QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 12:18)
Terze,
o tu pirma pagalvok ir apsvarstyk du variantus:
1.pasidarai 3 ivf,nepastoji,daraisi imuninius ir suzinai,kad pas tave rezai tokie,kad tie 3 ivf ismesti i bala
2.pasidarius 1 ivf,daraisi imuninius ir suzinai,kad viskas gerai,o tyrimams pinigai ismesti.
Va ir Cito ir Taitiek patirtis ir tyrimai ta tik patvirtina.As jau nekalbu apie savo patirti.
Teisingu ir vaisingu apsisprendimu linkiu
Aciu tau, kad nepatingejai parasyti... zinai, butent mane ir gasdina jusu patirtis... kai buvau IUI skyrelyje, vis gailejau
BUM, as dar tik pradejau, o ji jau ejo link 6 karto... as vis galvojau, na, jei ne sis, tai sekantis... kol nepriejau iki 6.. tai ir su situ, kad man taip nebutu.. 1 buvo, nepavyko, varyti iki ketvirto ir vel viska is naujo... Aisku, vienas dalykas mane gasdina. Jei aplinkui visi serga, as nesergu.. visi skiepyjasi nuo gripo ir visiek serga, o as nesergu... Bet kuriuo atveju aciu tau uz patarimus...
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 10 06, 12:20)
nesusivelei

as daryciau taip-nuvaziuoji pas Treijsa, pasikalbi, o apacioj pasidarai imune status EGL labej, o gryzus i LT pasikonsultuoji pas gin. Karpenko del rezultatu ir nusprendi ka toliau daryti

nereiks iskart pas Bykova trenktis, jei pirmas IVF
Aciu
Rozitele , antras butu IVF... kaip suprantu, pas Bykova ten dideli pinigai? Matyt taip ir bus. Jei Trijsas atrase, reik varyt pas ji ir i ta laboratorija... tik va, vyrui prifantazavau, kad cia mum Latvijoj "tokius krutus tyrimus" darys

reikes kazkaip suktis
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 06, 12:23)
Del tu prepatatu tai ten Citukui labiau,nes visi jie mazina TNF.Pas ja tyrimai padaryti ir aisku,kad jis aukstais,o pas ka tyrimai nedaryti,nezinau ar taip reiktu viska is eiles
Nors siaip toks zuvu kunu aliejus tai daugeliui tiktu-ir krauja paskystina,kileres mazina ir TNF mazina.Su visais kitais,jei nera reikalo-elgciaus atsargiau....
Aha, supratau, kad
Citukui, bet as irgi issirinkau ta zuvu kuno alieju-nepakenks. cia tau
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 06, 12:27)
Terze, as pritariu Keberiokst.Kai (jei) nepavyks 3 IVF, tuomet tikrai verta investuoti i gilesniu saknu ieskojima.Sakai, kam pavyksta, tai is pirmo karto.Na, man pavyko is 2

Ir tikrai buvau sugalvojus, kad jeigu ir sis antras nieko, tada uztikrinimui dar trecia ir tada be jokiu kalbu ir argumentu tiesiai keliauju nezinau kokiais, bet keliais, tirtis tos imunines.
Suteiki vilties