Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

skonis superinis, bet man nestingo grietine suplakta ir sumaisyta su plakta grietinele, tai dejau zele. del to gal nekapankamai suslapo lakstai arba per mazai laikiau (teliau 4dieni visai vakare, pjovem 6dieni diena)

dabar fotikas nustipes, kita diena ikelsiu foto 4u.gif
Atsakyti
cia jau ant stolo blush2.gif
kitokios nelabai ir turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 09 13, 14:26)
cia jau ant stolo  blush2.gif
kitokios nelabai ir turiu  blush2.gif


Šaunu thumbup.gif

Aš praeitą savaitgalį irgi Kirbės medutį išbandžiau, o pertepimą - grietinės. Laaaabai patiko, nors tai buvo pirmas medutis mano gyvenime bigsmile.gif Tiesą sakant, bijojau jo, nors iškept biskvitą man - kaip blyną. O kai pabandžiau, supratau, kad tai daug paprasčiau bigsmile.gif
4u.gif thumbup.gif Šaunu, bis Kirbei thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
gal yra kur atsispausdinti trafaretu, kaip papuosti meduti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 08 31, 22:07)
atsakysiu pati:
- virsu apliejau sokoladu, maisytu su grietinele
- sonus aptepiau plakta grietinele ir sudzibavau

dar neragavau, bet ka daryciau kita karta - paslegciau kokia lekste ar kazkuo, nes is vakaro buvo lygus tortas, o ryte jau krevas  blink.gif bet siaip vaizdelis puse bedos. lauksim skonio  biggrin.gif


as visada sutepineju formoj...pastovi para,issimu is formos...apverciu aukstyn kojom ir jis visas buna lygut lygutelis.....
QUOTE(Gegas @ 2012 09 02, 22:01)
skonis superinis, bet man nestingo grietine suplakta ir sumaisyta su plakta grietinele, tai dejau zele. del to gal nekapankamai suslapo lakstai arba per mazai laikiau (teliau 4dieni visai vakare, pjovem 6dieni diena)



grietine ir neturi sustingti...juk meducio esme tame,kad kremas kuo daugiau turi susigerti y lakstelius.....zinoma jeigu dejot zelatinos,ji sustingde grietines krema ir jis neysigere......
siulyciau gaminti pagal receptuka ir viskas bus ok.....
Atsakyti
ar galima lakstus issikepti pries kelias dienas?ir kaip juos laikyti, tiesiog spinteleje, ar i maiseli ideti?
Atsakyti
galima issikepti is anksto ir laikyti tiesiog spinteleje...na zinoma ne du menesius,bet pries savaituke drasiai.....
Atsakyti
kirbe, bet tai kaip pas jus tie pertepimai neisbega tada g.gif

as kai sudejau pirma sluoksni grietines, ji kaip pradejo teket, tai ji ciut ne visa isteketu, nes lakstai, tai neploni gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 09 20, 22:18)
as kai sudejau pirma sluoksni grietines, ji kaip pradejo teket, tai ji ciut ne visa isteketu, nes lakstai, tai neploni gavosi.

Tai Jūs ne formoj pertepinėjat? Aš darau iškart formoj, tai niekur grietinė neišbėga, nors ir būna skystoka, o paskui užstingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajune @ 2012 09 21, 09:57)
Tai Jūs ne formoj pertepinėjat? Aš darau iškart formoj, tai niekur grietinė neišbėga, nors ir būna skystoka, o paskui užstingsta  ax.gif


As ir kaip tik vakar kepiau kirbes meduti ir irgi dariau formoi su grietine ir niekas neisbega schmoll.gif
Atsakyti
As irgi kiek tik esu kepusi visada pavyksta, niekas neisbega, viskas sustingsta. Galima sakyri , kad sis tortasegali nepavykti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 09 20, 21:18)
kirbe, bet tai kaip pas jus tie pertepimai neisbega tada  g.gif

as kai sudejau pirma sluoksni grietines, ji kaip pradejo teket, tai ji ciut ne visa isteketu, nes lakstai, tai neploni gavosi.



nu kurgi ji išbėgs jei sutepineju formoj...ir tikrai man išplakta grietinė nebuna tokio skystumo ,kad bėgtų......dabar pagrinde naudoju Martelės grietinę 30 proc..puikiai issiplaka.....
Atsakyti