Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai
Doli ,kaip dziugu ,kad jau esi su savo mazyliais,dabar buk rami ,nestresuok ir sulauksi tik teigiamu rezultatu suspaudziu kumstukus ir laikau stipriai stipriai
Doli sveikinu,tikrai superinis jausmas tikiuosi uzkibs ir patisk tavo pilvelyje. Speju kad VK daraisi , nes man taip pat taip dare ir pasiliko 2.
Kamelija2 sekmes tau, pradziugink mus po 10 dienu kai darysiues HCG, nebent nubegsi anksciau
Kamelija2 sekmes tau, pradziugink mus po 10 dienu kai darysiues HCG, nebent nubegsi anksciau
dekoju mergaites uz palaikyma
Nataa, kaip smagu 2 auginti bukit stiprus ir aukit dideli , taip darausi VK na tikiuosi Meskauskienes ranka gera, nes mano drauge pas ja taip pat daresi ir pabaiga buvo su graziu rezultatu.
Kamelija2 ramaus laukimo
Nataa, kaip smagu 2 auginti bukit stiprus ir aukit dideli , taip darausi VK na tikiuosi Meskauskienes ranka gera, nes mano drauge pas ja taip pat daresi ir pabaiga buvo su graziu rezultatu.
Kamelija2 ramaus laukimo
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 19:48)
Kamelija2 ramaus laukimo
Kamelija2 ramaus laukimo
Doli aciu Tau linkiu to paties Tikiuosi, kad viena paskui kita dziaugsimes puikiais rezultatais
Aciu ir kitoms mergaitems
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 01, 10:55)
As trumpam tikiuosi,kad trumpam dingsiu is planavimo.Ateisiu paskaitinesiu..jei bus jegu parasysiu...
Neturejau jegu vakar rasyti..taciau prisiduodu ir as po gydytojos us nelinksmomis naujienomis.Mano onkocitologinio atsakymas; žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ.
Tai darys konizacija/biopsija.Dabar tik nezinau kur;ar mano mieste ar Vilniuje.Mano tevai nori,kad daryciausi Vilniuj onkologiniame ir bando per pazystamus susitarti.Na,bet jei kazkas uzsidels nes turiu pasidaryti per 10-14 dienu,tada darysiuos cia vietoj.
Tai tiek mergaites naujienu.O jus laikykites,kuo didziausios visoms sekmes ir laimes ir lai pas jus kiekviena pasilanko po gandriuka.Myliu jus.
Neturejau jegu vakar rasyti..taciau prisiduodu ir as po gydytojos us nelinksmomis naujienomis.Mano onkocitologinio atsakymas; žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ.
Tai darys konizacija/biopsija.Dabar tik nezinau kur;ar mano mieste ar Vilniuje.Mano tevai nori,kad daryciausi Vilniuj onkologiniame ir bando per pazystamus susitarti.Na,bet jei kazkas uzsidels nes turiu pasidaryti per 10-14 dienu,tada darysiuos cia vietoj.
Tai tiek mergaites naujienu.O jus laikykites,kuo didziausios visoms sekmes ir laimes ir lai pas jus kiekviena pasilanko po gandriuka.Myliu jus.
Afrodite69 o tau linkiu kuo daugiau sveikatytes ir kad viskas kuo greiciau stotusi i savo vietas Kuo greiciau sugrizk pas mus
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 20:48)
Kamelija2 ramaus laukimo
Kamelija2 ramaus laukimo
Šios daktarės ranka tikrai gera.
Bent mums, tai tikrai ji padarė stebuklą - dukrytę.
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 02, 20:36)
Šios daktarės ranka tikrai gera.
kaip greitai laikas eina, jusu dukrytej jau 1,4 . Prisimenu tave is IUI skyrelio. As is lankausi pas daktare M..., taip noriu ir as tokio stebuklo .
O as vis laukiu savo mmm, siandien 3 diena, kai po lasiuka teplioja, o mm... nera . Nesuprantu kas darosi su manimi...
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Super naujienos. O dabar kantrybės ir ramybės
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Laukiam tik teigiamu hcg
Iride bandziau i az rasyti bet neleido, nes pilna pas tave aciu uz atsakyma aha keberiokst jau atrase, bet ir jai sitie daryti buvo ligoninej. jauciu kad ir man daryti buvo tik be reikalo pinigus ismeciau, dar neturiu kopiju is ligonines tai nezinau ka man ten tiksliai istyre. Na bet kaip sakai kadangi viskas normoj tai situs nurasau kaip gerus, ir nekantriai laukiu kitu , jezau kaip letai laikas eina o beje iride tu chlamidijos ir kitu zarazu ten testa dareisi ta kur pagal mmm krauja nustato? As tai noriu kad kazka rastu nes jei viskas gerai tai visai nezinociau ko girbtis ir ka kaltinti del nesekmiu. Tik but gerai kad nelabai brangus gydymas butu Kada jusu kitas bandymas?
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?
Tanga as kol palatoj buvau, tai atrode, kad viskas normaliai. Bet kai isvaziavom namo, tai kelione sunkoka buvo. Gal del to, kad kiauside skaudejo.
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
nu cia uk tai net pasrasyt liepia kad bus lydintis asmuo ir kas namo vyksi su savo masina arba taksi. Nevaziuok autobusu, juk po narlozes nezinia kaip organizmas gali sureaguoti, o ir skausmai gali buti nemazi kaiusidese, pilvo apacioj!