaip jis nepriimineja eiliniu pacientu, tam yra kiti daktarai arba seseles) o taip pat buvau vakar pas savo seimos daktara ir pirmadieni jau varau gauti skiepa nuo raudoniukes (beje tas ligonines vyr dr irga sake kad sita susiveikciau kuo greiciau) ir jis skambejo visai optimistiskai del to likusios Chromosomu (Karyotype) tyrimo, tik prase kad dr Gorgy atsiustu tikslu testo pavadinima ir kad pasakytu kad man tikrai to testo reikia. tai jei pavyks ji pasidaryti valdiskai sutaupysiu kelis 100-us svaru
, o jei ne teks dar pasipurtyt