QUOTE(taitiek @ 2011 10 05, 19:54)
sveikos ,as taippat turiu tuos cikagos atsakymus gal gali T.P Keberiokst pakomentuoti ir mano
,nes tokia buka jauciuosi
TNF-a:IL-10(CD3+CD4+) 36.9 suprantu kad virsina,bet kas cia per velnias tai ne
NORMA 30,6
IFN-g:IL-10(CD3+CD4+) 23.5 NORMA 20.5
NK Assay(%KILLED)Panel
%CD3 90.1 NORMA 85
%of CD19+cells,CD5+ 10,5 NORMA 10
NK assay w/intralipid
50:1 w/intralipid 1,5mg/ml results 14,6
25:1 w/intralipid 1,5mg/ml results 10,5
Tai tiek kiek supratau kurie virs normos,daktare ten aiskino ,bet nelabai as ten supratau,kaip visada issusijaudinimo ausyse spenkt pradeda,o namie paskui galvoji
gave jau recepta humirai nusipirkti,o del intralipidu taip ir nesupratau ar juos skirs kita ivf,ar jie man tinka.Rado pas mane uzslepta chlamdijoze ,grai
kijos tyrimas,jau sugerem antibijotiku kursa,gale menesio siusim pakartotinai.
Nelabai as aktyvi rasyme sitam skyreli,bet jau skaityme ,tai kaip poterius kiekviena ryta vakara
cituk kaip tavo rezultatu laukiau ,paskui skaitydama net isprakaitavau nuo ziniu,rankos tik nusviro silpna pasidare
labai gaila.
tiek ziniu is manes veteranes sitam fronte
Buk gera dar parasyk savo 50:1 ir 25:1.Ir ta kur su IVIG tubeleje bandyta.Ten berods 4 parametrai turi buti,jei kokios smulkios raideles gali nerasyt ir tureciau suprast.
CD19+CD5+ 10.5 rodo antikuniu veikla pries hormonus,turetu skirti leidziama progesterona ir gal but papildomai zvakutes.Pas mane 11 buvo,gavau gestone 100ml i dupce ir crinone po viena.
TNF pakiles-cia jei liaudiskai,tai naturali organizmo chemoterapija.Kovoja prie infekcijas ir vezi.Manyciau tavo 50:1 turetu buti pakiles?Ar cia tik su intralipidais daugiau rodo?TNF gali buti ir nuo tos chlamidijos uzkiles ir del kileriu,jei jos aukstesnes.Logiska butu galvoti,kad sutvarkius situos butu galima tiketis,kad ir TNF suzemes.Kazkodel manau,jei pas tave kileres aukstesnes nei 15 proc tau ir IVIG turetu skirti,nes su intralipidais tik 14.6
CD3 -del sito maziausiai pergyventi reikia,bet kadangi tnf aukstesnis del abieju reiktu steroidu.
O LAD dare?
Siaip mano nuomone Gorgis skirtu-Humira,gestone,prednisolone,antibai stimuliacijos metu ir priklausomai kokios pas tave kileres IVIG ar Intralipidus.
Siaip ne tragedija pas tave rezai,blogai tik tas,kad jei jau kileres aukstos-ivig kaina.Tu jas parasyks geriau,nes cia neprispeliosi....