Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Man vakar greičiausiai irgi spaudimas buvo kritęs, bet šlakas alkoholio, lašinukų guzas pastatė ant kojų.
Bet nakčia prabudau nuo nutirpusios rankos ir paskui neapleido jausmas, kad kojos tirpsta, kad nejautrios kažkokios... Net išsigandusi buvau doh.gif Aišku, prisigalvoti pavyksta daug daugiau nei realiai jausti galima doh.gif
Dar turiu klausimą, jeigu nelabai organizmui patinka Crinonas, į ką jums keitė, jeigu keitė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 04 spalio 2011 - 12:38
Labas rytas !
Kamelija2 kaip jautiesi ar yra kokiu nors pojuciu? Pas mane tik pilvas issiputes, nes be galo daug geriu skysciu, kazkaip troskina.... Laukiu, nesulaukiu kitos savaites penktadienio, kada jau galesiu atlikti kraujo tyrimuka...
Sekmes mergaties! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 05, 08:54)
Labas rytas !
Kamelija2 kaip jautiesi ar yra kokiu nors pojuciu? Pas mane tik pilvas issiputes, nes be galo daug geriu skysciu, kazkaip troskina.... Laukiu, nesulaukiu kitos savaites penktadienio, kada jau galesiu atlikti kraujo tyrimuka...
Sekmes mergaties!  4u.gif

Doli Doli, Kamelija2, Kamelija2 - mergytes stiprybes ir dar karta stiprybes - raskite kuo daugiau veiklos, kad tik daug "neuzsigalvoti"... Uij, man sitas laukimo periodas buvo sunkiausias..... Ir lauksim geru skaiciuku, kuo daugiau, kuo daugiau, kuo daugiau.... Ir mes visos is paskos vysimes smile.gif smile.gif

BUM, Beta1, Kristinuke - is kiekvienos griebiu (tikiuosi dar liko) po virusiuka smile.gif BUM - kaip tu, sirdele? Juk ant dienu ir savo leliuka jau isvysi? smile.gif Labai dziaugiuosi tavo sekminga "pabaiga" .

Citas - ir as paemiau domen kavos apribojimus smile.gif
Warwara - pasiilgau tavo plakateliu smile.gif

Afrodite69 - sekmes mergyt, apsigydik ir lauksiu griztant...

Olialia - aciu uz pasiulyma kazka perduot i KlP, bet si karta greiciau pacios prisijungtume i kelione prie juros, nes nelabai yra ka perduot biggrin.gif

Pas mane naujienu nera jokiu, tiesiog laukimas. Kita savaite matyt susirgsiu, eisiu FSH kartoti... nes ko gero nesekmes priezastis aukstas FSH...
Ir dar: nusprendem su vyru nulekti i LV, bent jau pasikonsultuoti...
Geros dieneles visoms!!!!!!!!!!
Papildyta:
Citas - matau tu ant laido!!! Kaip vakaryksciai atsakymai????????
Atsakyti
Doli, Kamelija - jau nedaug beliko iki graziu skaiciuku, laikykites ir dideles kantrybes biggrin.gif Ar NT neketinat pries tai pagadint mirksiukas.gif ?

Na kreipiuosi i ekpsertes vel - vaka gavau dar keleta rezultatu. Tu skaiciu ten milijonai tai parasysiu tik tuos ties kuriais padetos zvaigzdutes, t.y. kurie neatitinka normu:

TH1/TH2
TNF-a:IL-10 (CD3+CD4+) - 42.6!!!! (Ribos 13.2-30.6) - ziauriai virsija blink.gif
INF-a:IL-10 (CD3+CD4+) - 16.8 (norma 5.8-20.5) - sitas geras.

Natural Killer Assay panel:
Cia labai daug skaiciu, kaip suprantu jie geri, isskyrus:
%CD56 - 12.5 (ribos 2-12) - truputi virsija.

NK assay w/Intralipid:
50:1 - 9.3
25:1 - 6.3
Situ neduotos ribos tai nezinau kas gerai kas blogai.

