Labas rytas, damos!
Ziuriu kiek jaudinanciu naujienu pas mus!
Visoms kas augino derliu - ruduo geras metas tam
Visoms, kas laukia isodinimo - gero laukimo
Kas laukia HCG - ramybes ir dziaugsmo belaukiant. Kaip sudetinga bebutu....
Taja, kas pas tave ten tokio vyksta organizme? Butinai eik pas gyd. ir linkiu, kad tai butu tik maza problemele!
Labas rytas mergaites Grazios dieneles visoms
Pasirodo, kad vis tik sitas etapas iki HCG yra pats sunkiausias Buvau tokia rami, o dabar po truputuka jauduliukas uzklumpa
Norejau paklausti, gal kuriai panasiai buvo? Po isodinimo as ekrane maciau tik 1 taskiuka, nors isodino 2. Tuo momentu buvau tokia laiminga, kad net i galva neatejo gyd paklausti...o dabar kaip zirafai per ilga kakla i galva atejo "o kodel jis ten tik vienas matesi"
Pasirodo, kad vis tik sitas etapas iki HCG yra pats sunkiausias Buvau tokia rami, o dabar po truputuka jauduliukas uzklumpa
Norejau paklausti, gal kuriai panasiai buvo? Po isodinimo as ekrane maciau tik 1 taskiuka, nors isodino 2. Tuo momentu buvau tokia laiminga, kad net i galva neatejo gyd paklausti...o dabar kaip zirafai per ilga kakla i galva atejo "o kodel jis ten tik vienas matesi"
Labas rytas
Ramiu 2 savaiteliu mieloji
Ar kalbejai su gydytoju? Ka jis sako?
ir mane pralinksmino
Papildyta:
ramiu 2 savaiteliu, o rytoj uzaugusios blastukes
Jau mergaites tau patare ir as joms pritariu, kad geriau kad tave parveztu kas nors
apsiramink Viskas cia gerai Ekrane matosi ne embrioniukai, o terpe, kurioje jie isodinami, todel tu gali matyti tu taskiuku tiek, kiek yra embrioniuku, arba maziau, nes keli embrioniukai gali buti isodinti viename lasiuke Nezinau, ar aiskiai surasiau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 01, 18:53)
O pilvuka visa kelia i namus glosciau Parsivezem 2 grazuolius maziukus, o dar 6 palikom snaigutems Jausmas superinis
QUOTE(taja78 @ 2011 10 01, 22:48)
Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau Ir skausmelis toks nudiegia Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt? Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot?
QUOTE(Citas @ 2011 10 02, 00:25)
Tas paskutinis tavo paskutinis sakinys labai jau daug pastangu reikalaujantis atrodo Viskas bus gerai, lapkricio saltyje tave jau sildys zinojimas kad nesioji po sirdele savo svajone
ir mane pralinksmino
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?
Jau mergaites tau patare ir as joms pritariu, kad geriau kad tave parveztu kas nors
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 10:28)
Labas rytas mergaites Grazios dieneles visoms
apsiramink Viskas cia gerai Ekrane matosi ne embrioniukai, o terpe, kurioje jie isodinami, todel tu gali matyti tu taskiuku tiek, kiek yra embrioniuku, arba maziau, nes keli embrioniukai gali buti isodinti viename lasiuke Nezinau, ar aiskiai surasiau
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 03, 11:02)
Labas rytas
ir mane pralinksmino
Papildyta:
ir mane pralinksmino
Papildyta:
Atiloja aciu tau Viska tu cia aiskiai surasei As ir pati MB panasiai aiskinau, kai atejo pas mane pabuti. O dabar pati nesamoniu prisigalvot pradejau
O mergaites jums visoms tas Crinone krito? Nes man tai niekas nekrenta
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:16)
Atiloja aciu tau Viska tu cia aiskiai surasei As ir pati MB panasiai aiskinau, kai atejo pas mane pabuti. O dabar pati nesamoniu prisigalvot pradejau
ir cia apsiramink pas visas skirtingai Per 1 IVF'a niekas nekrito, per snaigutes ir krito, ir tekejo Ne rodiklis taas crenonas
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 03, 11:19)
ir cia apsiramink pas visas skirtingai Per 1 IVF'a niekas nekrito, per snaigutes ir krito, ir tekejo Ne rodiklis taas crenonas
aiskutis na del jo as nelabai pegyvenau, tiesiog taip idomu pasidare
gerai, laikas grizti i ramybes busena
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:26)
aiskutis na del jo as nelabai pegyvenau, tiesiog taip idomu pasidare
jo jo, grizk i ramybes busema Kas gi paskui mane ramins, jei aplinkui vien isprotejusios moteriskes sukinesis?
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 07:46)
Labas rytas, damos!
Taja, kas pas tave ten tokio vyksta organizme? Butinai eik pas gyd. ir linkiu, kad tai butu tik maza problemele!
Labas WARWARA,nezinau,kas ten ivyko,bet dabar viskas gerai .Viskas baigesi gerai sekmadieni ryte jau nieko beveik nebebuvo,o paskui ir visai baigesi.As,tada,sestadieni,pasportavau truputuka ir,manau,del to kas nors....Bet vistik isigandau truputuka,nes niekad taip nebudavo,kad po keletos dienu vel.Kervirtadieni eisiu pas daktara...
Aciu visoms
Sveikutės,
Ach net nostalgija apėmė Prisimenu dar tą jausmą kaip važiavau namo su blastocistuke Tiesiog džiaukis tuo jausmu, mažiau galvok kas bus toliau ir tada viskas bus gerai
Pritariu kad geriau nerizikuoti su tuo autobusu, aš vakare po punkcijos vos ne alpau
Man irgi nekrito nieks, gal tik šlapiau biškį buvo
Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Ach net nostalgija apėmė Prisimenu dar tą jausmą kaip važiavau namo su blastocistuke Tiesiog džiaukis tuo jausmu, mažiau galvok kas bus toliau ir tada viskas bus gerai
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?
Pritariu kad geriau nerizikuoti su tuo autobusu, aš vakare po punkcijos vos ne alpau
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:16)
Man irgi nekrito nieks, gal tik šlapiau biškį buvo
Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Griebiu virusiuką ir labai tikiuosi susitikti su tavimi nėštukių skyrelyje. Juk mes kartu žygiuojam nuo IUI skyrelio ir aš vis iš paskos
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Sveikutės,
ciumpu virusiuka
Imu BUM virusiuka sau!