Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Terze,Treijs tikrai nedaro jokiu tyrimu kaip Bykova.Jis aplamai prie imuniniu nelenda.Jei nori kazka ta linkme,tai tik pas Bykova ir vaziuoti.... 4u.gif

Ir ne,as ne prie daktaru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 06 spalio 2011 - 10:55
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 11:50)
Terze,Treijs tikrai nedaro jokiu tyrimu kaip Bykova.Jis aplamai prie imuniniu nelenda.Jei nori kazka ta linkme,tai tik pas Bykova ir vaziuoti.... 4u.gif

Ojojojojoj... reikia kazkaip dabar muilintis nuo jo....
Atsakyti
Cituk, Terze, as tyliai stebiu viska. Buckiai visoms, kumstukus ir ciurus pamainomis laikau uz visas. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 06 spalio 2011 - 11:05
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 09:53)
Ojojojojoj... reikia kazkaip dabar muilintis nuo jo....

O kodel ?

Jei tau IVF reikia,tai tikrai retas gydytojas,kuris daro ir ivf ir dar imuniteta suziuri... Jau geriau daryk Treijs + Bykova mirksiukas.gif
Jei,aisku,manai,kad tau imuniniu reikia.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 11:58)
O kodel ?

Jei tau IVF reikia,tai tikrai retas gydytojas,kuris daro ir ivf ir dar imuniteta suziuri... Jau geriau daryk Treijs + Bykova  mirksiukas.gif
Jei,aisku,manai,kad tau imuniniu reikia.

T.P.Keberiokst - o Bykova IVF nedaro? g.gif Nezinau ko man reikia, bet kazkaip galvoju, kad pradedant IVF ir reikejo nuo imuniniu gal pradeti... vat ir Cituko pavyzdys.. Aisku as dar su 1IVF savo istorijoj..bet jau pagal statistika matau, kad daaaug mergaiciu pasiseka su 1... o jeigu nepasiseka, matyt reikia giliau isekoti... ai, nezinau, susiveliau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 06, 11:57)
Cituk, Terze, as tyliai stebiu viska. Buckiai visoms, kumstukus ir ciurus pamainomis laikau uz visas.  wub.gif  4u.gif

Žemyna_mėlynakė - svarbu tu gyva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 06, 09:48)
Tai eisim i kelione kartu, mano irgi vasari  ax.gif

Nu va mergaites cia labai idomi info kuria man keberiokst atsiunte apie naturaliu budu numusti tas rupuzes kileres  smile.gif

Naturalus preparatai

Viska issisifravau is ENG kalbos... keleta preparatu issirinkau ir sau... nes jeigu viska, tai valgyti nereiketu, vien tik "pagalbines priemones" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vistiek galvoju, pacios fainiausios jus! Citai, Keberiokst, uz tai, kad dalinates info! Myliu jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 10:08)
T.P.Keberiokst - o Bykova IVF nedaro?  g.gif  Nezinau ko man reikia, bet kazkaip galvoju, kad pradedant IVF ir reikejo nuo imuniniu gal pradeti... vat ir Cituko pavyzdys.. Aisku as dar su 1IVF savo istorijoj..bet jau pagal statistika matau, kad daaaug mergaiciu pasiseka su 1... o jeigu nepasiseka, matyt reikia giliau isekoti... ai, nezinau, susiveliau...  blush2.gif
Papildyta:
Žemyna_mėlynakė - svarbu tu gyva  4u.gif

Terze,

o tu pirma pagalvok ir apsvarstyk du variantus:
1.pasidarai 3 ivf,nepastoji,daraisi imuninius ir suzinai,kad pas tave rezai tokie,kad tie 3 ivf ismesti i bala
2.pasidarius 1 ivf,daraisi imuninius ir suzinai,kad viskas gerai,o tyrimams pinigai ismesti.