Microbiology
Cia nesuprantu: pas mane raso
Epithelial cells +
HVS culture ++ mixed skin flora
Mycoplasma/Ureaplasma ++ureaplasma urealyticum

o pas vyra:
Culture + mixed skin and enteric flora
mycoplasma/ureaplasma - negative

Nu tai kaip suprast kad pas mane tas ureaplazma yra o pas vyra jos nera??? ir dar Gorgy sake kad butinai daryciau visus tris graikijoj - chlamydia, mycoplasma ir ureaplasma - bet tai kam dar karta tas dvi (myco ir ureaplasma) kartot, jei jau padaryta??

Eina saau kuo toliau i miska tuo daugiau medziu - GELBEKIT smile.gif Ir dar ne pabaiga, dar daug tu rezultatu ateis? Siandien einu i GP reikalauti chromosomu tyrimu ir adatos nuo raudoniukes biggrin.gif

Labas rytas mergaites - atsiprasau kad tersiu eteri, bet man labai reikia zinoti, o cia turim dvi be 5min daktares biggrin.gif

Terze - matau irgi griebiat jauti uz ragu, ieskot priezasciu, o kada mastot bandyti dar karta rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 spalio 2011 - 08:48
Labas rytas merginos , visoms kuo dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 10 05, 09:42)
Labas rytas merginos , visoms kuo dideliausios sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Bonuska, labas labas smile.gif

Cituk - as maniau, kad tie visi ureaplazmos, tai jei turi, tai turi abu.... tuoj lekiu i savo ats paziureti, pas mane ten kazkas su jom irgi buvo, minute....
hm... neradau. bet tikrai pamenu, kad kazkas ten tokio, kur rodo, kad as persirgau ir atsirado kazkoks antikunis jam... vakare dar pas vyra pasitikslinsiu, jis skanavo tuos atsakymus, turetu buti pas ji kazkur...

Vat kam i ta Graikija siuncia ir as nelabai suprantu... gal pas juos aparatura laaaabai jautri ir kazka uzciuopiamo parodo????
Papildyta:
Citas - manau tavo sprendimas super duper, daryti tuos tyrimus... Kada eisi pas gyd., kad pakomentuotu???
Matai, o mes tai turejom menesiuka, pusantro palaukti ir vel pradeti sekanti su ilgaja schema.. Man paciai irgi kazkaip viskas greit atrodo. Nors ir buvo aukstas FSH, niekam tai nbelabai rupi ir tas mane trupuciaka supykde, kad tik daryti daryti... o as jau linkusi kirminiuku paieskoti.. Vejais paleidziami tokie pinigai... ir jau tiek metu... tai norisi kazko rimtesnio, ne vien eksperimentu... Gal as klystu.. pati jau nebezinau...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 05, 09:53)
Bonuska, labas labas smile.gif

Cituk - as maniau, kad tie visi ureaplazmos, tai jei turi, tai turi abu.... tuoj lekiu i savo ats paziureti, pas mane ten kazkas su jom irgi buvo, minute....
hm... neradau. bet tikrai pamenu, kad kazkas ten tokio, kur rodo, kad as persirgau ir atsirado kazkoks antikunis jam... vakare dar pas vyra pasitikslinsiu, jis skanavo tuos atsakymus, turetu buti pas ji kazkur...

Vat kam i ta Graikija siuncia ir as nelabai suprantu... gal pas juos aparatura laaaabai jautri ir kazka uzciuopiamo parodo????

