Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 18, 16:52)
o štai ir mano medaus tortas pagal Kirbę
user posted image

Is ko daret balta tinkleli ?
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 18, 12:52)
o štai ir mano medaus tortas pagal Kirbę
user posted image

Ir čia pradedančiosios tortas blink.gif blink.gif blink.gif ???? super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Jungiuos ir aš prie jūsų ax.gif ar priimsit ax.gif antradienį dukros gimtadienis, savaitgalį bus svečių, sumaniau iškepti tortą, nes tie pirktiniai... irnesakyk.gif tuo labiau, kad ne Lt esam, tai nei mamos maximos, nei kitų su lietuviškai skanėstais čia nėra.... schmoll.gif

Jūs man patarkit. Jeigu man šeštadieniui reikia torto, tai lakštus kepti ketvirtadienį, tada penktadienį viską sutepti ir laukti šeštadienio? Ar penktadienį pradėti? Ir kada kremą gaminti? Kol lakštai kepa, ar prieš tepant? Nes taip parą palaikius, tai gal suskystės jisai? Jūs man atleiskit jeigu "grybauju", nes išskyrus kalėdinius pyragėlius, daugiau su jokiais kepiniais "nedraugauju" schmoll.gif blush2.gif ir čia būtų mano pirmasis tortas. Tai kol kas net ir nesakau niekam, kad turiu norą iškepti pati topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 18, 20:57)
Ir čia pradedančiosios tortas  blink.gif  blink.gif  blink.gif ???? super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jungiuos ir aš prie jūsų  ax.gif ar priimsit  ax.gif antradienį dukros gimtadienis, savaitgalį bus svečių, sumaniau iškepti tortą, nes tie pirktiniai... irnesakyk.gif tuo labiau, kad ne Lt esam, tai nei mamos maximos, nei kitų su lietuviškai skanėstais čia nėra....  schmoll.gif

Jūs man patarkit. Jeigu man šeštadieniui reikia torto, tai lakštus kepti ketvirtadienį, tada penktadienį viską sutepti ir laukti šeštadienio? Ar penktadienį pradėti? Ir kada kremą gaminti? Kol lakštai kepa, ar prieš tepant? Nes taip parą palaikius, tai gal suskystės jisai? Jūs man atleiskit jeigu "grybauju", nes išskyrus kalėdinius pyragėlius, daugiau su jokiais kepiniais "nedraugauju"  schmoll.gif  blush2.gif ir čia būtų mano pirmasis tortas. Tai kol kas net ir nesakau niekam, kad turiu norą iškepti pati topsecret.gif

Treciadieni kepkit, ketvirtadieni pjaustykit ir tepkit kremu. sestadieni bus pats tas valgymui. medaus tortas turi susistoveti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ir žadėjau, vaizdinės priemonės. Čia lakšteliai iš pusės normos Cipciuko medučio. Jie visai plonyčiai. Ir tik torčiuko likęs gabaliukas, viso nespėjau nufotografuoti verysad.gif Iš foto atrodo, kad lyg kremo mažoka, bet tikrai buvo jo pakankamai, skonis pasakiškas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 19 lapkričio 2012 - 11:55
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 19, 12:54)
Sveikos, kaip ir žadėjau, vaizdinės priemonės. Čia lakšteliai iš pusės normos Cipciuko medučio. Jie visai plonyčiai. Ir tik torčiuko likęs gabaliukas, viso nespėjau nufotografuoti  verysad.gif  Iš foto atrodo, kad lyg kremo mažoka, bet tikrai buvo jo pakankamai, skonis pasakiškas  wub.gif

user posted image

niam niam niam su kuo pertepimai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2012 11 18, 18:40)
Is ko daret  balta tinkleli ?

is to pacio torto pertepimo 4u.gif
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 18, 20:57)
Ir čia pradedančiosios tortas  blink.gif  blink.gif  blink.gif ???? super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jungiuos ir aš prie jūsų  ax.gif ar priimsit  ax.gif antradienį dukros gimtadienis, savaitgalį bus svečių, sumaniau iškepti tortą, nes tie pirktiniai... irnesakyk.gif tuo labiau, kad ne Lt esam, tai nei mamos maximos, nei kitų su lietuviškai skanėstais čia nėra....  schmoll.gif

Jūs man patarkit. Jeigu man šeštadieniui reikia torto, tai lakštus kepti ketvirtadienį, tada penktadienį viską sutepti ir laukti šeštadienio? Ar penktadienį pradėti? Ir kada kremą gaminti? Kol lakštai kepa, ar prieš tepant? Nes taip parą palaikius, tai gal suskystės jisai? Jūs man atleiskit jeigu "grybauju", nes išskyrus kalėdinius pyragėlius, daugiau su jokiais kepiniais "nedraugauju"  schmoll.gif  blush2.gif ir čia būtų mano pirmasis tortas. Tai kol kas net ir nesakau niekam, kad turiu norą iškepti pati topsecret.gif

ir as patarciau pradeti treciadieni, o krema pries tepant pasigaminti mirksiukas.gif nors as pasilikau kremo kitai dienai, torto sonams, tai jis man kuo puikiausiai saldytuve issilaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wituxas @ 2012 11 19, 15:16)
niam niam niam su kuo pertepimai ? 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Pertepimas - 1 ind. grietinėlės, 1 ind. grietinės, cukrus, citrinos rūgštis. Ir į pertepimus želė - juodųjų serbentų sulčių žele, persikų iš pakelio.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 19, 20:30)
Dėkui  4u.gif
Pertepimas - 1 ind. grietinėlės, 1 ind. grietinės, cukrus, citrinos rūgštis. Ir į pertepimus želė - juodųjų serbentų sulčių žele, persikų iš pakelio.

wub.gif uzsimaniau bigsmile.gif
nei karto nekepus meducio vis tingedavau o ir seimai kitokie tortai vis skaniau bet dabar reikalas pribrendo ir kociojami lakstukai man norisi pabandyti tik va Cipciuko meducio recepto radau ivairiu korekciju ax.gif gal galit parasyt su visais g. receptuka blush2.gif jei ne cia tai i AZ
ACIU smile.gif
Atsakyti
Sveikos, idedu savo medaus tortuka, receptas pagal Beata, mums jis labai patinka....

user posted image
Atsakyti
pagal Beatą ir pas mus namie pats 'einamiausias'. Vyresnėliui dar aplamai nė vienas kitas tortas neprilygo Beatos medučiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 18, 18:22)
Treciadieni kepkit, ketvirtadieni pjaustykit ir tepkit kremu. sestadieni bus pats tas valgymui. medaus tortas turi susistoveti smile.gif

QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 19, 14:01)
ir as patarciau pradeti treciadieni, o krema pries tepant pasigaminti mirksiukas.gif nors as pasilikau kremo kitai dienai, torto sonams, tai jis man kuo puikiausiai saldytuve issilaike 4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kelias dienas skaičiau skaičiau, jau ir makaluojasi viskas doh.gif umn.gif pasidariau sąrašiuką, atrodo susipirkau visko ko reikia, rytoj startuosiu ax.gif iškepsiu, tada ketvirtadienį sutepsiu viską. Dar reikia pasitikslinti kiek ko kremui reikia... pas mus neradau grietinėlės 35% (aš ne LT, bet turime lietuviškų produktų parduotuves)), tik 30%, bet užtat grietinė "Dvaro" 40%. Nupirkau 500ml grietinėlės ir 380 gr grietinės. Ar užteks ar dar reikia? Kažkaip man mažokai atrodo pertepimo bus mastau.gif Daryčiau iš kiekio vienai porcijai.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 11 20, 17:23)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kelias dienas skaičiau skaičiau, jau ir makaluojasi viskas  doh.gif umn.gif pasidariau sąrašiuką, atrodo susipirkau visko ko reikia, rytoj startuosiu  ax.gif iškepsiu, tada ketvirtadienį sutepsiu viską. Dar reikia pasitikslinti kiek ko kremui reikia... pas mus neradau grietinėlės 35% (aš ne LT, bet turime lietuviškų produktų parduotuves)), tik 30%, bet užtat grietinė "Dvaro" 40%.  Nupirkau 500ml grietinėlės ir 380 gr grietinės. Ar užteks ar dar reikia? Kažkaip man mažokai atrodo pertepimo bus mastau.gif Daryčiau iš kiekio vienai porcijai.

as dariau is 400g grietines ir 500g grietineles, kadangi pas mane tik 3 lakstai buvo tai pertepimo negailejau, nos man ir skaniau kai pertemino daug buna... ir dar liko sonams aptepti ir dukrytei pasmaguriauti ax.gif
Atsakyti