Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 02 spalio 2011 - 17:55
Doli ,kaip dziugu ,kad jau esi su savo mazyliais,dabar buk rami ,nestresuok ir sulauksi tik teigiamu rezultatu thumbup.gif suspaudziu kumstukus ir laikau stipriai stipriai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Doli sveikinu,tikrai superinis jausmas tikiuosi uzkibs ir patisk tavo pilvelyje. Speju kad VK daraisi smile.gif, nes man taip pat taip dare smile.gif ir pasiliko 2.

Kamelija2 sekmes tau, pradziugink mus po 10 dienu kai darysiues HCG, nebent nubegsi anksciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 02 spalio 2011 - 18:27
dekoju mergaites uz palaikyma smile.gif
Nataa, kaip smagu 2 auginti smile.gif bukit stiprus ir aukit dideli 4u.gif , taip darausi VK na tikiuosi Meskauskienes ranka gera, nes mano drauge pas ja taip pat daresi ir pabaiga buvo su graziu rezultatu.
Kamelija2 ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 19:48)
dekoju mergaites uz palaikyma  smile.gif
Nataa, kaip smagu 2 auginti  smile.gif bukit stiprus ir aukit dideli  4u.gif  , taip darausi VK na tikiuosi Meskauskienes ranka gera, nes mano drauge pas ja taip pat daresi ir pabaiga buvo su graziu rezultatu.
Kamelija2 ramaus laukimo  4u.gif

Doli aciu wub.gif Tau linkiu to paties 4u.gif Tikiuosi, kad viena paskui kita dziaugsimes puikiais rezultatais nestuke.gif

Aciu ir kitoms mergaitems 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 01, 10:55)
As trumpam tikiuosi,kad trumpam dingsiu is planavimo.Ateisiu paskaitinesiu..jei bus jegu parasysiu...
Neturejau jegu vakar rasyti..taciau prisiduodu ir as po gydytojos us nelinksmomis naujienomis.Mano onkocitologinio atsakymas; žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ.
Tai darys konizacija/biopsija.Dabar tik nezinau kur;ar mano mieste ar Vilniuje.Mano tevai nori,kad daryciausi Vilniuj onkologiniame ir bando per pazystamus susitarti.Na,bet jei kazkas uzsidels nes turiu pasidaryti per 10-14 dienu,tada darysiuos cia vietoj.
Tai tiek mergaites naujienu.O jus laikykites,kuo didziausios visoms sekmes ir laimes ir lai pas jus kiekviena pasilanko po gandriuka.Myliu jus. 4u.gif

Afrodite69 o tau linkiu kuo daugiau sveikatytes ir kad viskas kuo greiciau stotusi i savo vietas 4u.gif 4u.gif Kuo greiciau sugrizk pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 20:48)
dekoju mergaites uz palaikyma  smile.gif
Nataa, kaip smagu 2 auginti  smile.gif bukit stiprus ir aukit dideli  4u.gif  , taip darausi VK na tikiuosi Meskauskienes ranka gera, nes mano drauge pas ja taip pat daresi ir pabaiga buvo su graziu rezultatu.
Kamelija2 ramaus laukimo  4u.gif

Šios daktarės ranka tikrai gera.
Bent mums, tai tikrai ji padarė stebuklą wub.gif - dukrytę.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 02, 20:36)
Šios daktarės ranka tikrai gera.
Bent mums, tai tikrai ji padarė stebuklą  wub.gif  - dukrytę.

kaip greitai laikas eina, jusu dukrytej jau 1,4 thumbup.gif . Prisimenu tave is IUI skyrelio. As is lankausi pas daktare M..., taip noriu ir as tokio stebuklo ax.gif .

O as vis laukiu savo mmm, siandien 3 diena, kai po lasiuka teplioja, o mm... nera verysad.gif . Nesuprantu kas darosi su manimi...
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sveikos, mergaiciukes! Vakar nuvykusi pas gydytoja isvykau viena be zirniuku, nes gydytoja norejo dar viena dienele paauginti pasiziureti kaip dalinsis. Is 12 apsivaisino 7, siandien idejo 2 zirnius 6 lasteliu, o kitus paliko augti iki blasto, jei viskas ok antradieni ides dar viena.... 10.14 darytis hcg, jetau kaip laukiu.... dar paskyre zibor ir estrofem kasdien iki teigiamo atsakymo.
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Super naujienos. O dabar kantrybės ir ramybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 10 02, 18:54)
Sekmes mergaites visoms, tikiu kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laukiam tik teigiamu hcg 4u.gif

Iride bandziau i az rasyti bet neleido, nes pilna pas tave smile.gif aciu uz atsakyma smile.gif aha keberiokst jau atrase, bet ir jai sitie daryti buvo ligoninej. jauciu kad ir man daryti buvo tik be reikalo pinigus ismeciau, dar neturiu kopiju is ligonines tai nezinau ka man ten tiksliai istyre. Na bet kaip sakai kadangi viskas normoj tai situs nurasau kaip gerus, ir nekantriai laukiu kitu , jezau kaip letai laikas eina doh.gif o beje iride tu chlamidijos ir kitu zarazu ten testa dareisi ta kur pagal mmm krauja nustato? As tai noriu kad kazka rastu nes jei viskas gerai tai visai nezinociau ko girbtis ir ka kaltinti del nesekmiu. Tik but gerai kad nelabai brangus gydymas butu biggrin.gif Kada jusu kitas bandymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 02 spalio 2011 - 20:56
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)
Mergytės, kaip po punkcijos savijauta būna? Ar realu vakare po procedūros autobusu namo parvažiuoti? Ar geriau automobiliu?

Tanga as kol palatoj buvau, tai atrode, kad viskas normaliai. Bet kai isvaziavom namo, tai kelione sunkoka buvo. Gal del to, kad kiauside skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 02, 23:03)

nu cia uk tai net pasrasyt liepia kad bus lydintis asmuo ir kas namo vyksi su savo masina arba taksi. Nevaziuok autobusu, juk po narlozes nezinia kaip organizmas gali sureaguoti, o ir skausmai gali buti nemazi kaiusidese, pilvo apacioj!
Atsakyti