niurzga,labai puikus tortai.....
Kirbės medutis yra viena...o Ambasadorių kitas receptukas......temukės poradžioje pažiurėkit yra visi receptukai
ale žiuriu Ambasadorių medučio nėra temos pradžioj......
kas kurs nauja temukę prašau ydėkit ir ta receptuka......
o tai kur man dabar to recepto ieskoti?
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 22, 14:01)
o tai kur man dabar to recepto ieskoti?
http://www.supermama...howtopic=772773
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:03)
tik jus man kvailai paaiskinkit: kaip jus kirbes meduti kociojot?juk tesla skysta gaunas
Jūs ne kvaila, čia aš žiopla skaičiau skaičiau ir pamiršau, kad tešla skysta turi būti o ir to patyrimo pas mane tiek pirmas kepinys mano gyvenime..... tai kaip mostelėjau miltų, tai ir gavosi kočiojama tešla..... o šiaip žodis "tešla" man asocijuojasi su kočiojimu, tai taip ir gavosi..... na žodžiu nebežinau kas gausis... arba bus visai nevalgomas, arba kažkoks naujas medučio receptas a lia Kirbės
QUOTE(kirbe @ 2012 11 22, 08:11)
tuos storesnius tiesiog pabandykit perpjauti per pusę......
sutepinėju visada formoj ir palieku per nakty...tada tortas buna visas lygus gražus...nereikia nieko apipjaustinėti......ir žiurint koky pertepima darysit,jeigu vien iš grietinės-jis nebus toks standus kaip ,kad grietinėlė,tad geriausia sutepinėti formoj....
tai gal nekočiojo,o tiesiog išliejo blynukus ir iškepė....
sutepinėju visada formoj ir palieku per nakty...tada tortas buna visas lygus gražus...nereikia nieko apipjaustinėti......ir žiurint koky pertepima darysit,jeigu vien iš grietinės-jis nebus toks standus kaip ,kad grietinėlė,tad geriausia sutepinėti formoj....
tai gal nekočiojo,o tiesiog išliejo blynukus ir iškepė....
ačiū bandysiu pjauti jei pavyks... vieną pabandysiu, nepavyks, bus pabarstymams
O kada puošiat tortą? Iš karto ar kai pastovi?
(jūs jau labai manęs akmenis neužmėtykit, aš tikrai visą tai darau pirmą kartą ir man viskas atrodo kaip iš fantastikos pasaulio tai ir klausimai gal tokie kiek neprotingi )
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 22, 08:58)
mamaegle
torta puošiu pastovėjus jam per nakty šaldytuve...tada jis jau daugmaž sutvirtėjęs ir susistovėjęs buna......jei bandysit puošti tik sutepta nieks jums nesilaikys...ir kremas per onus gali išbėgti ir deformuotis ir t.t.....
torta puošiu pastovėjus jam per nakty šaldytuve...tada jis jau daugmaž sutvirtėjęs ir susistovėjęs buna......jei bandysit puošti tik sutepta nieks jums nesilaikys...ir kremas per onus gali išbėgti ir deformuotis ir t.t.....
QUOTE(kirbe @ 2012 11 22, 12:20)
mamaegle
Ačiū, Kirbe
QUOTE(wituxas @ 2012 11 22, 14:48)
aciu merginos, bet as ieskau Kirbes recepto... si radau, bet kazkaip visi Kirbes gyria, o jo kaip nerandu taip nerandu...
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 22, 17:49)
aciu merginos, bet as ieskau Kirbes recepto... si radau, bet kazkaip visi Kirbes gyria, o jo kaip nerandu taip nerandu...
Tai juk abu receptukai ir yra Kirbes apacioj paciam pirmam puslapi
O Ambasadoriu medutis tai ne Kirbes receptukas
jis va cia
http://www.supermama...;#entry31499089
QUOTE(NiuniaX @ 2012 11 22, 19:10)
Tai juk abu receptukai ir yra Kirbes apacioj paciam pirmam puslapi
jis va cia
jis va cia
viskas, sekantis mano tortas bus ambasadoriu medutis net seiles tysta pamacius foto
Nuosirdziai aciu visom padejusiom einu kept meduciu
QUOTE(Nautikaa @ 2012 11 23, 07:57)
Nuosirdziai aciu visom padejusiom einu kept meduciu
Sėkmės mano jau suteptas nuo vakar tik mažokai kremo gavosi, šonams nelabai užteko, kažin jeigu dabar dar aptepliočiau šonus, o paskui vakare puoščiau