Kas blogiau ir skausmingiau jusu piniginei butu?Pagalvok ir spresk.
Imuniniai tikrai daug kainuoja,tiek tyrimai tiek gydymas.O Bykova tik dalis to.Aisku,jos nuomone ji gal uzdengia viska,bet as taip nemanau.Daugiau perkande imunologai pasiulo daugiau.Asmeniskai as jei buciau tavo vietoj,ir netureciau jokiu indikaciju,kad su imunine kas ne taip,nesukciau galvos ir varyciau pas Treijsa daryti ivf.Va jei tas nepavyktu ir dar koks su snaigiukai,tada ir galvociau apie kelius pas imunologus.Bet cia tik as taip,kaip jums geriau spreskit patys.Kita vertus,as beveik isitikinus,kad jei nepavyksta kokie 3 ivf ir viskas visur gerai ir nuostabu,koja kisa kazkas is imuniniu.Va ir Cito ir Taitiek patirtis ir tyrimai ta tik patvirtina.As jau nekalbu apie savo patirti.

Teisingu ir vaisingu apsisprendimu linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:11)
ai, nezinau, susiveliau...  blush2.gif

nesusivelei 4u.gif as daryciau taip-nuvaziuoji pas Treijsa, pasikalbi, o apacioj pasidarai imune status EGL labej, o gryzus i LT pasikonsultuoji pas gin. Karpenko del rezultatu ir nusprendi ka toliau daryti 4u.gif nereiks iskart pas Bykova trenktis, jei pirmas IVF 4u.gif
Atsakyti
Del tu prepatatu tai ten Citukui labiau,nes visi jie mazina TNF.Pas ja tyrimai padaryti ir aisku,kad jis aukstais,o pas ka tyrimai nedaryti,nezinau ar taip reiktu viska is eiles unsure.gif
Nors siaip toks zuvu kunu aliejus tai daugeliui tiktu-ir krauja paskystina,kileres mazina ir TNF mazina.Su visais kitais,jei nera reikalo-elgciaus atsargiau....
Atsakyti
Terze, as pritariu Keberiokst.Kai (jei) nepavyks 3 IVF, tuomet tikrai verta investuoti i gilesniu saknu ieskojima.Sakai, kam pavyksta, tai is pirmo karto.Na, man pavyko is 2 ax.gif Ir tikrai buvau sugalvojus, kad jeigu ir sis antras nieko, tada uztikrinimui dar trecia ir tada be jokiu kalbu ir argumentu tiesiai keliauju nezinau kokiais, bet keliais, tirtis tos imunines.

Cituli, tuos tavo skaitinius perskaiciau, bet kad realiai isigilint, tai panasu, kad reikia bent 3 aukstuosius baigti doh.gif bet aiskiai supratau tiktai, kad esi standartine imuniniu problemu paciente, kur aiskus (daugmaz) gydymas ir sprendimai, o tai yra laaabia gerai.As tavo vietoj tikrai pradeciau po trupouti dziugauti, kad ryskeja kame saknys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 12:18)
Terze,

o tu pirma pagalvok ir apsvarstyk du variantus:
1.pasidarai 3 ivf,nepastoji,daraisi imuninius ir suzinai,kad pas tave rezai tokie,kad tie 3 ivf ismesti i bala
2.pasidarius 1 ivf,daraisi imuninius ir suzinai,kad viskas gerai,o tyrimams pinigai ismesti.
Va ir Cito ir Taitiek patirtis ir tyrimai ta tik patvirtina.As jau nekalbu apie savo patirti.

Teisingu ir vaisingu apsisprendimu linkiu  4u.gif

Aciu tau, kad nepatingejai parasyti... zinai, butent mane ir gasdina jusu patirtis... kai buvau IUI skyrelyje, vis gailejau BUM, as dar tik pradejau, o ji jau ejo link 6 karto... as vis galvojau, na, jei ne sis, tai sekantis... kol nepriejau iki 6.. tai ir su situ, kad man taip nebutu.. 1 buvo, nepavyko, varyti iki ketvirto ir vel viska is naujo... Aisku, vienas dalykas mane gasdina. Jei aplinkui visi serga, as nesergu.. visi skiepyjasi nuo gripo ir visiek serga, o as nesergu... Bet kuriuo atveju aciu tau uz patarimus...
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 12:20)
nesusivelei  4u.gif as daryciau taip-nuvaziuoji pas Treijsa, pasikalbi, o apacioj pasidarai imune status EGL labej, o gryzus i LT pasikonsultuoji pas gin. Karpenko del rezultatu ir nusprendi ka toliau daryti  4u.gif nereiks iskart pas Bykova trenktis, jei pirmas IVF  4u.gif

