Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

niurzga,labai puikus tortai..... 4u.gif

Kirbės medutis yra viena...o Ambasadorių kitas receptukas......temukės poradžioje pažiurėkit yra visi receptukai

ale žiuriu Ambasadorių medučio nėra temos pradžioj...... g.gif
kas kurs nauja temukę prašau ydėkit ir ta receptuka......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 22 lapkričio 2012 - 12:49
o tai kur man dabar to recepto ieskoti? ax.gif
Atsakyti
CIA
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 22, 14:01)
o tai kur man dabar to recepto ieskoti? ax.gif

http://www.supermama...howtopic=772773 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:03)
tik jus man kvailai paaiskinkit: kaip jus kirbes meduti kociojot?juk tesla skysta gaunas

Jūs ne kvaila, čia aš žiopla doh.gif doh.gif doh.gif skaičiau skaičiau ir pamiršau, kad tešla skysta turi būti blush2.gif blush2.gif blush2.gif o ir to patyrimo pas mane tiek irnesakyk.gif pirmas kepinys mano gyvenime..... blush2.gif tai kaip mostelėjau miltų, tai ir gavosi kočiojama tešla..... ax.gif o šiaip žodis "tešla" man asocijuojasi su kočiojimu, tai taip ir gavosi..... na žodžiu nebežinau kas gausis... arba bus visai nevalgomas, arba kažkoks naujas medučio receptas a lia Kirbės doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 11 22, 08:11)
tuos storesnius tiesiog pabandykit perpjauti per pusę......

sutepinėju visada formoj ir palieku per nakty...tada tortas buna visas lygus gražus...nereikia nieko apipjaustinėti......ir žiurint koky pertepima darysit,jeigu vien iš grietinės-jis nebus toks standus kaip ,kad grietinėlė,tad geriausia sutepinėti formoj....
tai gal nekočiojo,o tiesiog išliejo blynukus ir iškepė....

ačiū 4u.gif bandysiu pjauti jei pavyks... vieną pabandysiu, nepavyks, bus pabarstymams ax.gif

O kada puošiat tortą? Iš karto ar kai pastovi?

(jūs jau labai manęs akmenis neužmėtykit, aš tikrai visą tai darau pirmą kartą ir man viskas atrodo kaip iš fantastikos pasaulio blush2.gif tai ir klausimai gal tokie kiek neprotingi ax.gif )

QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:58)
prie to pacio pasirodau du savo meducius: kepta pagal kirbes recepta blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mamaegle
torta puošiu pastovėjus jam per nakty šaldytuve...tada jis jau daugmaž sutvirtėjęs ir susistovėjęs buna......jei bandysit puošti tik sutepta nieks jums nesilaikys...ir kremas per onus gali išbėgti ir deformuotis ir t.t.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 22, 12:20)
mamaegle
torta puošiu pastovėjus jam per nakty šaldytuve...tada jis jau daugmaž sutvirtėjęs ir susistovėjęs buna......jei bandysit puošti tik sutepta nieks jums nesilaikys...ir kremas per onus gali išbėgti ir deformuotis ir t.t.....

Ačiū, Kirbe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wituxas @ 2012 11 22, 14:48)

aciu merginos, bet as ieskau Kirbes recepto... si radau, bet kazkaip visi Kirbes gyria, o jo kaip nerandu taip nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 22, 17:49)
aciu merginos, bet as ieskau Kirbes recepto... si radau, bet kazkaip visi Kirbes gyria, o jo kaip nerandu taip nerandu... verysad.gif

Tai juk abu receptukai ir yra Kirbes apacioj paciam pirmam puslapi g.gif
O Ambasadoriu medutis tai ne Kirbes receptukas smile.gif
jis va cia
http://www.supermama...;#entry31499089
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 22 lapkričio 2012 - 18:14
QUOTE(NiuniaX @ 2012 11 22, 19:10)
Tai juk abu receptukai ir yra Kirbes apacioj paciam pirmam puslapi  g.gif
O Ambasadoriu medutis tai ne Kirbes receptukas  smile.gif
jis va cia
http://www.supermama...;#entry31499089

viskas, sekantis mano tortas bus ambasadoriu medutis wub.gif net seiles tysta pamacius foto doh.gif
Atsakyti
Nuosirdziai aciu visom padejusiom 4u.gif einu kept meduciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 23, 07:57)
Nuosirdziai aciu visom padejusiom 4u.gif  einu kept meduciu drinks_cheers.gif

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano jau suteptas nuo vakar ax.gif tik mažokai kremo gavosi, šonams nelabai užteko, kažin jeigu dabar dar aptepliočiau šonus, o paskui vakare puoščiau mastau.gif
Atsakyti