Labai labai ačiū visoms už patarimus ir palaikymą
tortas gavosi superinis ir tikrai skanus
niekad netikėjau, kad aš galėčiau tokį iškepti
QUOTE(akvablue @ 2012 11 24, 16:32)
Tikrai isstoves, tik kepkite ant kokybiško kepimo popieriaus ir iškepus na jau kai galima bus nuimkite, bet laikykite su tuo popieriumi po to susluoksniuotus visus, niekas nesulips tkrai, aš irgi is anksto juos issikepu...
P.s. Tesla labai gerai tepasi slapia ranka, aš apsibreziu apskritima kiekvienam lakstui ant kepimo popieriaus ir tada viskas labai paprasta, dedi kelis saukstus ir išlygini, kepa greitai, tik popieriu reikia po to atplesti, nes pastovejus gali rimtai prikibti. Po to kai jau reikia pries kelias dienas sutepu, nieko apipjaustyti niekada nereikia, is karto ir puosiu trupiniais ir po to jau kiti puosybos niuansai pagal fantazija...
Sekmes
aš kepiau silikoninėje formoje, man labai patiko
visi lakštai vienodo dydžio, kai iškepi pirmą ir dedi tešlą sekančiam nereikia sukti galvos, kad tešla būtų šilta: pati forma karšta, tad labai gražiai tepasi viskas.
QUOTE(audrike52 @ 2012 11 25, 10:36)
gali ir menesi lakštai laukt kremo,juos laikau spintelej,net nevynioju,kad nesudrektu ir nesupelytu netyčia.Tik patarimas iš praktikos,bavdžiau eksperimentuot kremą su grietinėle.Negerai,jei jau recepte parašyta pertepti su grietine,tai reik taip ir daryt
aš pertepimą dariau iš grietinės ir grietinėlės. labai gerai viskas laikėsi
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne