Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytas, damos!
Ziuriu kiek jaudinanciu naujienu pas mus! wub.gif
Visoms kas augino derliu - ruduo geras metas tam
Visoms, kas laukia isodinimo - gero laukimo
Kas laukia HCG - ramybes ir dziaugsmo belaukiant. Kaip sudetinga bebutu....
Taja, kas pas tave ten tokio vyksta organizme? Butinai eik pas gyd. ir linkiu, kad tai butu tik maza problemele! 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif Grazios dieneles visoms 4u.gif
Pasirodo, kad vis tik sitas etapas iki HCG yra pats sunkiausias ax.gif Buvau tokia rami, o dabar po truputuka jauduliukas uzklumpa blush2.gif
Norejau paklausti, gal kuriai panasiai buvo? Po isodinimo as ekrane maciau tik 1 taskiuka, nors isodino 2. Tuo momentu buvau tokia laiminga, kad net i galva neatejo gyd paklausti...o dabar kaip zirafai per ilga kakla i galva atejo "o kodel jis ten tik vienas matesi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 01, 18:53)
O pilvuka visa kelia i namus glosciau wub.gif Parsivezem 2 grazuolius maziukus, o dar 6 palikom snaigutems thumbup.gif Jausmas superinis biggrin.gif  thumbup.gif

Ramiu 2 savaiteliu mieloji 4u.gif
QUOTE(taja78 @ 2011 10 01, 22:48)
Labas vakaras.Sestadieni praeita atejo taip lauktos mmm,antradieni baigesi,o siandien vel susirgau blink.gif  blink.gif Ir skausmelis toks nudiegia unsure.gif Kazi kas cia pasidare? Jezau,kad tik nieko blogo nebutu,bet jauciu,kad nieko gero.Nezinau ka ir daryt? g.gif Vel rytoj sekmadienis,nei paskambint,nei nuvaziuot kur....Gal cia nuo tu vaistu taip turi but?Bet is kur dabar zinot? unsure.gif  unsure.gif

Ar kalbejai su gydytoju? Ka jis sako? 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 02, 00:25)
Tas paskutinis tavo paskutinis sakinys labai jau daug pastangu reikalaujantis atrodo  biggrin.gif Viskas bus gerai, lapkricio saltyje tave jau sildys zinojimas kad nesioji po sirdele savo svajone  4u.gif

drinks_cheers.gif ir mane pralinksmino biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif ramiu 2 savaiteliu, o rytoj uzaugusios blastukes wub.gif 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?

Jau mergaites tau patare ir as joms pritariu, kad geriau kad tave parveztu kas nors 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 10:28)
Labas rytas mergaites smile.gif Grazios dieneles visoms 4u.gif
Pasirodo, kad vis tik sitas etapas iki HCG yra pats sunkiausias ax.gif Buvau tokia rami, o dabar po truputuka jauduliukas uzklumpa blush2.gif
Norejau paklausti, gal kuriai panasiai buvo? Po isodinimo as ekrane maciau tik 1 taskiuka, nors isodino 2. Tuo momentu buvau tokia laiminga, kad net i galva neatejo gyd paklausti...o dabar kaip zirafai per ilga kakla i galva atejo "o kodel jis ten tik vienas matesi" lotuliukas.gif

apsiramink 4u.gif Viskas cia gerai 4u.gif Ekrane matosi ne embrioniukai, o terpe, kurioje jie isodinami, todel tu gali matyti tu taskiuku tiek, kiek yra embrioniuku, arba maziau, nes keli embrioniukai gali buti isodinti viename lasiuke 4u.gif Nezinau, ar aiskiai surasiau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 03, 11:02)
Labas rytas  4u.gif
Ramiu 2 savaiteliu mieloji  4u.gif
Ar kalbejai su gydytoju? Ka jis sako?  4u.gif
drinks_cheers.gif ir mane pralinksmino biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif ramiu 2 savaiteliu, o rytoj uzaugusios blastukes  wub.gif  4u.gif
Jau mergaites tau patare ir as joms pritariu, kad geriau kad tave parveztu kas nors  4u.gif
apsiramink  4u.gif Viskas cia gerai  4u.gif Ekrane matosi ne embrioniukai, o terpe, kurioje jie isodinami, todel tu gali matyti tu taskiuku tiek, kiek yra embrioniuku, arba maziau, nes keli embrioniukai gali buti isodinti viename lasiuke  4u.gif Nezinau, ar aiskiai surasiau  g.gif  4u.gif

