oi nu ir as eidama gult dar pora virusiuku pasiimu ir koncervuotu ir ne...ma tyt esu apsigimusi gopsuole...nes niekada man laimes nebus perdaug....
Beta1
Kalendoriuje artimiausia valstybine svente
Emu ir tavo virusiuka
Labas rytas, mielos damos
Warwara, brangioji, primink, tai kada ten tas balius tavo ?
Kalendoriuje artimiausia valstybine svente
Emu ir tavo virusiuka
Labas rytas, mielos damos
QUOTE(Warwara @ 2011 10 04, 09:39)
Tai liuks, lauksiu susplakus kokteili
Labas rytas mergaites
Bum, kristinuke, Beta1 aciu uz virusiukus ir as ciumpu koki virusiuka o tai man dar savaitele iki rezultatu galetu laikas ir greiciau eiti, o tai kazko sustojo
Bum, kristinuke, Beta1 aciu uz virusiukus ir as ciumpu koki virusiuka o tai man dar savaitele iki rezultatu galetu laikas ir greiciau eiti, o tai kazko sustojo
Kamelija2
O jetau, jietau, kaip fainiai! Linkiu tikrai, kad tas laikas butu fantastiskas, o rezultatas nerealiai nuostabus
o tai man dar savaitele iki rezultatu
O jetau, jietau, kaip fainiai! Linkiu tikrai, kad tas laikas butu fantastiskas, o rezultatas nerealiai nuostabus
QUOTE(Warwara @ 2011 10 04, 10:20)
Kamelija2
Warwaryt aciu stengiuosi kaip imanydama buti optimiste, bet vis tiek kazkoks kirminelis pagrauzia gerai, kad MB pastato i vieta
siandien 3 dpi...pilveli maude visom dienom, kartais ir strenas, krutine pries kelias dienas buvo jautresne nei siandien. na bet laikas viska parodys...
Mergaites man kraujospudis nukrito. Rodo tik 106/61. Ka reiktu daryti, kad ji atstatyti ir kad nepakenktu zirniukams?
mergytes, 6-7 diena busiu Vilniuje, gal kam nors reikia ką perduoti Klaipėda-Vilnius-Klaipėda?
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 04, 11:38)
Mergaites man kraujospudis nukrito. Rodo tik 106/61. Ka reiktu daryti, kad ji atstatyti ir kad nepakenktu zirniukams?
Net nežinau, ką tau patarti. Mano kraujospūdis visada žemiau normos. Kai jau visai prastai, kavytės išgeriu. Dar padeda kontrastinis dušas. Reikėtų pasidomėti, kaip su tuo kovoti, kai esi Dabar, kai nedirbu, tai rytais ilgiau paguliu ir viskas ok. Jei reikėtų vos pabudus šokti iš lovos, būtų sunkiau.
Papildyta:
Kamelija2 vikas mums bus gerai. Pasirodo, žemas spaudimas kur kas geriau nei aukštas Va kokią info radau internete:
Nėščioji ir kraujo spaudimas
Nėštumo metu per kiekvieną konsultaciją moteriai matuojamas kraujospūdis. Atskaitos taškas - tie parodymai, kokie buvo užfiksuoti pirmojo apsilankymo metu. Pirmaisiais nėštumo mėnesiais kraujo spaudimas lieka toks pat arba nukrinta. Moterys jaučia mieguistumą, lengvą galvos svaigimą, greitai pavargsta. Kai kurioms moterims spaudimas būna kiek nukritęs net iki 20 savaitės. Per mažas kraujospūdis pavojų nekelia, jis tik slopina, atima energiją. Daug blogiau, jei nėštumo metu kraujospūdis kyla. Jei moters spaudimas padidėja nuo pirmųjų nėštumo dienų, tai jau vadinamoji nėščiųjų hipertenzija. Tokioms moterims pas ginekologą teks lankytis dažniau, atidžiau stebėti, ar neatsiranda tinimų. Padidėjęs spaudimas, baltymas šlapime ir tinimai rodo, kad prasidėjo gilesni medžiagų apykaitos sutrikimai. Kai nėščiosios kraujospūdis itin aukštas, tenka gultis į ligoninę.
