Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(knopke* @ 2012 08 21, 16:47)
as dedu tik naturalu..tik vat ka pastebejau
kepant lakstus po viena, jie gaunasi storoki ir paskui mazokai 2 indeliu grietineles...nes kai po viena kepasi, automatiskai storesnis bet koks biskvitas, sikart darysiu su 2.5 arba 3 indeliais grietineles, nes buna gan sausas su 2

Dedavau dirbtini medu, esu keleta kartu bandzius ir su naturaliu, bet va siandien kepiau ir dejau tikra, paragavu ,o biskvitas toks kartus, nu esu kepusi pagal si recepta kokius 8 kartus ir toks pravalas pirma karta verysad.gif nesupratau ar cia butent ,tas tikras medus toki kartuma suteike,kepiau nesau,taigi perkepineju su dirbtiniu, ir vis bandau isiaiskinti is kur toks kartumas....
Atsakyti
As irgi paskutini karta kai dariau meduti , man jis is 2 indeliu grietines sausokas hgavosi, kita karta manau gal desiu net 4 indukus, nes pas mane lakstu gavosi daug, o kremo tai taip kudai pasitepe.

Kitas ppastebejimas apie rafaelo torta, jis cia man vienai toks riebus pasirode?
Atsakyti
Sveikos paneles, ar galit pasakyti kur Jus laikote iskeptus medaus torto blynelius, jeigu iskart netepat torto? Saldytuve, ar tiesiog spinteleje galima pasidejus laikyti kokia savaitele g.gif
Atsakyti
Pilnai galit ir spinteleje laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 10 08, 10:11)
O sakykit ar buna kur  pirkti kvadratiniu torto formu, na su isimamu dugnu, na kaip tokia tik, kad kvadratine butu  g.gif ?

jei dar reikia, tai netyčia užtikau čia thumbup.gif pati savaitgalį lėksiu pirkti biggrin.gif

forma

user posted image
Atsakyti
[quote=Bridz smile.gif,2012 10 12, 15:34]
Pilnai galit ir spinteleje laikyt smile.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
toks skanus tortas ax.gif o valgau tik viena. Namiskiai ignoruoja. tai kepu is puses normos. Okepu pagal si recepta- http://shirshiulizda...kvitinis tortas. ir pritaikytas tinginems. Na negali nesigauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 10 15, 15:05)
toks skanus tortas ax.gif  o valgau tik viena. Namiskiai ignoruoja. tai kepu is puses normos. Okepu pagal si recepta- http://shirshiulizda...kvitinis tortas. ir pritaikytas tinginems. Na negali nesigauti 4u.gif

tip top mano receptas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 10 16, 09:48)
tip top mano receptas.... g.gif

cia jusu Kirbe ir yra medaus tortas, apacioje po visko yra nuoroda i jusu torto recepta smile.gif

beje, jusu receptas superinis, o taip bijojau pradeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wituxas: 16 spalio 2012 - 13:33
QUOTE(Aidra @ 2012 10 08, 10:11)
O sakykit ar buna kur  pirkti kvadratiniu torto formu, na su isimamu dugnu, na kaip tokia tik, kad kvadratine butu  g.gif ?

tikrai buna kur pirkti. ko gero didesnese maximose reik ieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buttuke: 16 spalio 2012 - 14:13
QUOTE(wituxas @ 2012 10 16, 13:32)
cia jusu Kirbe ir yra medaus tortas, apacioje po visko yra nuoroda i jusu torto recepta smile.gif

beje, jusu receptas superinis, o taip bijojau pradeti smile.gif

supratau...nepastebėjau tos nuorodos...... 4u.gif
Atsakyti
Kirbe, o ar darant "Medutį" pagal jūsų receptą galima vietoj sodos naudoti kepimo miltelius? Ar nebus jie per silpni tešlai?
Atsakyti