Atiloja aciu tau 4u.gif Viska tu cia aiskiai surasei smile.gif As ir pati MB panasiai aiskinau, kai atejo pas mane pabuti. O dabar pati nesamoniu prisigalvot pradejau blush2.gif
O mergaites jums visoms tas Crinone krito? Nes man tai niekas nekrenta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:16)
Atiloja aciu tau 4u.gif Viska tu cia aiskiai surasei smile.gif As ir pati MB panasiai aiskinau, kai atejo pas mane pabuti. O dabar pati nesamoniu prisigalvot pradejau blush2.gif
O mergaites jums visoms tas Crinone krito? Nes man tai niekas nekrenta blush2.gif

ir cia apsiramink biggrin.gif pas visas skirtingai 4u.gif Per 1 IVF'a niekas nekrito, per snaigutes ir krito, ir tekejo 4u.gif Ne rodiklis taas crenonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 03, 11:19)
ir cia apsiramink biggrin.gif pas visas skirtingai  4u.gif Per 1 IVF'a niekas nekrito, per snaigutes ir krito, ir tekejo  4u.gif Ne rodiklis taas crenonas  4u.gif

aiskutis smile.gif na del jo as nelabai pegyvenau, tiesiog taip idomu pasidare biggrin.gif
gerai, laikas grizti i ramybes busena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:26)
aiskutis smile.gif na del jo as nelabai pegyvenau, tiesiog taip idomu pasidare biggrin.gif
gerai, laikas grizti i ramybes busena lotuliukas.gif

jo jo, grizk i ramybes busema smile.gif Kas gi paskui mane ramins, jei aplinkui vien isprotejusios moteriskes sukinesis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 07:46)
Labas rytas, damos!
Ziuriu kiek jaudinanciu naujienu pas mus!  wub.gif
Visoms kas augino derliu - ruduo geras metas tam
Visoms, kas laukia isodinimo - gero laukimo
Kas laukia HCG - ramybes ir dziaugsmo belaukiant. Kaip sudetinga bebutu....
Taja, kas pas tave ten tokio vyksta organizme? Butinai eik pas gyd. ir linkiu, kad tai butu tik maza problemele! 4u.gif

Labas WARWARA,nezinau,kas ten ivyko,bet dabar viskas gerai doh.gif .Viskas baigesi gerai rolleyes.gif sekmadieni ryte jau nieko beveik nebebuvo,o paskui ir visai baigesi.As,tada,sestadieni,pasportavau truputuka ir,manau,del to kas nors....Bet vistik isigandau truputuka,nes niekad taip nebudavo,kad po keletos dienu vel.Kervirtadieni eisiu pas daktara... smile.gif
Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.

Ach net nostalgija apėmė wub.gif Prisimenu dar tą jausmą kaip važiavau namo su blastocistuke rolleyes.gif Tiesiog džiaukis tuo jausmu, mažiau galvok kas bus toliau ir tada viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?

Pritariu kad geriau nerizikuoti su tuo autobusu, aš vakare po punkcijos vos ne alpau blush2.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 03, 11:16)

Man irgi nekrito nieks, gal tik šlapiau biškį buvo ax.gif

Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos mirksiukas.gif
2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Atėjau virusiukų paskleisti, nes daug nėštukių tuoj išsilukštens ir laukiam pamainos mirksiukas.gif

Griebiu virusiuką ir labai tikiuosi susitikti su tavimi nėštukių skyrelyje. Juk mes kartu žygiuojam nuo IUI skyrelio ir aš vis iš paskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:08)
Sveikutės,

ciumpu virusiuka tongue.gif
Atsakyti
Imu BUM virusiuka sau!
Atsakyti