QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:39)
Bandau duoti konservuotą
_O_
[

]
-----
Viska kas koncervuota tiesiog dievinu, tai sitas prikibs tikrai

aciu
Ramushka
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:57)
Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato"
Isivaizduoji kokias grazias Kaledas siemet turesi

Laukiam geru penktadienio naujienu

O as ir vel kaip pernai bandysiu Sventesnes Velykas apturet
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 21:01)
O kas mano viruso norit, a?
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
Truputį ir vėl suerzino endokrinologas, bet neimu į dušią. Kita vertus, pati pasirodo, nemoku skaičiuoti, laiku nesusimažinau dexamethasono, tai vyriškus hormonus per daug numušiau - pataisoma.
Savijauta mano nebloga, tik kad kartais permaininga. Šiandien jaučiausi kuo puikiausiai, bet staiga pasijaučiau lyg gripas imtų. Kadangi esu įspėta, jog gali kristi kraujospūdis ar pan, kad galiu išgerti konjako stiklelį, tai išbandžiau šitą reikalą ir... pasveikau

Va tokie tad

ypatumai.
Beje, merginos, skaičiau, kad mažiausiai vaikiukų gimsta vasarį, o daugiausiai liepą. Ar jums neatrodo, kad artinasi sėkmingas periodas, a?
gaudau

Smagu skaityti grazias naujienias, puikus skaiciukai, visa kita istaisoma