Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Ruošiuos vė kepti medutį pagal Kirbės receptą.Tik va niekaip neapsisprendžiu kokį pertepimą daryt,ar vien grietinės,ar vien grietinėlės ar pusiau grietinėlės ir grietinės g.gif Esu dariusi vien giretinėlės,bet man kažko gavosi apačia per daug šlapia.O gietinė kai išsiplaka,tirštoka turi būt ar kaip g.gif Nereikia jokios žalatinos g.gif Kažin kuris pertepimas tiktų ir skanesnis būtų Kirbės medučiui?Kuris skaitosi lengvesnis-liesesnis,grietinės ar grietinėlės?
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 11 23, 15:08)
Ruošiuos vė kepti medutį pagal Kirbės receptą.Tik va niekaip neapsisprendžiu kokį pertepimą daryt,ar vien grietinės,ar vien grietinėlės ar pusiau grietinėlės ir grietinės g.gif Esu dariusi vien giretinėlės,bet man kažko gavosi apačia per daug šlapia.O gietinė kai išsiplaka,tirštoka turi būt ar kaip g.gif Nereikia jokios žalatinos g.gif Kažin kuris pertepimas tiktų  ir skanesnis būtų Kirbės medučiui?Kuris skaitosi lengvesnis-liesesnis,grietinės ar grietinėlės?

Na jei grietine imsit 40proc. riebumo, tai grietines bus riebesnis, jei grietine imsit 30proc. tai tada grietineles smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu patarimo, kepsiu pirma karta meduti (noriu kociojama) , kepti pagal cipciuko, ar beatos?! g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2011 11 28, 22:19)
Sveikutes 4u.gif
Noriu patarimo, kepsiu pirma karta meduti (noriu kociojama) , kepti pagal cipciuko, ar beatos?! g.gif
aciu 4u.gif

siulyciau kepti pagal Kirbes recepta ,tik tesla tepti ant popieriaus ,skonis nerealus ,kas bande jau zino ,Cipciuko meduciui tik sleptis lotuliukas.gif lakstai lb greitai iskepa iseina apie 5 -6 ,priklauso nuo to kokiu sluoksniu bus tepama tesla ax.gif yra toks Ambasadoriu medaus tortas ,tai gaunasi kazkas panasaus,ziauriai skanu thumbup.gif
Atsakyti
O koks cia receptas,kad reikia lakstus tepti ant popieriaus?Ne skuri randu,tai ten kepamas visas iskarto.
Atsakyti
As esu bandziusi Kirbes,bet man labiau patiko cipciuko smile.gif Tiesiog Kirbes medutis turi toki meduolio prieskoni kuris man nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 12 09, 10:09)
O koks cia receptas,kad reikia lakstus tepti ant popieriaus?Ne skuri randu,tai ten kepamas visas iskarto.

jeigu paskaitysite truputi auksciau ,tai rasit mirksiukas.gif darote tesla pagal Kirbes receptuka ,ir kepat ne visa is karto ,o issikerpat is kepimo popieriaus apskritimus ,pagal savo tortines dydi ,ir su saukstu tepat ant popieriaus , kuo ploniau tuo skaniau ax.gif iskepa lb greitai ,o skonis :wub:kaip ir pries tai komentare rase , tikrai neragavau skanesnio ax.gif
Atsakyti
Kiek mazdaug is sio kiekio turi gautis laksteliu?
Atsakyti
Mąstau šventėms padaryti kiek kitokį medutį, ne klasikinį ax.gif Ką žiemos metu rekomenduojate dėti? Želė, konservuoti persikai? Kokių pasiūlymų dar turite?Su šviežiomis mėlynėmis labai labai man patiko, bet jau nebe sezonas, o šaldytos manęs nežavi schmoll.gif
Patį medutę kepu pagal Nerytės receptą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 11 gruodžio 2011 - 14:21
QUOTE(*AMRI* @ 2011 12 10, 11:57)
Kiek mazdaug is sio kiekio turi gautis laksteliu?

man gavosi 5 lakstai , krema dariau is 3 indeliu grietines po 400 g. ir 3 pokeliu skirtingu skoniu zele , grietine nesusiplake tai idejau zelatinos , manau grietine nesusiplake nes truputi padauginau rugsties blush2.gif suteptas tortas pastovejo 2 paras,bijojau net pjauti ,galvoju bus rugstus kremas ,bet toks skanus gavosi ,lakstai isbrinko ,kremo rugsties neliko rolleyes.gif tikrai lb skanu ,dabar kepsiu tik toki ,kitokio nenoriu rolleyes.gif as tik kremo dariau daugiau ,sluoksniai gavosi storesni uz biskvita ,dregnas ,gaivus superinis torciukas ax.gif
Atsakyti
kuom jus gesinat soda? blush2.gif seniai jau dirbau su soda nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
issikepiau sventems medaus torto pagal Cipciuka lakstelius, bet itariu, kad padauginau miltu. Kazin ar nenukentes torto skonis? Galvoju storesnius grietineles pertepimus padaryti.
Gal kuri esate susidurusi su tokia problema?
Atsakyti