Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Ti_Na @ 2012 12 07, 12:20)
Sveikos Kepejeles  4u.gif 

Turiu klausymeli, help.gif

o kokie  miltai geriau tinka Medaus tortui?

Turiu  EKSTRA uksciausios rusies kvietiniai miltai 405D ir  MELSENA auksciausios rusies kvietiniai miltai 550D

550D puikiai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 12 07, 15:10)
550D puikiai tiks mirksiukas.gif

Aciuuu 4u.gif smile.gif O tie EKSTRA kepiniams gal is vis geriau nenauduot ?
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2012 12 07, 13:42)
Aciuuu  4u.gif  smile.gif  O tie EKSTRA kepiniams gal is vis geriau nenauduot ?

O kam daugiau juos naudot biggrin.gif Biskvita galit issikepti, blynelius ar varsketukus, bus puresni, skanesni mirksiukas.gif
Atsakyti
katik kepiau Kirbes medaus torta, tai sudege mano tesla, ka negerai dariau? nors viska kaip parasyta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2012 12 07, 17:30)
katik kepiau Kirbes medaus torta, tai sudege mano tesla, ka negerai dariau? nors viska kaip parasyta  g.gif  unsure.gif

kaip sudege? As kai dariau, man gavos biskvitas juodas, lyg kakavos pripylus buciau, bet vistiek pertepiau ir visai skanu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 12 07, 21:14)
kaip sudege? As kai dariau, man gavos biskvitas juodas, lyg kakavos pripylus buciau, bet vistiek pertepiau ir visai skanu buvo.

virsus buvo juodas juodas ir smirdejo visi namai degesiu, o vidurys zalias doh.gif
Atsakyti
Gal per auksta temperatura buvo? Arba kaitinimas tik is virsaus?
Atsakyti
Labas norejau paklausti, kepsiu pagal KIRBES recepta, ar tinka koks kitas sviestas, nes as ne LT esu, ar galima naudoti sviesta paprasta?? Ir dar kaip ta soda nugesinti?? ideti i grietine?? o kiek tos grietines reikia ir po to su ta grietyine ta soda sudeti i tesla??
Atsakyti
QUOTE(***BAGIRA*** @ 2012 12 09, 13:55)
Labas norejau paklausti, kepsiu pagal KIRBES recepta, ar tinka koks kitas sviestas, nes as ne LT esu, ar galima naudoti sviesta paprasta??  Ir dar kaip ta soda nugesinti?? ideti i grietine?? o kiek tos grietines reikia ir po to su ta grietyine ta soda sudeti i tesla??

Tai kad cia sviesto kaip ir nematau margarina tik smile.gif as dejau betkoki nes as ir ne Lt tiko, soda as gesinau 1saukstu grietines tiesiog ismaisai gerai neputoja ji kaip su citrina bet nusigesina, aha su grietine ir dedate biggrin.gif tikiuosi pagelbejau
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 12 09, 15:14)
Tai kad cia sviesto kaip ir nematau margarina tik  smile.gif  as dejau betkoki nes as ir ne Lt tiko, soda as gesinau 1saukstu grietines tiesiog ismaisai gerai neputoja ji kaip su citrina bet nusigesina, aha su grietine ir dedate  biggrin.gif  tikiuosi pagelbejau

Oi aciu didelis labai 4u.gif O koki margarina naudojot??
Atsakyti
QUOTE(***BAGIRA*** @ 2012 12 09, 14:19)
Oi aciu didelis labai 4u.gif  O koki margarina naudojot??

Dabar tiksliai nepasakysiu bet lyg saulegrazos buvo ant dezutes smile.gif
Atsakyti
merginos,tinka ir sviestas ir margarinas.....

soda nugesinkit su trupuciu acto arba truputis vandens ir citrinos rugsteles.....uzpilat ir ismaisot ,kad suputotu.....
Atsakyti