Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

oi nu ir as eidama gult dar pora virusiuku pasiimu ir koncervuotu ir ne...ma tyt esu apsigimusi gopsuole...nes niekada man laimes nebus perdaug.... tongue.gif
Atsakyti
Beta1
Warwara, brangioji, primink, tai kada ten tas balius tavo ?

Kalendoriuje artimiausia valstybine svente lotuliukas.gif

Emu ir tavo virusiuka smile.gif

Labas rytas, mielos damos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 04, 09:39)
Beta1

Kalendoriuje artimiausia valstybine svente  lotuliukas.gif

Tai liuks, lauksiu susplakus kokteili biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites biggrin.gif
Bum, kristinuke, Beta1 aciu uz virusiukus 4u.gif ir as ciumpu koki virusiuka biggrin.gif o tai man dar savaitele iki rezultatu ax.gif galetu laikas ir greiciau eiti, o tai kazko sustojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamelija2
o tai man dar savaitele iki rezultatu

O jetau, jietau, kaip fainiai! wub.gif Linkiu tikrai, kad tas laikas butu fantastiskas, o rezultatas nerealiai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 04, 10:20)
Kamelija2

O jetau, jietau, kaip fainiai!  wub.gif  Linkiu tikrai, kad tas laikas butu fantastiskas, o rezultatas nerealiai nuostabus  wub.gif

Warwaryt aciu 4u.gif stengiuosi kaip imanydama buti optimiste, bet vis tiek kazkoks kirminelis pagrauzia blush2.gif gerai, kad MB pastato i vieta lotuliukas.gif
siandien 3 dpi...pilveli maude visom dienom, kartais ir strenas, krutine pries kelias dienas buvo jautresne nei siandien. na bet laikas viska parodys...
Atsakyti
Mergaites man kraujospudis nukrito. Rodo tik 106/61. Ka reiktu daryti, kad ji atstatyti ir kad nepakenktu zirniukams?
Atsakyti
mergytes, 6-7 diena busiu Vilniuje, gal kam nors reikia ką perduoti Klaipėda-Vilnius-Klaipėda?
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 04, 11:38)
Mergaites man kraujospudis nukrito. Rodo tik 106/61. Ka reiktu daryti, kad ji atstatyti ir kad nepakenktu zirniukams?

Net nežinau, ką tau patarti. Mano kraujospūdis visada žemiau normos. Kai jau visai prastai, kavytės išgeriu. Dar padeda kontrastinis dušas. Reikėtų pasidomėti, kaip su tuo kovoti, kai esi nestuke.gif Dabar, kai nedirbu, tai rytais ilgiau paguliu ir viskas ok. Jei reikėtų vos pabudus šokti iš lovos, būtų sunkiau.
Papildyta:
Kamelija2 vikas mums bus gerai. Pasirodo, žemas spaudimas kur kas geriau nei aukštas biggrin.gif Va kokią info radau internete:
Nėščioji ir kraujo spaudimas
Nėštumo metu per kiekvieną konsultaciją moteriai matuojamas kraujospūdis. Atskaitos taškas - tie parodymai, kokie buvo užfiksuoti pirmojo apsilankymo metu. Pirmaisiais nėštumo mėnesiais kraujo spaudimas lieka toks pat arba nukrinta. Moterys jaučia mieguistumą, lengvą galvos svaigimą, greitai pavargsta. Kai kurioms moterims spaudimas būna kiek nukritęs net iki 20 savaitės. Per mažas kraujospūdis pavojų nekelia, jis tik slopina, atima energiją. Daug blogiau, jei nėštumo metu kraujospūdis kyla. Jei moters spaudimas padidėja nuo pirmųjų nėštumo dienų, tai jau vadinamoji nėščiųjų hipertenzija. Tokioms moterims pas ginekologą teks lankytis dažniau, atidžiau stebėti, ar neatsiranda tinimų. Padidėjęs spaudimas, baltymas šlapime ir tinimai rodo, kad prasidėjo gilesni medžiagų apykaitos sutrikimai. Kai nėščiosios kraujospūdis itin aukštas, tenka gultis į ligoninę.
Jei spaudimas per mažas
Gydytojai juokauja, kad spaudimą pakelia nesveikas gyvenimo būdas.
Valgykite tonizuojančių medžiagų turinčio maisto: bananų, sūrio, silkės, razinų, pupų, šokolado, rūkytos mėsos.
Galite išgerti šiek tiek alkoholio. Liaudies medicina teigia, kad reikia kasdien išgerti tiek gramų alkoholio, kiek kilogramų sveriate. Geriausiai spaudimą kelia raudonasis sausas vynas.
Gerkite daug skysčių.
Venkite staigiai stotis iš gulimos ar sėdimos padėties.
Miegokite ant aukštos pagalvės.
Rytą pradėkite vėsiu dušu, mankštele. Labai tiks kontrastinis dušas, apsitrynimai šiurkščiu rankšluosčiu.
Gerkite arbatos, ypač tinka žalioji. Išgerkite ir kavos.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 03, 21:46)
Cituli, ar praleidau kazka, ar dar neturi atsakymu is to Gorgy ?  rolleyes.gif

