Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

kepu Kirbes meduti ,bet kepu visa tesla ,ir man virsus sakyciau jau kaip ir dega,o vidus dar skystas g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 15:22)
kepu Kirbes meduti ,bet kepu visa tesla ,ir man virsus sakyciau jau kaip ir dega,o vidus dar skystas g.gif  unsure.gif

man irgi taip buvo ,vistiek toliau kepiau,paskui su tarka gramdziau degesius lotuliukas.gif del to dabar ir kepu po viena laksteli ,nes greiciau ir skaniau gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 15, 18:29)
man irgi taip buvo ,vistiek toliau kepiau,paskui su tarka gramdziau degesius lotuliukas.gif del to dabar ir kepu po viena laksteli ,nes greiciau ir skaniau gaunasi ax.gif

Siandien kepiau lakstus , graziai putesi ir tiesiog akyse supliusko doh.gif Ar taip turi buti ??? Kepti dabaigiau visvien tik jie gavosi tokie plonyciai ir ziauriai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 11:16)
kuom jus gesinat soda? blush2.gif  seniai jau dirbau su soda nepamenu blush2.gif

Ziurint kokiam gaminiui reikalinga ta soda. Ji yra gesinama, kas yra rugstu, t.y. actas, kefyras, grietine itt.
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 12:16)
kuom jus gesinat soda? blush2.gif  seniai jau dirbau su soda nepamenu blush2.gif

As asmeniskai ,tai su actu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 12 15, 18:03)
Siandien kepiau lakstus , graziai putesi ir tiesiog akyse supliusko  doh.gif Ar taip turi buti ??? Kepti dabaigiau visvien tik jie gavosi tokie plonyciai ir ziauriai skanus  thumbup.gif

taip ,man irgi taip buvo,issipute,galvoju jerguteliau koks storis lotuliukas.gif paskui subliusko ,skonis nerealiai geras, kai palaikiau 2 paras sutepta ,tai tie paploteliai lb graziai isbrinko mirksiukas.gif skanu ,skanu buvo visiems patiko ax.gif
Atsakyti
O ka jus barstot ant virsaus? blush2.gif to pacio biskvito trupinius ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 12 15, 19:03)
Siandien kepiau lakstus , graziai putesi ir tiesiog akyse supliusko  doh.gif Ar taip turi buti ??? Kepti dabaigiau visvien tik jie gavosi tokie plonyciai ir ziauriai skanus  thumbup.gif

Sutepus jis graziai issipute ir buvo pats skaniauses medutis mano gyvenime ....
flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 12 16, 21:58)
Sutepus jis graziai issipute ir buvo pats skaniauses medutis mano gyvenime ....
flirt.gif

man irgi drinks_cheers.gif kitokio jau ir nenoresiu ,kol sito visi neatsivalgys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 16, 21:11)
O ka jus barstot ant virsaus? blush2.gif to pacio biskvito trupinius ? ax.gif  blush2.gif

as tai liejau juoda sokolada ,gaila foto neturiu ,kita karta butinai nufotkinsiu rolleyes.gif virsus pilnai aplietas ,o sonai tai tik apibege sokoladu ,lb skaniai atrode ax.gif ir krastelius pabarsciau spalvotais zirneliais ,nes ant sokolado jie neistirpsta ,o kur papuola ant grietines kremo ,issileidzia ax.gif paprastai ,bet lb skaniai atrode rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sabbatini: 17 gruodžio 2011 - 12:30
QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 17, 14:29)
man irgi drinks_cheers.gif  kitokio jau ir nenoresiu ,kol sito visi neatsivalgys  4u.gif
Papildyta:

as tai liejau juoda sokolada ,gaila foto neturiu ,kita karta butinai nufotkinsiu  rolleyes.gif  virsus pilnai aplietas ,o sonai tai tik apibege sokoladu ,lb skaniai atrode  ax.gif ir krastelius pabarsciau spalvotais zirneliais ,nes ant sokolado jie neistirpsta ,o kur papuola ant grietines kremo ,issileidzia  ax.gif paprastai ,bet lb skaniai atrode  rolleyes.gif

As is tos pacios grietines mases puosiau per konditerini svirksta ...... Tik i grietines mase , kur atsidejau virsui idejau zalatinos , super gavosi .... thumbup.gif
Atsakyti
Nu as kai pirma karta dariau pabandymui,tai niekuom nepuosiau,gavosi skanus ,tai dabar sventem reiks pasidaryti ir papuosti kaip nors smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as kepiau meduti pgl kirbes receptuka. Norejau puosti grietinele bet ant trupiniu man nesilaike grietinele verysad.gif gal yra kokiu gudrybiu kad ji laikytusi ? viena sluoksni dejau supjaustytos zele keliu spalvu, bet kadangi anyta paprase jei iskepti torta tai liksiu neparagavus nes nes bendradarbiams. va parodysiu galutini varianta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chantel: 18 gruodžio 2011 - 00:42