Nu ir as buvau isitikinus kad jei pas viena tai ir pas kita yra.
Kas del graikojos tai skirtumas tas kad cia paprastai tiria ir venos kraujo o graikijoj is mmm kraujo. Tipo daug tiksliau ir chlamidija tai as tikrai tirsiu, bet va galvoju ar reikia ir tuos kitus du kartoti, jei ir taip nustate kad yra pas mane unsure.gif

Aciu terze 4u.gif Labai gerai mastai, nemeskit pinigu, nes daktarai tik to ir nori, ypac LT schmoll.gif As pas gydytoja eisiu tik tada kai bus visi rezultatai. Jau ne nezinau kiek ju dar laukti, kiek ju bus lotuliukas.gif

Beje kiek paskaiciau internete vakar tai ypac tas pirmas rezultatas kur pas mane daug aukstesnis uz ribas lemia savaiminius ankstyvus persileidimus ir turkdo implantacijai. taip kad tikrai turiu kazkokias imunines problemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 spalio 2011 - 09:01
QUOTE(Doli @ 2011 10 05, 08:54)
Labas rytas !
Sekmes mergaties!  4u.gif

Sveikos mergytes smile.gif
Doli net nezinau ar kazka ypatingo jauciu g.gif As ir daug geriu, bet ir WC lakstau kaip uzsukta lotuliukas.gif tai tas mano pilvukas man net mazesnis atrodo nei po isodinimo verysad.gif krutine ir tik vakare jautri. Vakar tik taip gimdos srityje, apacioje stiprokai vis dilgciojo. Juokemes, kad mazieji krapstosi smile.gif Dar is po nakties strenas skauda, ir kartais tokios karscio bangos buna. Bet kartais pagalvoju, kad noreciau kazka aiskiau jausti blush2.gif Ramaus tau laukimo ir graziu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 05, 09:36)
Doli Doli, Kamelija2, Kamelija2 - mergytes stiprybes ir dar karta stiprybes - raskite kuo daugiau veiklos, kad tik daug "neuzsigalvoti"... Uij, man sitas laukimo periodas buvo sunkiausias..... Ir lauksim geru skaiciuku, kuo daugiau, kuo daugiau, kuo daugiau.... Ir mes visos is paskos vysimes smile.gif smile.gif

Terze aciu uz grazius zodzius wub.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 05, 09:40)
Doli, Kamelija - jau nedaug beliko iki graziu skaiciuku, laikykites ir dideles kantrybes  biggrin.gif  Ar NT neketinat pries tai pagadint  mirksiukas.gif ?

Na kreipiuosi i ekpsertes vel - vaka gavau dar keleta rezultatu. Tu skaiciu ten milijonai tai parasysiu tik tuos ties kuriais padetos zvaigzdutes, t.y. kurie neatitinka normu:

Cituk 4u.gif taip nebedaug... bet as tik treciadieni zinosiu savo skaiciukus, nes para atsakymo reiks laukt doh.gif o testuko tai manau, kad negadinsiu. Per didele baile esu blush2.gif
O tau kiek cia visko prisiunte. Sunku suprast net apie ka kalba eina. Sekmes tau mergyt didziausios 4u.gif

Atsakyti
Terze aciu tau uz linkejimus, sekmes ir tau!!!
Kamelija2 na, ka laukiam kitos savaites rezultatu..., vaje kaip man neramu....
Citai, sekmes susigaudyti tyrimu gausybeje ir kad rastum visus atsakymus i klausimus!

Geros dieneles! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 05 spalio 2011 - 10:04
Citas,kiek pamenu is uzsleptos chlamidijos tai pas vyra issinaikina greiciau ir su trumpesniu antibu kiekiu nei pas moteris.Gal ir su visom kitom panasiai?

Del visko tau jau parasiau,bet butu gerai,kad sudetum ir kitus skaiciukus mirksiukas.gif

Citai,parasiau tau savo emaila..Gavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 05 spalio 2011 - 11:41
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 05, 12:15)
Del visko tau jau parasiau,bet butu gerai,kad sudetum ir kitus skaiciukus  mirksiukas.gif

Citai,parasiau tau savo emaila..Gavai?

Ei, ir man idomu mad.gif tongue.gif

As pas nestukes Citui jau vieta salia saves paruosus, tai reikia gi zinoti koks progresas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 05, 14:12)
Ei, ir man idomu  mad.gif  tongue.gif

As pas nestukes Citui jau vieta salia saves paruosus, tai reikia gi zinoti koks progresas vyksta  ax.gif

aha, man irgi idomu blush2.gif
Atsakyti