Nu kaip gavau tokius pirminius (jie geri, viskas normoj), bet ekspertes sake kad jie nera svarbus labai, tai laukiu issiziojus kitu, rimtu tyrimu. va siandien vel leksiu namo po darbo ir tikesiuos laisko kokio smile.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 04, 10:43)
Warwaryt aciu 4u.gif stengiuosi kaip imanydama buti optimiste, bet vis tiek kazkoks kirminelis pagrauzia blush2.gif gerai, kad MB pastato i vieta lotuliukas.gif
siandien 3 dpi...pilveli maude visom dienom, kartais ir strenas, krutine pries kelias dienas buvo jautresne nei siandien. na bet laikas viska parodys...

Gerai gerai tegul pamaudzia, knisasi maziukai wub.gif Tik nesugalvok kava spaudimo kelti, nes man gydytoja net grieztai pasake kofeinui NE.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 04, 12:51)
Net nežinau, ką tau patarti. Mano kraujospūdis visada žemiau normos. Kai jau visai prastai, kavytės išgeriu. Dar padeda kontrastinis dušas. Reikėtų pasidomėti, kaip su tuo kovoti, kai esi  nestuke.gif Dabar, kai nedirbu, tai rytais ilgiau paguliu ir viskas ok. Jei reikėtų vos pabudus šokti iš lovos, būtų sunkiau.
Papildyta:
Kamelija2 vikas mums bus gerai. Pasirodo, žemas spaudimas kur kas geriau nei aukštas  biggrin.gif Va kokią info radau internete:

Tanga aciu 4u.gif Bet tu ir saunuole, tiek info radai thumbup.gif O as patingejau ieskot blush2.gif Dabar lyg ir geriau. Uzvalgiau sokolado ir rukytu lasinuku raumens, matyt padejo.

QUOTE(Citas @ 2011 10 04, 13:01)
Nu kaip gavau tokius pirminius (jie geri, viskas normoj), bet ekspertes sake kad jie nera svarbus labai, tai laukiu issiziojus kitu, rimtu tyrimu. va siandien vel leksiu namo po darbo ir tikesiuos laisko kokio  smile.gif
Gerai gerai tegul pamaudzia, knisasi maziukai  wub.gif  Tik nesugalvok kava spaudimo kelti, nes man gydytoja net grieztai pasake kofeinui NE.

Cituk negeriu kavos nuo stimuliacijos pradzios. Prisimenu ka tu buvau parasius 4u.gif
Linkiu, kad siandien sulauktum tu rimtu tyrimu atsakymu 4u.gif Ir kad ten nebutu nieko blogo labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 21:01)
O kas mano viruso norit, a?  4u.gif
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy group.gif
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.

imu virusiuka 4u.gif puikios naujienos 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 03, 21:46)

Beje, kad jau virusiusku per daug cia nebuna, siunciu ir as toki berniokiska, diiiiideli  tongue.gif

ir ista imu 4u.gif
Atsakyti