Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Terapankė @ 2011 10 30, 16:53)
Aciu .ISkepiau pagal kirbes.Veliau tepsiu.Noreciau paklausti ar kaip cipciuko

Kepat treciadieni, tepat ketvirtadieni, o sestadieni jis bus pats skaniausias... 4u.gif bet koki biskvita geriausia issikept diena pries, tada pjaustyti daug lengviau...o tept ketvirtadieni, nes Kirbes medutis skaniausias antra diena po sutepimo...tada atsiskleidzia pilnai jo skonis... 4u.gif o trupinukus as darau tiesiog to paties biskvito likucius pertrindama per sieta toki retoka...kaip kitos daro nezinau g.gif skanulis bus wub.gif mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 10 30, 15:17)
o trupinukus as darau tiesiog to paties biskvito likucius pertrindama per sieta toki retoka...kaip kitos daro nezinau g.gif skanulis bus wub.gif mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... wub.gif

Aciu labai! Sutepiau dabar siandiena,kad ryt tetis paskanaut galetu,pries sutepant kesinos biggrin.gif
O jums tiek trupiniu lieka kai pjaunat?Nes as saviski perpjoviau tik pusiau ir nei vieno trupiniuko!
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 10 30, 22:04)
Aciu labai! Sutepiau dabar siandiena,kad ryt tetis paskanaut galetu,pries sutepant kesinos  biggrin.gif
O jums tiek trupiniu lieka kai pjaunat?Nes as saviski perpjoviau tik pusiau ir nei vieno trupiniuko!

siaip kirbes medutis pjaustomas i 5-6 lakstelius.... g.gif o tai kiek grietines sudejot i ta viena sluoksniuka pertepimo? blink.gif paprastai man pakyla kepant, tai virsu (kepure) nupjaunu ir su blenderiu sumalu i trupinukus.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 10 30, 21:04)
Aciu labai! Sutepiau dabar siandiena,kad ryt tetis paskanaut galetu,pries sutepant kesinos  biggrin.gif

Na man taip pat iskepa su kaubureliu, tai as supjaustau taip, kad gaunasi penki sluoksneliai biskvito ir dar tas kauburelis, kuri sutrupinu po to, tai lieka ir tortui apibarstyt ir dar pasilieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 10 30, 20:03)
o tai kiek grietines sudejot i ta viena sluoksniuka pertepimo?  blink.gif

Nezinau, is akies, paziurejau gal 150.Bet gavosi skanus, neliko blush2.gif ACiu uz patarimus, tikiuosi taip puikiai gausis ir sestadieniui wub.gif
Atsakyti
Neperseniausiai kepiau Kirbės medutį ir niekaip neprisimenu, reikia sulaistyti lakštelius ar ne??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 11 09, 21:24)
Neperseniausiai kepiau Kirbės medutį ir niekaip neprisimenu, reikia sulaistyti lakštelius ar ne??? doh.gif

nereikia ax.gif
Atsakyti
mane suzavejo ideja tepti meducio tesla ant kepimo popieriaus. savaitgali kepiau meduti, i tesla nedejau visu miltu, palikau tirsta. rezultatas - tai buvo skaniausias medutis, valgytas per visa mano gyvenima... dabar vaikai kasdien zyzia, kada vel meducio gaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 11 09, 22:30)
mane suzavejo ideja tepti meducio tesla ant kepimo popieriaus. savaitgali kepiau meduti, i tesla nedejau visu miltu, palikau tirsta. rezultatas - tai buvo skaniausias medutis, valgytas per visa mano gyvenima... dabar vaikai kasdien zyzia, kada vel meducio gaus  biggrin.gif

saunu.... thumbup.gif

as taip darau kai reik forminius tortus daryt....pvz barbes sijonui......
Atsakyti
SUmaišiau temas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 11 lapkričio 2011 - 12:49
Mergaites padekit, kepu meduti, o man cukrus teslai niekaip neistirpsta.. ka daryti? visa laika budavo gerai, o dabar gal jau koki pusvalandi maisau ant garu voneles, o jis net negalvoja tirpt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 11 09, 23:30)
mane suzavejo ideja tepti meducio tesla ant kepimo popieriaus. savaitgali kepiau meduti, i tesla nedejau visu miltu, palikau tirsta. rezultatas - tai buvo skaniausias medutis, valgytas per visa mano gyvenima... dabar vaikai kasdien zyzia, kada vel meducio gaus  biggrin.gif

reikes iskepti tokiu budu, o pagal koki recepta daret tesla blush2.gif
Atsakyti