Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Märchen @ 2012 10 16, 18:51)
Kirbe, o ar darant "Medutį" pagal jūsų receptą galima vietoj sodos naudoti kepimo miltelius? Ar nebus jie per silpni tešlai?

žinokite išbandžiau ir taip ir kitaip...visgi su soda geriau gaunasi...puresnis biskvitas,intensyvesnė spalva....tad patarčiau naudoti sodą.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 10 17, 10:52)
žinokite išbandžiau ir taip ir kitaip...visgi su soda geriau gaunasi...puresnis biskvitas,intensyvesnė spalva....tad patarčiau naudoti sodą.....

Dėkui už atsakymą, tuomet tikriausiai visgi bandysiu su soda, nors su ja nelabai draugauju - kad ir kaip/kiek begesinčiau, neretai vis tiek jaučiu jos skonį kepiniuose.
Atsakyti
Klausimas: jei kirbes meducio receptas = 26 cm formai (esu darius, tiko ir 24, tik ausktesnis gavos), kaip reiketu dalinti kiekius produktu,kad tiktu 20 cm formai?
Atsakyti
As ir turiu klausima - kodel torto blynai man gavosi sviesios spalvos, visai nepanasus i cipsiuko medaus blynelius, ka padariau ne taip gal zinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(S & D @ 2012 10 21, 20:51)
As ir turiu klausima - kodel torto blynai man gavosi sviesios spalvos, visai nepanasus i cipsiuko medaus blynelius, ka padariau ne taip gal zinot  g.gif

Labas. Per mažai kepei orkaitėje. Kai ilgiau pakepa, lakštai tampa vis rudesni, čia tokia mano patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2012 10 22, 11:41)
Labas. Per mažai kepei orkaitėje. Kai ilgiau pakepa, lakštai tampa vis rudesni, čia tokia mano patirtis  mirksiukas.gif

Bet tada jie daugiau sudega, kietesni ir trupa labiau g.gif
Atsakyti
Sudegt tikrai neturetu, tik gal pakieteja labiau, bet gi sutepus grietine, jie jos prisigeria ir problemos kaip nebuta
Atsakyti
Bandysim tada ilgiau pakepti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ir man patartumėt ax.gif
Iš ko galėčiau pasidaryti trupinukų medučiui apibarstyti? Sukepiau visą tešlą ir dabar galvoju, ar tam reikalui tiktų pvz. kokie nors Selgos sausainiai g.gif Ar nebus jų skonis per intensyvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2012 10 29, 13:40)
Mergaitės, gal ir man patartumėt  ax.gif
Iš ko galėčiau pasidaryti trupinukų medučiui apibarstyti? Sukepiau visą tešlą ir dabar galvoju, ar tam reikalui tiktų pvz. kokie nors Selgos sausainiai  g.gif  Ar nebus jų skonis per intensyvus? g.gif

Tinka bet kokie sausainiai, ne tik Selga, bet ir pvz. Gaidelis ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2012 10 29, 14:49)
Tinka bet kokie sausainiai, ne tik Selga, bet ir pvz. Gaidelis ir pan.  mirksiukas.gif

Super, ačiū labai 4u.gif
O gal žinote kokią gudrybę, kaip tvarkingai apibarstyti trupinukais torto šonus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2012 10 29, 13:59)
Super, ačiū labai  4u.gif
O gal žinote kokią gudrybę, kaip tvarkingai apibarstyti trupinukais torto šonus?  ax.gif

Per sieteli galit pabandyti, jei virsu norit, jei sonus - tiesiog ranka.
Atsakyti