[quote=Latte,2012 12 14, 13:21]
Pabandyk įdėk Grietinėlės standiklio vieną pokiuką (ten rašo, kad vieno pakiuko reikia 0,25 g grietinėlės-nesamonė užtenka vieno ).
Ačiū , kitą karta bandysim su standikliu
man geriausiai issiplaka Marteles grietine....kiek isbandziau sita geriausia...nors visu raso ,kad 30 proc riebumas,nu bet nesiplaka ir viskas......
y Marteles grietine nieko nereikia deti,tik cukraus ir rugsteles.....puikiai issiplaka
y Marteles grietine nieko nereikia deti,tik cukraus ir rugsteles.....puikiai issiplaka
QUOTE(kirbe @ 2012 12 14, 19:51)
man geriausiai issiplaka Marteles grietine....kiek isbandziau sita geriausia...nors visu raso ,kad 30 proc riebumas,nu bet nesiplaka ir viskas......
O kokios čia įmonės? Niekada neužkliuvo man ji už akių
neprisimenu dabar gamintojo,bet Maximoj tikrai ya...ir vadinasi butent taip Marteles.....pasiziurekit.....
Na nezinau,bet man bet kokia 30% grietine issiplaka ir be jokiu milteliu.Netgi bandziau is norfos "piemeneliu"grietine plakti ir ta kuo puikiausiai issiplake.Zinoma paplakti reikia ilgiau nei grietinele.
QUOTE(kirbe @ 2012 12 14, 20:51)
Ačiū bandysim Martelės ,nesinori kažkaip 40 proc. riebumo ,man per riebi...
tortas buvo nerealus ,i tą nesusiplakusią grietine idejau zelatino ,viskas ok tik mazai buvo kartosiu per Kalėdas,net mano vyras ,nevalgantis torto pasakė : sita visa suvalgysiu kas liks tik deja neliko nieko...
labas visom kepejelem
su klausimeliu atejau, nusprendziau pabandyt kirbes medaus torto recepta, bet idomu ar eitu ir jei eitu tai kaip priderint zele gabaliukus prie tokio torto, kad nesugadint recepto
aciu uz pagalba
su klausimeliu atejau, nusprendziau pabandyt kirbes medaus torto recepta, bet idomu ar eitu ir jei eitu tai kaip priderint zele gabaliukus prie tokio torto, kad nesugadint recepto
aciu uz pagalba
QUOTE(munyt @ 2012 12 18, 21:50)
labas visom kepejelem
aciu uz pagalba
aciu uz pagalba
drasiai gali deti zele gabaliukus y krema.....
pasiruoskit is anksto norimos zele ir supjauste gabaliukais tiesiog pribarstykit ant kiekvieno kremo sluoksnio.....
as daznai darau su zele gabaliukais.....tinka ir vaisiai...ananasai konservuoti,persikai.....
beje Marteles grietine tai Luksiu pienines gaminys....
QUOTE(kirbe @ 2012 12 19, 09:30)
drasiai gali deti zele gabaliukus y krema.....
pasiruoskit is anksto norimos zele ir supjauste gabaliukais tiesiog pribarstykit ant kiekvieno kremo sluoksnio.....
as daznai darau su zele gabaliukais.....tinka ir vaisiai...ananasai konservuoti,persikai.....
oo aciu labai nekantrauju pabandyt, prasinesiu veliau su rezultatais aciu dar karta
Bandysiu kepti cipciuko meduti is puses normos ar tokias proporcijas imat:
Biskvitams:
2 kiaušiniai
2 dideli š. medaus
50g margarino EVE (ne sviesto)
90g cukraus
1,5 a. šaukšteliai sodos (ne kepimo milteliai) nugesintos 1 val. šaukšt. acto
340g miltų (gali ir pritrukti saujeles kitos)
Kremui:
620 ml grietinėlės (36 proc.)
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulčių
Kiek cia miltu gramais?
kokio dydzio kocioti +/-?
ACIU
Biskvitams:
2 kiaušiniai
2 dideli š. medaus
50g margarino EVE (ne sviesto)
90g cukraus
1,5 a. šaukšteliai sodos (ne kepimo milteliai) nugesintos 1 val. šaukšt. acto
340g miltų (gali ir pritrukti saujeles kitos)
Kremui:
620 ml grietinėlės (36 proc.)
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulčių
Kiek cia miltu gramais?
kokio dydzio kocioti +/-?
ACIU