Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Ačiū už patarimus.Manau, kad sekantį kartą pavyks. Šiaip tai aš vykdžiau visus Kirbės pamokymus (kepiau 170 orkaitėje, bet bijojau, kad gali pridegti, kažkoks lyg pridegimo kvapas buvo namuos pasklidęs). O jei galima atidarinėti orkaitės dureles , tai gal šią problemą išspręsiu.
O po vieną ant popieriaus nesu kepusi.Gal tai irgi būtų išeitis. Kažkaip išeitų tą tešlą suvaldyti , juk tešla tai ne kieta.
Atsakyti
dar klausimelis Kirbei,turiu tokia uzduoti kitai savaitei i darzeli turesiu nesti torta ,galvoju medaus daryti ,bet apvalaus vieno mazai bus,tai mastau blekoje kepti ir lieti per visa po viena blyna,kiek minuciu ta blyna viena kepti reiketu g.gif apie 10 -15?Ir ar is viso gera ideja per visa (beveik) bleka lieti tesla?Iseis g.gif
Atsakyti
žinoma išeis.......tik storai neliekit ir butinai ant kepimo popieriaus......o kesit apie 10 kokia min....sunku pasakyti,nes žiurint kokio storio bus blynukai...tiesiog tikrai kai jie nestori matysit kada jau iškępę.....aš kaž-kaip niekada nei biskvitu,nei medučio ,nei pyrago nežiuriu y laikrody...matau ,kad apkepė ysmeigiu pagaliuka ir matau ar jau iškępęs ar dar truputy reik palaikyt orkaitėj.....
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės,
Prisiruošiau ir aš kepti medutį pagal Cipciuko receptą ir niekur nerandu 36 proc. riebumo grietinėlės g.gif Kur jūs ją perkat? ax.gif
Iš anksto ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 15, 15:38)
Gal kam aktualu, "Norfoj" netaiko nuolaidos skutimosi peiliukam  doh.gif nors sudėtos nuolaidų kortelės.. kai paklausiau kodėl, atsakė - "čia ne kūno priežiūros priemonė"  doh.gif Žodžiu...

IKI, arba Zemaitijos pieno firminese parduotuvese.

P.S. Niekada neperku tos grietineles ir 35 % issiplaka puikiai.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 10 15, 21:38)
IKI, arba Zemaitijos pieno firminese parduotuvese.

P.S. Niekada neperku tos grietineles ir 35 % issiplaka puikiai.

Ačiūūū, šturmuosiu Iki parduotuves 4u.gif
Jei negausiu, tai ir man teks su 35% kepti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelni: 15 spalio 2011 - 20:41
Siulau isbandyti medaus torta su manu koses pertepimu, skamba gal keistai, bet labai neblogas tortas gaunasi!

http://www_neringa-b...aus-tortas.html

user posted image
Atsakyti
Iškepiau medutį pagal Kirbės receptą. Viskas gavosi kuo puikiausiai thumbup.gif biskvitas superinis, o iškorėjimas, o skonis wub.gif Kremą dariau iš 30 proc. grietinės ir karamelizuoto sutirštinto pieno. Tai mano medutis gavosi karamelės skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 20, 21:46)
Iškepiau medutį pagal Kirbės receptą. Viskas gavosi kuo puikiausiai thumbup.gif  biskvitas superinis, o iškorėjimas, o skonis wub.gif Kremą dariau iš 30 proc. grietinės ir karamelizuoto sutirštinto pieno. Tai mano medutis gavosi karamelės skonio biggrin.gif

va kaip ydomu...o kaip darėt krema?
išplakėt grietinę ir ydėjot karamelės?ir išplakėt viska?
ydomu...pati kada išbandysiu......
Atsakyti
O aš lakštus kepiau pagal Cipciuko receptą ir turbūt miltų padauginau, nes tešla kočiojosi ne itin lengvai, lakštai iškilo gan nežymiai, o paragavus jaučiasi sodos skonis doh.gif Kažkoks fiasko, o ant nsies dukrytės gimtadienis, nebėra laiko iš naujo kepti... ir taip abi privargom, kol aš virtuvėj sukiojaus, o ji man kelnes zyzdama movė doh.gif
Bandysiu tepti tuos lakštus, bet jei tortas bus nevalgomas, kokia gėda! wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelni: 21 spalio 2011 - 14:29
QUOTE(Švelni @ 2011 10 21, 15:28)
O aš lakštus kepiau pagal Cipciuko receptą ir turbūt miltų padauginau, nes tešla kočiojosi ne itin lengvai, lakštai iškilo gan nežymiai, o paragavus jaučiasi sodos skonis  doh.gif  Kažkoks fiasko, o ant nsies dukrytės gimtadienis, nebėra laiko iš naujo kepti... ir taip abi privargom, kol aš virtuvėj sukiojaus, o ji man kelnes zyzdama movė  doh.gif
Bandysiu tepti tuos lakštus, bet jei tortas bus nevalgomas, kokia gėda!  wacko.gif

tik ką ištraukus ir man kiek jaučiasi soda, bet tik atvėsus jis dingsta. kuo vėsesnė tešla, tuo sunkiau kočiojama. aš net pašildau, kad būtų patogu.
o tortas bus skanus. pamatysit. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 21, 15:32)
tik ką ištraukus ir man kiek jaučiasi soda, bet tik atvėsus jis dingsta. kuo vėsesnė tešla, tuo sunkiau kočiojama. aš net pašildau, kad būtų patogu.
o tortas bus skanus. pamatysit. rolleyes.gif

Oi, ačiū už palaikymą aciuks.gif Tikra tiesa, kad atvėsus tešla sunkiau kočiojos, bet skubėjau kaip įmanydama ir jos nešildžiau (nors buvo tokia mintis), nes mažė triukšmavo ax.gif
Atsakyti