kepu Kirbes meduti ,bet kepu visa tesla ,ir man virsus sakyciau jau kaip ir dega,o vidus dar skystas
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 15:22)
kepu Kirbes meduti ,bet kepu visa tesla ,ir man virsus sakyciau jau kaip ir dega,o vidus dar skystas
man irgi taip buvo ,vistiek toliau kepiau,paskui su tarka gramdziau degesius del to dabar ir kepu po viena laksteli ,nes greiciau ir skaniau gaunasi
QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 15, 18:29)
man irgi taip buvo ,vistiek toliau kepiau,paskui su tarka gramdziau degesius del to dabar ir kepu po viena laksteli ,nes greiciau ir skaniau gaunasi
Siandien kepiau lakstus , graziai putesi ir tiesiog akyse supliusko Ar taip turi buti ??? Kepti dabaigiau visvien tik jie gavosi tokie plonyciai ir ziauriai skanus
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 11:16)
kuom jus gesinat soda? seniai jau dirbau su soda nepamenu
Ziurint kokiam gaminiui reikalinga ta soda. Ji yra gesinama, kas yra rugstu, t.y. actas, kefyras, grietine itt.
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 15, 12:16)
kuom jus gesinat soda? seniai jau dirbau su soda nepamenu
As asmeniskai ,tai su actu
QUOTE(linamazu @ 2011 12 15, 18:03)
Siandien kepiau lakstus , graziai putesi ir tiesiog akyse supliusko Ar taip turi buti ??? Kepti dabaigiau visvien tik jie gavosi tokie plonyciai ir ziauriai skanus
taip ,man irgi taip buvo,issipute,galvoju jerguteliau koks storis paskui subliusko ,skonis nerealiai geras, kai palaikiau 2 paras sutepta ,tai tie paploteliai lb graziai isbrinko skanu ,skanu buvo visiems patiko
O ka jus barstot ant virsaus? to pacio biskvito trupinius ?
QUOTE(linamazu @ 2011 12 15, 19:03)
Sutepus jis graziai issipute ir buvo pats skaniauses medutis mano gyvenime ....
QUOTE(linamazu @ 2011 12 16, 21:58)
man irgi kitokio jau ir nenoresiu ,kol sito visi neatsivalgys
Papildyta:
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 16, 21:11)
O ka jus barstot ant virsaus? to pacio biskvito trupinius ?
as tai liejau juoda sokolada ,gaila foto neturiu ,kita karta butinai nufotkinsiu virsus pilnai aplietas ,o sonai tai tik apibege sokoladu ,lb skaniai atrode ir krastelius pabarsciau spalvotais zirneliais ,nes ant sokolado jie neistirpsta ,o kur papuola ant grietines kremo ,issileidzia paprastai ,bet lb skaniai atrode
QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 17, 14:29)
man irgi kitokio jau ir nenoresiu ,kol sito visi neatsivalgys
Papildyta:
as tai liejau juoda sokolada ,gaila foto neturiu ,kita karta butinai nufotkinsiu virsus pilnai aplietas ,o sonai tai tik apibege sokoladu ,lb skaniai atrode ir krastelius pabarsciau spalvotais zirneliais ,nes ant sokolado jie neistirpsta ,o kur papuola ant grietines kremo ,issileidzia paprastai ,bet lb skaniai atrode
Papildyta:
As is tos pacios grietines mases puosiau per konditerini svirksta ...... Tik i grietines mase , kur atsidejau virsui idejau zalatinos , super gavosi ....
Nu as kai pirma karta dariau pabandymui,tai niekuom nepuosiau,gavosi skanus ,tai dabar sventem reiks pasidaryti ir papuosti kaip nors
Sveikos, na ir as kepiau meduti pgl kirbes receptuka. Norejau puosti grietinele bet ant trupiniu man nesilaike grietinele gal yra kokiu gudrybiu kad ji laikytusi ? viena sluoksni dejau supjaustytos zele keliu spalvu, bet kadangi anyta paprase jei iskepti torta tai liksiu neparagavus nes nes bendradarbiams. va parodysiu galutini varianta .