Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ir as imu BUM 4u.gif Tik man reikia tokio ilgalaikio, kad iki vasario sirgciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 03, 20:31)
ir as imu BUM  4u.gif Tik man reikia tokio ilgalaikio, kad iki vasario sirgciau  biggrin.gif

e mergyt tik nepradedam...visoms po toki gera virusiuka... lotuliukas.gif ir dar po dviguba
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 03, 20:14)
Griebiu virusiuką ir labai tikiuosi susitikti su tavimi nėštukių skyrelyje. Juk mes kartu žygiuojam nuo IUI skyrelio ir aš vis iš paskos  biggrin.gif

Labai laukiu tavęs pas nestuke.gif Tikrai jau laikas tau ten pasirodyti biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:25)
Imu BUM virusiuka sau!

Kaip tau sekas? Paskaitinėjau temelę bet neradau blush2.gif Lygtai žadėjai vėl startuoti spalį ar maišau mastau.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 03, 20:31)
ir as imu BUM  4u.gif Tik man reikia tokio ilgalaikio, kad iki vasario sirgciau  biggrin.gif

Bandau duoti konservuotą lotuliukas.gif

_O_
[2.gif]
-----
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 03 spalio 2011 - 19:39
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos mirksiukas.gif
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

ir as griebiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 03 spalio 2011 - 19:46
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:39)
_O_
[2.gif]
-----

Šitas geras lotuliukas.gif Temutės pradžioje reikėtų didelio stiklainio, į kurį būtų galima dėti virusiuskus, kad galėtumėm pasiimti juos tada, kai mums labiausiai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Bum
Bandau duoti konservuotą

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato" wub.gif wub.gif wub.gif

Lengvu ir graziu tau paskutiniu savaiteliu wub.gif
Atsakyti
O kas mano viruso norit, a? 4u.gif
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy group.gif
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
Truputį ir vėl suerzino endokrinologas, bet neimu į dušią. Kita vertus, pati pasirodo, nemoku skaičiuoti, laiku nesusimažinau dexamethasono, tai vyriškus hormonus per daug numušiau - pataisoma.
Savijauta mano nebloga, tik kad kartais permaininga. Šiandien jaučiausi kuo puikiausiai, bet staiga pasijaučiau lyg gripas imtų. Kadangi esu įspėta, jog gali kristi kraujospūdis ar pan, kad galiu išgerti konjako stiklelį, tai išbandžiau šitą reikalą ir... pasveikau smile.gif Va tokie tad nestuke.gif ypatumai.
Beje, merginos, skaičiau, kad mažiausiai vaikiukų gimsta vasarį, o daugiausiai liepą. Ar jums neatrodo, kad artinasi sėkmingas periodas, a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:39)
Bandau duoti konservuotą lotuliukas.gif

_O_
[2.gif]
-----

Viska kas koncervuota tiesiog dievinu, tai sitas prikibs tikrai biggrin.gif aciu 4u.gif

Ramushka lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:57)
Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato"  wub.gif

Isivaizduoji kokias grazias Kaledas siemet turesi wub.gif Laukiam geru penktadienio naujienu smile.gif O as ir vel kaip pernai bandysiu Sventesnes Velykas apturet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 21:01)
O kas mano viruso norit, a?  4u.gif
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy group.gif
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
Truputį ir vėl suerzino endokrinologas, bet neimu į dušią. Kita vertus, pati pasirodo, nemoku skaičiuoti, laiku nesusimažinau dexamethasono, tai vyriškus hormonus per daug numušiau  - pataisoma.
Savijauta mano nebloga, tik kad kartais permaininga. Šiandien jaučiausi kuo puikiausiai, bet staiga pasijaučiau lyg gripas imtų. Kadangi esu įspėta, jog gali kristi kraujospūdis ar pan, kad galiu išgerti konjako stiklelį, tai išbandžiau šitą reikalą ir... pasveikau  smile.gif Va tokie tad  nestuke.gif ypatumai.
Beje, merginos, skaičiau, kad mažiausiai vaikiukų gimsta vasarį, o daugiausiai liepą. Ar jums neatrodo, kad artinasi sėkmingas periodas, a? 4u.gif

gaudau 4u.gif Smagu skaityti grazias naujienias, puikus skaiciukai, visa kita istaisoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 03, 20:51)
Šitas geras  lotuliukas.gif Temutės pradžioje reikėtų didelio stiklainio, į kurį būtų galima dėti virusiuskus, kad galėtumėm pasiimti juos tada, kai mums labiausiai reikia  biggrin.gif

hihihi.gif
user posted image

QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:57)
Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato"  wub.gif 

Labai teisingai ginė sako, mėnesiukas ten ar mėnesiukas šen nėra svarbu, svarbiausia kad būtų sėkmingas wub.gif To ir linkiu mirksiukas.gif

Kristinuke, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 03 spalio 2011 - 20:20
kristinuke
Oj koks grazus skaicius ir virusas smile.gif
O kas del savijautos - tai tai normalu. Kavos dar galima, shokoladuko gabaliuka. Kai buvau nescia, tai labai ilgai man buvo tokie priepoliai.

Kas liecia vasario-liepos, tai net nezinau smile.gif Pagal mane tai vasari-kova-balandi kaip tik vaiku daug. Teveliai vasara papramogavo ir va tau rezultatas smile.gif Be to gimdant ankstyva pavasari yra daug pliusu. Bet esant siame skyrelyje visi metu laikai yra superiniai pastojimui ir gimdimui wub.gif

Cituk, zinai, labai noreciau, kad tavo zodziai butu tiesa. Apie Kaledas ir
taip toliau.

Aciu Bum! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 03 spalio 2011 - 20:21
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 21:20)

Warwara, brangioji, primink, tai kada ten tas balius tavo ? g.gif biggrin.gif

Beje, kad jau virusiusku per daug cia nebuna, siunciu ir as toki berniokiska, diiiiideli tongue.gif

Cituli, ar praleidau kazka, ar dar neturi atsakymu is to Gorgy ? rolleyes.gif
Atsakyti
Ciumpu virusiuka wub.gif
Atsakyti