Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 05, 14:12)
Ei, ir man idomu  mad.gif  tongue.gif

As pas nestukes Citui jau vieta salia saves paruosus, tai reikia gi zinoti koks progresas vyksta  ax.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 05, 14:15)
aha, man irgi idomu  blush2.gif

As vakare siandien imesiu cia keberiokst pradini nuosprendi del manes smile.gif

Beta1 - aciu kad laikai vieta, keberiokst sako kad sancu turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 05, 15:04)
keberiokst sako kad sancu turiu smile.gif

Turi turi irnesakyk.gif Kur tu desies ziema basa plika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 05, 11:03)
Sveikos mergytes smile.gif
Doli net nezinau ar kazka ypatingo jauciu g.gif As ir daug geriu, bet ir WC lakstau kaip uzsukta lotuliukas.gif tai tas mano pilvukas man net mazesnis atrodo nei po isodinimo verysad.gif krutine ir tik vakare jautri. Vakar tik taip gimdos srityje, apacioje stiprokai vis dilgciojo. Juokemes, kad mazieji krapstosi smile.gif Dar is po nakties strenas skauda, ir kartais tokios karscio bangos buna. Bet kartais pagalvoju, kad noreciau kazka aiskiau jausti blush2.gif Ramaus tau laukimo ir graziu skaiciuku 4u.gif

Karščio bangos ir man buvo, atrodydavo, kad net prakaitas muša. Ir dilgčiojimai, ir krūtinė... manau, kad viskas tikslo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 05, 09:40)
TH1/TH2[/b]
TNF-a:IL-10 (CD3+CD4+) - 42.6!!!! (Ribos 13.2-30.6) - ziauriai virsija  blink.gif

Natural Killer Assay panel:
Cia labai daug skaiciu, kaip suprantu jie geri, isskyrus:
%CD56 - 12.5 (ribos 2-12) - truputi virsija.

NK assay w/Intralipid:
50:1 - 9.3
25:1 - 6.3
Situ neduotos ribos tai nezinau kas gerai kas blogai.

[

TNFalfa is ties labai aukstas. Mano buvo 32. Speju skirs Humira, tik del jos efektyvumo as turiu abejoniu. Bet gerai yra tai, kad nors ir esant aukstam TNF, tavo kileres daugmaz normos ribose, nors tu ju neparasei smile.gif Koks pirmas skaicius prie - NK Assay 50:1? Atkreipk demesi, nors skliausteliuose nurodytos normos nuo 10-40, bet siekiama, kad jos butu ne daugiau nei 15. Ar telpi? Bet kokiu atveju labai gerai, kad tavo kileres gerai veikia intralipidai (pigusis variantas palyginus su imunoglobulinu), nes kaip rasai - jas numusa iki 9.3.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 10 05, 17:50)
TNFalfa is ties labai aukstas. Mano buvo 32. Speju skirs Humira, tik del jos efektyvumo as turiu abejoniu. Bet gerai yra tai, kad nors ir esant aukstam TNF, tavo kileres daugmaz normos ribose, nors tu ju neparasei smile.gif Koks pirmas skaicius prie - NK Assay 50:1? Atkreipk demesi, nors skliausteliuose nurodytos normos nuo 10-40, bet siekiama, kad jos butu ne daugiau nei 15. Ar telpi? Bet kokiu atveju labai gerai, kad tavo kileres gerai veikia intralipidai (pigusis variantas palyginus su imunoglobulinu), nes kaip rasai - jas numusa iki 9.3.

Va va jau Keberiokst man parase, kad tas mano skaicius labai aukstas net 24!!

Ir tu ir Keberiokst sakot kad ta Humira gali buti nieko gero, tai ka tada daryt??
Atsakyti
Cituk,tau tik Gorgis pasakys kas geriausia tavo atveju ir koks pasirinkimas yra.
Nors as turiu itarima,kad TNF aukstas del dideliu kileriu,o jei jas numusus su intralipidais,tai gal suzemetu ir TNF?Nors sitai aferai 2in1 manau Gorgis siulys IVIG,jei nenoresi Humiros.Ir aisku prednisolene.Paziurek kaip su laiku ir finansais.
Jei tau Gorgis garantuos,kad uzteks vieno IVIG ir TNF su kilerem suzemeja,o veliau galesi draugauti su intralipidais,tai gal ir apsimoka.O jei ne,tai gal vertetu pabandyti Humira,nes ji pigesne nei IVIG.Tik iskvosk Gorgi kas jei ji nesuveikia,ar turesi laiko iki vasario kazka suspet ar ne.Manau tu susideliok kelis imanomus variantus ir ziurek kas patraukliau tai laiko ir piniginiu atzvilgiu.
Dar nepamirsk,kad situs dalykus gali itakoti ta chlamidija,gal numusus ja su antibais ir aniems dviems reiketu svelnesio tyrimo? g.gif

O siaip,atvirai pasakius,dziaugiuosi,kad pas tave rado ka rado.Tikrai nemanau,kad joks ivf butu pavykes,o dabar aisku del ko,belieka tik issiaiskint kaip viskas nuzeminti ir laukti geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Citas, pasirodysiu kiek iskritusi is medzio, bet kur siuos tyrimus daretes?
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2011 10 05, 18:45)
Citas, pasirodysiu kiek iskritusi is medzio, bet kur siuos tyrimus daretes?

