Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Masiania* @ 2012 10 29, 23:45)
Per sieteli galit pabandyti, jei virsu norit, jei sonus - tiesiog ranka.

Sunkiai man su tais šonais sekasi ax.gif Ai, bet svarbu, skanu būna smile.gif
Atsakyti
pirmas mano tortas,dariau Ambasadoriaus meduti.Pasakisko skonio,visiems patiko.Tik labai suvargau su lakštais,niekaip nenusiėmė kepimo popierius,nors ir patepdavau aliejum.Teko dėt šlapią virt.rankšluostį tik tada nusilupo
Atsakyti
kepiau dar viena Ambasadoriu.Silikonine forma patepiau aliejum ir iskepus isnesiau i balkona 5min kad atvestu apacia.Nebereikejo vargti,apverciau aukstyn ir lakstas issieme
Atsakyti
QUOTE(audrike52 @ 2012 11 11, 13:07)
kepiau dar viena Ambasadoriu.Silikonine forma patepiau aliejum ir iskepus isnesiau i balkona 5min kad atvestu apacia.Nebereikejo vargti,apverciau aukstyn ir lakstas issieme

Nusipirkit gero kepimo popieriaus, nes nuo jo daug kas priklauso.
Atsakyti
Gal kas zinote medaus torto recepta?
Atsakyti
Pirmame šios temos puslapyje ir ankstesnėse temose įdėti receptai, pažiūrėkite ir išsirinkite Jums patinkantį
Atsakyti
mano karamelinis medutis. Sake pradingo vakar akimirksniu smile.gif
uj... super didele nuotrauka dedasi, o radikal pastrigo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabelkyte: 14 lapkričio 2012 - 23:08
Sveikos,

turiu klausima issikepiau cypsiuko meducio lakstus is normos isejo 5 24cm skersmens. Tai dabar galvoju negi jiems sutepti reikia 4x450ml grietineles? gal patars kuri? nes gi iseis gigantu gigantas doh.gif o jei deciau zele gal pamazinti grietineles iki 3 indeliu...
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2012 11 15, 13:14)
Sveikos,

turiu klausima issikepiau cypsiuko  meducio lakstus is normos isejo 5 24cm skersmens. Tai dabar galvoju negi jiems sutepti reikia 4x450ml grietineles? gal patars kuri? nes gi iseis gigantu gigantas doh.gif o jei deciau zele gal pamazinti grietineles iki 3 indeliu...

Kokios storio tie laksteliai? blink.gif Is visos normos tik 5??? Man is visos normos gaunasi 14-15 laksteliu blink.gif tokio pat skersmens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 lapkričio 2012 - 14:20
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 11 15, 14:20)
Kokios storio tie laksteliai?  blink.gif Is visos normos tik 5??? Man is visos normos gaunasi 14-15 laksteliu  blink.gif tokio pat skersmens.

na ka as zinau apie cm kazkur, zinau kad per storai iskociojau bet juk neperpjausiu dabar ju doh.gif
ka daryti? kepti naujus? o jei gi pastoveje pertepti dar pasipus truputy...

Papildyta:
matyt teks greitai issikepti naujus...
Atsakyti
Na nezinau nei kaip elgtis.. nebent ilgaiu pastovetu pertepti... tepkit storesni sluoksni kremo. Penkiem laksteliams man regis uztektu ir pusantro indelio grietineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2012 11 15, 14:24)
na ka as zinau apie cm kazkur, zinau kad per storai iskociojau bet juk neperpjausiu  dabar ju doh.gif
ka daryti? kepti  naujus? o jei gi pastoveje pertepti dar pasipus truputy...

Papildyta:
matyt teks greitai issikepti naujus...

Vaje, ir kaip jums taip gavosi? g.gif šiandien kepiau lakštelius iš pusės normos - man gavosi 10 lakštelių 23cm skersmens. bigsmile.gif
Atsakyti