Aciu Rozitele , antras butu IVF... kaip suprantu, pas Bykova ten dideli pinigai? Matyt taip ir bus. Jei Trijsas atrase, reik varyt pas ji ir i ta laboratorija... tik va, vyrui prifantazavau, kad cia mum Latvijoj "tokius krutus tyrimus" darys biggrin.gif reikes kazkaip suktis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 12:23)
Del tu prepatatu tai ten Citukui labiau,nes visi jie mazina TNF.Pas ja tyrimai padaryti ir aisku,kad jis aukstais,o pas ka tyrimai nedaryti,nezinau ar taip reiktu viska is eiles  unsure.gif
Nors siaip toks zuvu kunu aliejus tai daugeliui tiktu-ir krauja paskystina,kileres mazina ir TNF mazina.Su visais kitais,jei nera reikalo-elgciaus atsargiau....

Aha, supratau, kad Citukui, bet as irgi issirinkau ta zuvu kuno alieju-nepakenks. cia tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:27)
Terze, as pritariu Keberiokst.Kai (jei) nepavyks 3 IVF, tuomet tikrai verta investuoti i gilesniu saknu ieskojima.Sakai, kam pavyksta, tai is pirmo karto.Na, man pavyko is 2  ax.gif  Ir tikrai buvau sugalvojus, kad jeigu ir sis antras nieko, tada uztikrinimui dar trecia ir tada be jokiu kalbu ir argumentu tiesiai keliauju nezinau kokiais, bet keliais, tirtis tos imunines.

Suteiki vilties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 10:33)
Aciu tau, kad nepatingejai parasyti... zinai, butent mane ir gasdina jusu patirtis... kai buvau IUI skyrelyje, vis gailejau BUM, as dar tik pradejau, o ji jau ejo link 6 karto... as vis galvojau, na, jei ne sis, tai sekantis... kol nepriejau iki 6.. tai ir su situ, kad man taip nebutu.. 1 buvo, nepavyko, varyti iki ketvirto ir vel viska is naujo... Aisku, vienas dalykas mane gasdina. Jei aplinkui visi serga, as nesergu.. visi skiepyjasi nuo gripo ir visiek serga, o as nesergu... Bet kuriuo atveju aciu tau uz patarimus...
Papildyta:
Aciu Rozitele ,  antras butu IVF... kaip suprantu, pas Bykova ten dideli pinigai?  Matyt taip ir bus. Jei Trijsas atrase, reik varyt pas ji ir i ta laboratorija... tik va, vyrui prifantazavau, kad cia mum Latvijoj "tokius krutus tyrimus" darys  biggrin.gif  reikes kazkaip suktis smile.gif

Va sitas tai jau labai idomu g.gif

O tu turi bent kokius AFS pasidarius..... Nors pvz pas mane beveik viskas visur gerai,isskyrus zaraza ir genotipo panasuma,pas daugeli yra taip,kad beda po viena nevaiksto.Jei tuose kresumuose yra bedeliu,tiketina,kad ir ausktesniam lygy ju bus.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 06, 12:36)
Suteiki vilties  wub.gif

Tu pasiziurek pas atiloja parasiuke birzelio meneiso statistika.Ten beveik visos, kur dare IVF, tai buvo antras kartas, o kaip zinai, sis birzelis buvo stebuklu metas tongue.gif

Del to kad nesergi daznai, tai ir as nesirgli, nepuolu snargliuotis ir visos gripo emidemijos isguldo visus aplink, isskyrus mane ir mano vaika ax.gif Nu as blogiausiu atveju apsisnargliuoju, kad guleciau iskritus su tempa, buna ypatingai retai. Mano mama tokia pati.Bet nepanasu, kad pas mus butu kokios imunines problemos g.gif Taip kad gripo ir persalimo daznumas kazin ar jau taip vienareiksmiskai gali pasakyti, kad turi imuniniu problemu ar ne.
Atsakyti