Londone,Fertility and Gynaecology Academy mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 05, 20:48)
Londone,Fertility and Gynaecology Academy  mirksiukas.gif

o lietuvoje cia nei latvijoj tokiu neatlieka?
as vis aki uzmetu paanalizuoju ka cia tokio gudraus merginos rasotes ...
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 10 05, 19:00)
o lietuvoje cia nei latvijoj tokiu neatlieka?
as vis aki uzmetu paanalizuoju ka cia tokio gudraus merginos rasotes ...

Ne tikrai,juos aplamai tik Cikagoj daro,siuncia popietinius skrydziu is Londono.O Ldn ginius skiria gydyma ir tolimesnius tyrimus....
Atsakyti
sveikos ,as taippat turiu tuos cikagos atsakymus gal gali T.P Keberiokst pakomentuoti ir mano blush2.gif ,nes tokia buka jauciuosi verysad.gif
TNF-a:IL-10(CD3+CD4+) 36.9 suprantu kad virsina,bet kas cia per velnias tai ne verysad.gif NORMA 30,6
IFN-g:IL-10(CD3+CD4+) 23.5 NORMA 20.5

NK Assay(%KILLED)Panel
%CD3 90.1 NORMA 85
%of CD19+cells,CD5+ 10,5 NORMA 10

NK assay w/intralipid
50:1 w/intralipid 1,5mg/ml results 14,6
25:1 w/intralipid 1,5mg/ml results 10,5
Tai tiek kiek supratau kurie virs normos,daktare ten aiskino ,bet nelabai as ten supratau,kaip visada issusijaudinimo ausyse spenkt pradeda,o namie paskui galvoji doh.gif gave jau recepta humirai nusipirkti,o del intralipidu taip ir nesupratau ar juos skirs kita ivf,ar jie man tinka.Rado pas mane uzslepta chlamdijoze ,grai
kijos tyrimas,jau sugerem antibijotiku kursa,gale menesio siusim pakartotinai.
Nelabai as aktyvi rasyme sitam skyreli,bet jau skaityme ,tai kaip poterius kiekviena ryta vakara wub.gif
cituk kaip tavo rezultatu laukiau ,paskui skaitydama net isprakaitavau nuo ziniu,rankos tik nusviro silpna pasidare verysad.gif labai gaila.

tiek ziniu is manes veteranes sitam fronte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2011 10 05, 19:54)
sveikos ,as taippat turiu tuos cikagos atsakymus gal gali  T.P Keberiokst pakomentuoti ir mano blush2.gif ,nes tokia buka jauciuosi verysad.gif
TNF-a:IL-10(CD3+CD4+)    36.9    suprantu kad virsina,bet kas cia per velnias tai ne verysad.gif NORMA 30,6
IFN-g:IL-10(CD3+CD4+)    23.5    NORMA    20.5
NK Assay(%KILLED)Panel
%CD3    90.1          NORMA    85
%of CD19+cells,CD5+      10,5    NORMA  10
NK assay w/intralipid
50:1  w/intralipid 1,5mg/ml    results 14,6
25:1  w/intralipid 1,5mg/ml    results  10,5
Tai tiek kiek supratau kurie virs normos,daktare ten aiskino ,bet nelabai as ten supratau,kaip visada  issusijaudinimo ausyse spenkt pradeda,o namie paskui galvoji doh.gif gave jau recepta humirai nusipirkti,o del intralipidu taip ir nesupratau ar juos skirs kita ivf,ar jie man tinka.Rado pas mane uzslepta chlamdijoze ,grai
kijos tyrimas,jau sugerem antibijotiku kursa,gale menesio siusim pakartotinai.
Nelabai as aktyvi rasyme sitam skyreli,bet jau skaityme ,tai kaip poterius kiekviena ryta vakara wub.gif
cituk kaip tavo rezultatu laukiau ,paskui skaitydama net isprakaitavau nuo ziniu,rankos tik nusviro silpna pasidare  verysad.gif labai gaila.
tiek ziniu is manes veteranes sitam fronte blush2.gif

Buk gera dar parasyk savo 50:1 ir 25:1.Ir ta kur su IVIG tubeleje bandyta.Ten berods 4 parametrai turi buti,jei kokios smulkios raideles gali nerasyt ir tureciau suprast.

CD19+CD5+ 10.5 rodo antikuniu veikla pries hormonus,turetu skirti leidziama progesterona ir gal but papildomai zvakutes.Pas mane 11 buvo,gavau gestone 100ml i dupce ir crinone po viena.

TNF pakiles-cia jei liaudiskai,tai naturali organizmo chemoterapija.Kovoja prie infekcijas ir vezi.Manyciau tavo 50:1 turetu buti pakiles?Ar cia tik su intralipidais daugiau rodo?TNF gali buti ir nuo tos chlamidijos uzkiles ir del kileriu,jei jos aukstesnes.Logiska butu galvoti,kad sutvarkius situos butu galima tiketis,kad ir TNF suzemes.Kazkodel manau,jei pas tave kileres aukstesnes nei 15 proc tau ir IVIG turetu skirti,nes su intralipidais tik 14.6 unsure.gif

CD3 -del sito maziausiai pergyventi reikia,bet kadangi tnf aukstesnis del abieju reiktu steroidu.

O LAD dare?

Siaip mano nuomone Gorgis skirtu-Humira,gestone,prednisolone,antibai stimuliacijos metu ir priklausomai kokios pas tave kileres IVIG ar Intralipidus.

Siaip ne tragedija pas tave rezai,blogai tik tas,kad jei jau kileres aukstos-ivig kaina.Tu jas parasyks geriau,nes cia neprispeliosi....
Atsakyti