Jei spaudimas per mažas
Gydytojai juokauja, kad spaudimą pakelia nesveikas gyvenimo būdas.
Valgykite tonizuojančių medžiagų turinčio maisto: bananų, sūrio, silkės, razinų, pupų, šokolado, rūkytos mėsos.
Galite išgerti šiek tiek alkoholio. Liaudies medicina teigia, kad reikia kasdien išgerti tiek gramų alkoholio, kiek kilogramų sveriate. Geriausiai spaudimą kelia raudonasis sausas vynas.
Gerkite daug skysčių.
Venkite staigiai stotis iš gulimos ar sėdimos padėties.
Miegokite ant aukštos pagalvės.
Rytą pradėkite vėsiu dušu, mankštele. Labai tiks kontrastinis dušas, apsitrynimai šiurkščiu rankšluosčiu.
Gerkite arbatos, ypač tinka žalioji. Išgerkite ir kavos.
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 03, 21:46)
Cituli, ar praleidau kazka, ar dar neturi atsakymu is to Gorgy ?
Nu kaip gavau tokius pirminius (jie geri, viskas normoj), bet ekspertes sake kad jie nera svarbus labai, tai laukiu issiziojus kitu, rimtu tyrimu. va siandien vel leksiu namo po darbo ir tikesiuos laisko kokio
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 04, 10:43)
Warwaryt aciu stengiuosi kaip imanydama buti optimiste, bet vis tiek kazkoks kirminelis pagrauzia gerai, kad MB pastato i vieta
siandien 3 dpi...pilveli maude visom dienom, kartais ir strenas, krutine pries kelias dienas buvo jautresne nei siandien. na bet laikas viska parodys...
Gerai gerai tegul pamaudzia, knisasi maziukai Tik nesugalvok kava spaudimo kelti, nes man gydytoja net grieztai pasake kofeinui NE.
QUOTE(Tanga @ 2011 10 04, 12:51)
Net nežinau, ką tau patarti. Mano kraujospūdis visada žemiau normos. Kai jau visai prastai, kavytės išgeriu. Dar padeda kontrastinis dušas. Reikėtų pasidomėti, kaip su tuo kovoti, kai esi Dabar, kai nedirbu, tai rytais ilgiau paguliu ir viskas ok. Jei reikėtų vos pabudus šokti iš lovos, būtų sunkiau.
Papildyta:
Kamelija2 vikas mums bus gerai. Pasirodo, žemas spaudimas kur kas geriau nei aukštas Va kokią info radau internete:
Papildyta:
Tanga aciu Bet tu ir saunuole, tiek info radai O as patingejau ieskot Dabar lyg ir geriau. Uzvalgiau sokolado ir rukytu lasinuku raumens, matyt padejo.
QUOTE(Citas @ 2011 10 04, 13:01)
Nu kaip gavau tokius pirminius (jie geri, viskas normoj), bet ekspertes sake kad jie nera svarbus labai, tai laukiu issiziojus kitu, rimtu tyrimu. va siandien vel leksiu namo po darbo ir tikesiuos laisko kokio
Gerai gerai tegul pamaudzia, knisasi maziukai Tik nesugalvok kava spaudimo kelti, nes man gydytoja net grieztai pasake kofeinui NE.
Cituk negeriu kavos nuo stimuliacijos pradzios. Prisimenu ka tu buvau parasius
Linkiu, kad siandien sulauktum tu rimtu tyrimu atsakymu Ir kad ten nebutu nieko blogo labai
sveikos mielosios
imu virusiuka puikios naujienos
Beje, kad jau virusiusku per daug cia nebuna, siunciu ir as toki berniokiska, diiiiideli
ir ista imu
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 21:01)
O kas mano viruso norit, a?
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
imu virusiuka puikios naujienos
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 03, 21:46)
Beje, kad jau virusiusku per daug cia nebuna, siunciu ir as toki berniokiska, diiiiideli
ir ista imu