Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 23, 14:14)
, kažin jeigu dabar dar aptepliočiau šonus, o paskui vakare puoščiau mastau.gif

kodelgi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 23, 14:14)
Sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif mano jau suteptas nuo vakar  ax.gif tik mažokai kremo gavosi, šonams nelabai užteko, kažin jeigu dabar dar aptepliočiau šonus, o paskui vakare puoščiau mastau.gif

kremo juk visada dasidaryti gali:) jei puosi trupineliais, krema geriau tepk iskart pries puosiant,nes grietinele apstengsta ir trupinukai nelimpa. na bent jau tokia mano nuomone ir patirtis blush2.gif
jei ten desi kokia mase ar ka,tai to kremo ir nereik daugiau,tada jau sviestinis dedas..
Atsakyti
sveikos,

ateinu su klausimu. Jei meduti sutepciau sestadieni i vakara, ar butu tinkamas sekamdieni valgyti? ar nebus per sausas ir neisigeres?
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 23, 11:41)
kremo juk visada dasidaryti gali:) jei puosi trupineliais, krema geriau tepk iskart pries puosiant,nes grietinele apstengsta ir trupinukai nelimpa. na bent jau tokia mano nuomone ir patirtis  blush2.gif
jei ten desi kokia mase ar ka,tai to kremo ir nereik daugiau,tada jau sviestinis dedas..

trupinėliais puošiu, nes dar kokiom gėlytėm, tai iš manęs jau per daug bus..... doh.gif doh.gif doh.gif ir taip draugės šoką swoon.gif swoon.gif swoon.gif gaus sužinojusios kad tortą iškepiau topsecret.gif reikia žmonių pagailėti hihihi.gif
Atsakyti
Proies kiek. Laijko galima issikept ambasadoriu meducio lakstus? Kiek jie iskepti gali stoveti? Man teikia gruodzio 15, galvojujei. Issikepciau paskutini lapkriciosavaitgali ar isstovetu man jie dar dvi savaites
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 23, 14:46)
trupinėliais puošiu, nes dar kokiom gėlytėm, tai iš manęs jau per daug bus.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir taip draugės šoką  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif gaus sužinojusios kad tortą iškepiau topsecret.gif reikia žmonių pagailėti hihihi.gif

Tada aptepinekit,kai jau lipinsit tuos trupinukus smile.gif
beje, skanaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivin @ 2012 11 23, 14:44)
sveikos,

ateinu su klausimu. Jei meduti sutepciau sestadieni i vakara, ar butu tinkamas sekamdieni valgyti? ar nebus per sausas ir neisigeres?

tinkamas valgyti tai bus, bet nebus isigeres. skaniausias man buna 2-3 diena po sutepimo
Atsakyti
Prisiskaiciau jusu komentaru ir pagiru ir as siandien iskepiau meduti, tik vyras neleido sonu apipjaustyti, sake kad taip skaniau bus smile.gif ir naturaliau atrodys bigsmile.gif Jis pas mane smalizius, bijo, kad ne vienas trupinelis nedingtu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 11 23, 14:00-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 23, 14:00)
Proies kiek. Laijko galima issikept ambasadoriu meducio lakstus? Kiek jie iskepti gali stoveti? Man teikia gruodzio 15, galvojujei. Issikepciau paskutini lapkriciosavaitgali ar isstovetu man jie dar dvi savaites

Ta pacia diena kepu ir tepu, nes jie sulimpa paskui... jei laikai viena ant kito...
Papildyta:
QUOTE(vaivin @ 2012 11 23, 13:44)
sveikos,

Jei ploni laksteliai, bus tikrai geras ir sekancia diena..
Atsakyti
smile.gif+2012 11 23, 15:00-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 23, 15:00)

Tikrai isstoves, tik kepkite ant kokybiško kepimo popieriaus ir iškepus na jau kai galima bus nuimkite, bet laikykite su tuo popieriumi po to susluoksniuotus visus, niekas nesulips tkrai, aš irgi is anksto juos issikepu...
P.s. Tesla labai gerai tepasi slapia ranka, aš apsibreziu apskritima kiekvienam lakstui ant kepimo popieriaus ir tada viskas labai paprasta, dedi kelis saukstus ir išlygini, kepa greitai, tik popieriu reikia po to atplesti, nes pastovejus gali rimtai prikibti. Po to kai jau reikia pries kelias dienas sutepu, nieko apipjaustyti niekada nereikia, is karto ir puosiu trupiniais ir po to jau kiti puosybos niuansai pagal fantazija...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
gali ir menesi lakštai laukt kremo,juos laikau spintelej,net nevynioju,kad nesudrektu ir nesupelytu netyčia.Tik patarimas iš praktikos,bavdžiau eksperimentuot kremą su grietinėle.Negerai,jei jau recepte parašyta pertepti su grietine,tai reik taip ir daryt
Atsakyti
Labai labai ačiū visoms už patarimus ir palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif tortas gavosi superinis ir tikrai skanus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niekad netikėjau, kad aš galėčiau tokį iškepti blush2.gif ax.gif
QUOTE(akvablue @ 2012 11 24, 16:32)
Tikrai isstoves, tik kepkite ant kokybiško kepimo popieriaus ir iškepus na jau kai galima bus nuimkite, bet laikykite su tuo popieriumi po to susluoksniuotus visus, niekas nesulips tkrai, aš irgi is anksto juos issikepu...
P.s. Tesla labai gerai tepasi slapia ranka, aš apsibreziu apskritima kiekvienam lakstui ant kepimo popieriaus ir tada viskas labai paprasta, dedi kelis saukstus ir išlygini, kepa greitai, tik popieriu reikia po to atplesti, nes pastovejus gali rimtai prikibti. Po to kai jau reikia pries kelias dienas sutepu, nieko apipjaustyti niekada nereikia, is karto ir puosiu trupiniais ir po to jau kiti puosybos niuansai pagal fantazija...
Sekmes 4u.gif

aš kepiau silikoninėje formoje, man labai patiko thumbup.gif visi lakštai vienodo dydžio, kai iškepi pirmą ir dedi tešlą sekančiam nereikia sukti galvos, kad tešla būtų šilta: pati forma karšta, tad labai gražiai tepasi viskas.

QUOTE(audrike52 @ 2012 11 25, 10:36)
gali ir menesi lakštai laukt kremo,juos laikau spintelej,net nevynioju,kad nesudrektu ir nesupelytu netyčia.Tik patarimas iš praktikos,bavdžiau eksperimentuot kremą su grietinėle.Negerai,jei jau recepte parašyta pertepti su grietine,tai reik taip ir daryt

aš pertepimą dariau iš grietinės ir grietinėlės. labai gerai viskas laikėsi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Kepejeles 4u.gif

Turiu klausymeli, help.gif

o kokie miltai geriau tinka Medaus tortui?

Turiu EKSTRA uksciausios rusies kvietiniai miltai 405D ir MELSENA auksciausios rusies kvietiniai miltai 550D
Atsakyti