ir as imu BUM Tik man reikia tokio ilgalaikio, kad iki vasario sirgciau
QUOTE(Citas @ 2011 10 03, 20:31)
e mergyt tik nepradedam...visoms po toki gera virusiuka... ir dar po dviguba
QUOTE(Tanga @ 2011 10 03, 20:14)
Griebiu virusiuką ir labai tikiuosi susitikti su tavimi nėštukių skyrelyje. Juk mes kartu žygiuojam nuo IUI skyrelio ir aš vis iš paskos
Labai laukiu tavęs pas Tikrai jau laikas tau ten pasirodyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:25)
Imu BUM virusiuka sau!
Kaip tau sekas? Paskaitinėjau temelę bet neradau Lygtai žadėjai vėl startuoti spalį ar maišau
QUOTE(Citas @ 2011 10 03, 20:31)
Bandau duoti konservuotą
_O_
[]
-----
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos
ir as griebiu
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:39)
Šitas geras Temutės pradžioje reikėtų didelio stiklainio, į kurį būtų galima dėti virusiuskus, kad galėtumėm pasiimti juos tada, kai mums labiausiai reikia
Bum
Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato"
Lengvu ir graziu tau paskutiniu savaiteliu
Bandau duoti konservuotą
Aha, norejau startuoti, bet neisejo, rado cista, tai laukiu penktadienio, kad gyd. pasakytu, kad cista dingo po mmm. Tai gi startas truputi atidetas, bet geraaaaai, yra daug tame pliusu. Praktiskai munusas tik vienas - kad tenka dar menesi palaukti starto, o pliusu - marias. As jau tiek islaukau, kad tas vienas menuo atrodo nu toks nereiksmingas. Kaip pasake mano gyd. - "mes gi neskubam, mes gi norim idealaus starto ir idealaus rezultato"
Lengvu ir graziu tau paskutiniu savaiteliu
O kas mano viruso norit, a?
Baisiai čiaudėt norisi, visu pajėgimu čia ir dabar . Nagi, apčyyyyyyyyyy
Mano naujienos tokios, kad šiandien turiu hcg 4454 IU/l.
Truputį ir vėl suerzino endokrinologas, bet neimu į dušią. Kita vertus, pati pasirodo, nemoku skaičiuoti, laiku nesusimažinau dexamethasono, tai vyriškus hormonus per daug numušiau - pataisoma.
Savijauta mano nebloga, tik kad kartais permaininga. Šiandien jaučiausi kuo puikiausiai, bet staiga pasijaučiau lyg gripas imtų. Kadangi esu įspėta, jog gali kristi kraujospūdis ar pan, kad galiu išgerti konjako stiklelį, tai išbandžiau šitą reikalą ir... pasveikau Va tokie tad ypatumai.
Beje, merginos, skaičiau, kad mažiausiai vaikiukų gimsta vasarį, o daugiausiai liepą. Ar jums neatrodo, kad artinasi sėkmingas periodas, a?
Truputį ir vėl suerzino endokrinologas, bet neimu į dušią. Kita vertus, pati pasirodo, nemoku skaičiuoti, laiku nesusimažinau dexamethasono, tai vyriškus hormonus per daug numušiau - pataisoma.
Savijauta mano nebloga, tik kad kartais permaininga. Šiandien jaučiausi kuo puikiausiai, bet staiga pasijaučiau lyg gripas imtų. Kadangi esu įspėta, jog gali kristi kraujospūdis ar pan, kad galiu išgerti konjako stiklelį, tai išbandžiau šitą reikalą ir... pasveikau Va tokie tad ypatumai.
Beje, merginos, skaičiau, kad mažiausiai vaikiukų gimsta vasarį, o daugiausiai liepą. Ar jums neatrodo, kad artinasi sėkmingas periodas, a?
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:39)
Viska kas koncervuota tiesiog dievinu, tai sitas prikibs tikrai aciu
Ramushka
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:57)
Isivaizduoji kokias grazias Kaledas siemet turesi Laukiam geru penktadienio naujienu O as ir vel kaip pernai bandysiu Sventesnes Velykas apturet
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 21:01)
O kas mano viruso norit, a?
gaudau Smagu skaityti grazias naujienias, puikus skaiciukai, visa kita istaisoma
QUOTE(Tanga @ 2011 10 03, 20:51)
Šitas geras Temutės pradžioje reikėtų didelio stiklainio, į kurį būtų galima dėti virusiuskus, kad galėtumėm pasiimti juos tada, kai mums labiausiai reikia
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:57)
Labai teisingai ginė sako, mėnesiukas ten ar mėnesiukas šen nėra svarbu, svarbiausia kad būtų sėkmingas To ir linkiu
Kristinuke, sveikinu
kristinuke
Oj koks grazus skaicius ir virusas
O kas del savijautos - tai tai normalu. Kavos dar galima, shokoladuko gabaliuka. Kai buvau nescia, tai labai ilgai man buvo tokie priepoliai.
Kas liecia vasario-liepos, tai net nezinau Pagal mane tai vasari-kova-balandi kaip tik vaiku daug. Teveliai vasara papramogavo ir va tau rezultatas Be to gimdant ankstyva pavasari yra daug pliusu. Bet esant siame skyrelyje visi metu laikai yra superiniai pastojimui ir gimdimui
Cituk, zinai, labai noreciau, kad tavo zodziai butu tiesa. Apie Kaledas ir
taip toliau.
Aciu Bum!
Oj koks grazus skaicius ir virusas
O kas del savijautos - tai tai normalu. Kavos dar galima, shokoladuko gabaliuka. Kai buvau nescia, tai labai ilgai man buvo tokie priepoliai.
Kas liecia vasario-liepos, tai net nezinau Pagal mane tai vasari-kova-balandi kaip tik vaiku daug. Teveliai vasara papramogavo ir va tau rezultatas Be to gimdant ankstyva pavasari yra daug pliusu. Bet esant siame skyrelyje visi metu laikai yra superiniai pastojimui ir gimdimui
Cituk, zinai, labai noreciau, kad tavo zodziai butu tiesa. Apie Kaledas ir
taip toliau.
Aciu Bum!
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 21:20)
Warwara, brangioji, primink, tai kada ten tas balius tavo ?
Beje, kad jau virusiusku per daug cia nebuna, siunciu ir as toki berniokiska, diiiiideli
Cituli, ar praleidau kazka, ar dar neturi atsakymu is to Gorgy ?
Ciumpu virusiuka