Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Sveikos kepejeles smile.gif gal kas bande Kirbes meduti sutept su grietinele tik?As niekaip negaliu suplakt tos grietines, istizta ji pas mane g.gif pries kiek metu pradejau kept sita torta bet dejau zelatino, poto pabandziau Cipsiuko meduti, tai su grietinele kazkaip paprasciau viskas, nesusiplaka tik vasaros metu kartais (kai kambario temperatura 30), bet siaip superinis receptukas thumbup.gif Noriu ismokt ir Kirbes meduti be jokiu zelatinu kept. Siandien bandziau per puse grietine ir grietinele, ir vel istizo. Gal reikia plakt atskirai viska?O tada sumaisyt kartu?Patarkite kaip teisingai daryti kad viskas iseitu. Is anksto labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
as plaku atskirai,pradzioj grietine ,po to grietinele ir sumaisau viska ,o plaku su blenderiu vadinamu,tai grietine, kai pradedi plakti suskysteja,o po to beplakant vel sutirsteja smile.gif
p.s mano medaus biskvitas vel orkaiteje kepa,sekmadieniui i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumis: 28 spalio 2011 - 17:33
Sveikos. Antra karta bandau medaus torta kepti, ir gaunasi didelis s.... nesigauna man biskvitas nors tu ka... kietas kazkoks ir neskanus. Neiskepa skanus nei pagal kirbe, nei pagal cipsiuka. Kazka matyt ne taip darau, bet ka g.gif Grietinele vakar plakiau, viskas liuks, issiplake kaip turi buti, dedu Zemaitijos pieno 36% grietinele, cukraus pudros ir isspaustos citrinos sulciu.
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2011 10 29, 08:40)
Sveikos. Antra karta bandau medaus torta kepti, ir gaunasi didelis s.... nesigauna man biskvitas nors tu ka... kietas kazkoks ir neskanus. Neiskepa skanus nei pagal kirbe, nei pagal cipsiuka. Kazka matyt ne taip darau, bet ka g.gif Grietinele vakar plakiau, viskas liuks, issiplake kaip turi buti, dedu Zemaitijos pieno 36% grietinele, cukraus pudros ir isspaustos citrinos sulciu.

Na man abu sie tortukai labai skanus...o tai neskanus ir pats tortukas gaunas sutepus,kai jau valgot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 10 29, 11:43)
Na man abu sie tortukai labai skanus...o tai neskanus ir pats tortukas gaunas sutepus,kai jau valgot? g.gif

Biskvitas kietas toks doh.gif o negali buti priezastis naturalus medus? Atrodo viska tiksliai darau, tik dedu naturalu medu. Gal tas medus man biskvito reikala gadina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2011 10 29, 12:12)
Biskvitas kietas toks doh.gif o negali buti priezastis naturalus medus? Atrodo viska tiksliai darau, tik dedu naturalu medu. Gal tas medus man biskvito reikala gadina g.gif

Na tikrai manau kaltas ne medus,nes as darau tiek su naturaliu, tiek su dirbtiniu...o negali buti kad perkepat arba miltu per daug idedat? nezinau apie kuri konkreciai medui dabar kalba eina...Kirbes meduciui biskvitas gaunasi su tokia plutele virsuj kietoka, bet pats biskvitas normalus...tikrai nera kietas...
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2011 10 29, 13:12)

tikrai ne medus, as visad su naturaliu kepu 4u.gif o jus neragaukit to biskvito, ar lakstu, tepkit torta, subrandinkit ir tada ragaukit 4u.gif man atrodo, bus viskas liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2011 10 29, 12:12)
Gal tas medus man biskvito reikala gadina g.gif

Sodos gali būti per mažai, pirmus kartus ir man taip buvo - biskvitas kietokas, nepurus. Palyginti su kitais, meduoliniam biskvitui sodos reikia daug. O pats medus reikalo tikrai negadina, aš dažnai dedu pamažintai cukraus, padidintai medaus. Mat medus savas, cukrus parduotuvinis, pigiau ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif Dabar jau nepasiduosiu, kepsiu tol kol gausis! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kepsiu savo pirma gyvenime Meduti pagal Kirbe 2ajam dukrytes gimtadieniui.Kad nebutu fiasko pries pat bandysiu siandien is puses normos. smile.gif
Su soda niekada nesu draugavus,kur ja nugesinti?Grietines indelis kiek gramu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 10 30, 11:42)
Sveikos, kepsiu savo pirma gyvenime Meduti pagal Kirbe 2ajam dukrytes gimtadieniui.Kad nebutu fiasko pries pat bandysiu siandien is puses normos. smile.gif
Su soda niekada nesu draugavus,kur ja nugesinti?Grietines indelis kiek gramu? blush2.gif

Soda nugesinti actu...vienam sauksteliui sodos mazdaug vienas valgomas saukstas...grietines indelis tas didelis...nepamenu, kiek ten gramu...gal kokiu 450g... 4u.gif
Atsakyti
Aciu .ISkepiau pagal kirbes.Veliau tepsiu.Noreciau paklausti ar kaip cipciuko lakstai ir sis negesta ir galima issikepti anksciau tarkime ketvirtadieni, sutepti penktadieni vakarop ir bus valgomas sestadieni?Ot kiek daug kvailu klausimu turiu.Ir kaip trupinius padaryt? blush2.gif
O siaip atrodo iskepe puikiai, be jokiu kaubureliu.NEgaliu atsidziaugt, nes meduti pati labai megstu, bet man atrodde visa laik kaip aukstasis pilotazas.Bet dar negiriu dienos be vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti