Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(drugelis. @ 2012 11 15, 16:07)
Vaje, ir kaip jums taip gavosi?  g.gif  šiandien kepiau lakštelius iš pusės normos - man gavosi 10 lakštelių 23cm skersmens. bigsmile.gif

aciu uz pasisakymus 4u.gif
na vat perkepiau lakstus ir prie geriausiu noru gavosi tik 8 lakstai doh.gif
zodziu arba mano kocelas netinkamas arba nezinau, nes kai kurie jau net persisviete ir pyso...
nezinau ka ne taip darau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivin: 15 lapkričio 2012 - 16:14
QUOTE(vaivin @ 2012 11 15, 16:11)
aciu uz pasisakymus 4u.gif
na vat perkepiau lakstus ir prie geriausiu noru gavosi tik 8  lakstai doh.gif

Gal per daug miltų įdėjot, dėl to sunkiau kočiojasi ir sunku išgauti plonumą g.gif Aš kočioju iki kol stalas persimato... miltų dėjau 2 stiklines pusei porcijos, pagal receptą, turėjo 2,5 susidėti.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 15, 16:14)
Gal per daug miltų įdėjot, dėl to sunkiau kočiojasi ir sunku išgauti plonumą  g.gif  Aš kočioju iki kol stalas persimato... miltų dėjau 2 stiklines pusei porcijos, pagal receptą, turėjo 2,5 susidėti.

galbut... na jau kitam kartui bus pabandymui, o dabar turiu kalna lakstu lotuliukas.gif tai jei pusei normos tai deti 2 indelius grietineles? o zele reikia kaip suosni deti ar galiu kubeliais supjauscius sudeti...? sorry uz kvaila klausima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 11 14, 23:56)
mano karamelinis medutis. Sake pradingo vakar akimirksniu  smile.gif

O receptuka is kur emet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 15 lapkričio 2012 - 18:58
Manau , kad tas karamelinis medutis yra ambasadoriu medutis
Atsakyti
rabelkyte - o jau grožis tavo medučio bigsmile.gif wub.gif wub.gif

sutepiau ir aš savo medutį, tiesa, pritrūkau kremo, iš pusės normos keptiems lakštams turėjo kaip ir pakakti didelio indelio grietinės, bei tokio pat grietinėlės. g.gif žodžiu, sutepiau 7 lakštus ir torto šoną, o likusius tris sunaudojau trupiniams.
Ryt bandysiu puošti, bet šioje sferoje man ne kas... biggrin.gif

Žele, pagal rugiagėlės rekomendacijas, pjausčiau kubeliais.
Ryt bandysiu įkelti nuotraukėles. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 11 15, 19:58)
O receptuka is kur emet?

smile.gif+2012 11 15, 20:06-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 15, 20:06)
Manau , kad tas karamelinis medutis yra ambasadoriu medutis

ne. Cia pagal Rugiagele su karamele (Rududu), tik as ne rududu dejau, bet panasu i ji smile.gif

QUOTE(drugelis. @ 2012 11 15, 20:09)
rabelkyte - o jau grožis tavo medučio  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif smile.gif
o trupinukais sonus puost man irgi sunkiai gaunas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo pradedanciosios patirtimi blush2.gif pries metus dariau medaus torta pagal cipciuka, bet man jis toks sausas gavos, nu nepatiko man schmoll.gif nors sveciai skaniai ji suvalge prie kavos ar arbatos nuodelio ax.gif
medaus tortas pagal Kirbes recepta suteptas laukia rytojaus puosimo proceduru thumbup.gif
vakar kepiau biskvita, kaip naujokei, iskepus (bent jau as taip maniau kad iskepe doh.gif ) isemus sukrito vidurys, pasirodo dar neiskepes buvo doh.gif (kalte nurasyta orkaitei mad.gif ) siandien vyko antras dublis biggrin.gif , pasiskaiciau komentarus, kodel nesigavo... uzmidziau mergyte ir vel i virtuve lotuliukas.gif kepiau 1val ir 10min - iskepe gerai, nors butu nepamaise dar 10min, bet nebeiskenciau, labai jau nekantravau traukti lauk doh.gif
nebuvo laiko laikyti iki ryt, tai sutepiau siandien... oj kaip nekantrauju kol paragausiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 16, 20:35)
pasidalinsiu ir as savo pradedanciosios patirtimi blush2.gif pries metus dariau medaus torta pagal cipciuka, bet man jis toks sausas gavos, nu nepatiko man schmoll.gif nors sveciai skaniai ji suvalge prie kavos ar arbatos nuodelio ax.gif
medaus tortas pagal Kirbes recepta suteptas laukia rytojaus puosimo proceduru thumbup.gif
vakar kepiau biskvita, kaip naujokei, iskepus (bent jau as taip maniau kad iskepe doh.gif ) isemus sukrito vidurys, pasirodo dar neiskepes buvo doh.gif (kalte nurasyta orkaitei mad.gif ) siandien vyko antras dublis biggrin.gif , pasiskaiciau komentarus, kodel nesigavo... uzmidziau mergyte ir vel i virtuve lotuliukas.gif kepiau 1val ir 10min - iskepe gerai, nors butu nepamaise dar 10min, bet nebeiskenciau, labai jau nekantravau traukti lauk doh.gif
nebuvo laiko laikyti iki ryt, tai sutepiau siandien... oj kaip nekantrauju kol paragausiu  essen.gif

Per storai iskociota, per mazai kremo, todel ir sausas wink.gif mano jis buna tiek dregnas, kad vos eina perkelt ant reikiamos lekstes...nes labai minkstas buna...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 17, 09:43)
Per storai iskociota, per mazai kremo, todel ir sausas wink.gif mano jis buna tiek dregnas, kad vos eina perkelt ant reikiamos lekstes...nes labai minkstas buna...

gal but, vis tik pirma karta kepiau blush2.gif bet man patys lakstai skanesni pagal Kirbe rolleyes.gif is niseijusio biskvito vakar sutepiau du lakstus tai siandien pasaka ne skonis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-U-Š-A: 17 lapkričio 2012 - 11:52
o štai ir mano medaus tortas pagal Kirbę
user posted image
Atsakyti
Ojej koks grazuolis 4u.gif
Atsakyti