Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Kaip suprantu i meduti pagal Kirbes recepta galima deti ir naturalu medu? Nes pirmam jos recepte tai dirbtinas parasytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 08 21, 16:26)
Kaip suprantu i meduti pagal Kirbes recepta galima deti ir naturalu medu? Nes pirmam jos recepte tai dirbtinas parasytas  g.gif

as dedu tik naturalu..tik vat ka pastebejau
kepant lakstus po viena, jie gaunasi storoki ir paskui mazokai 2 indeliu grietineles...nes kai po viena kepasi, automatiskai storesnis bet koks biskvitas, sikart darysiu su 2.5 arba 3 indeliais grietineles, nes buna gan sausas su 2
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2012 06 28, 19:52)
Sveikutes
antradieni baigem valgyt Kirbes meduti  wub.gif
MERGINOS, rasau SAVO atsiliepimus
Dariau tiksliai pagal recepta
Lakstai labai slapi, (kepiau atskirai) tai iki rytojaus buvo sunku islaikyt, nes tokie dregni, kad lipo prie popieriaus netgi jau juos nuo jo atklijavus ir tik norint pridengti, kad nedziutu per nakti
Kremo man buvo per daug, didele grietine ir didele grietineles, nes gavosi toooooks slapias, vos ne kaip kose. Dejau rugsciu kiviu i 1 sluoksni. Kremas reikalingas rugstesnis, nes lakstai kaip tik labai saldus
Tortukas nuostabaus vaikystes skonio, minkstutis kvapnus, super  thumbup.gif
Didelis dekui KIRBEI  aciuks.gif

Sveiki,
gal kiek vėlu, bet gal kam pravers:
jei recepte yra želatino, negalima dėti kivių, nes jie ardo želatiną ir joks kremas su ja ar dar kas niekad nesustings
Atsakyti
sveikutes,

norejau pasiteirauti apie ambasadoriu meduti: na as jy kepiau....tai tu lakstu kepimas isvare mane i nevilty....tepiau labai plonai...iskilo graziai....taciau nulupti blyna nuo kepimo popieriaus buvo neimanoma.....galu gale nulupus tas kas liko...tai skyleti persvieciantys lakstai...na juos visgi sutepiau...tortukas begalo skanus....taciau tie lakstai..... blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
tai vat, toms kas kepe - ar jums lengvai jie nusiima nuo kepimo popieriaus... ????
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 25, 00:08)
sveikutes,

norejau pasiteirauti apie ambasadoriu meduti: na as jy kepiau....tai tu lakstu kepimas isvare mane i nevilty....tepiau labai plonai...iskilo graziai....taciau nulupti blyna nuo kepimo popieriaus buvo neimanoma.....galu gale nulupus tas kas liko...tai skyleti persvieciantys lakstai...na juos visgi sutepiau...tortukas begalo skanus....taciau tie lakstai..... blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
tai vat, toms kas kepe - ar jums lengvai jie nusiima nuo kepimo popieriaus... ????

Lengvai nusieme... cia turbut priklauso nuo kepimo popieriaus... as naudojau FINO, na jis brangesnis, bet niekad nepavede.. o va biskvitu kepimui naudoju optimos.
Atsakyti
aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

bandysiu ieskoti kitokio kepimo popieriaus...nes as ne lt, tai tokio pacio popieriaus tikrai nebus cia....nes tie lakstai sitaip man prilipdavo kad puse jo storumo likdavo ant popieriaus....
dar karteli aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 08 24, 20:11)
Sveiki,
gal kiek vėlu, bet gal kam pravers:
jei recepte yra želatino, negalima dėti kivių, nes jie ardo želatiną ir joks kremas su ja ar dar kas niekad nesustings

Man tai nuo kiviu apkarsta kremas(grietineles), geriau dedu kokius bananus i krema ar uogas.
Atsakyti
pries 3 savaites brolio vestuvese valgiau, man atrodo, pagal Kirbe pagaminta meduti. nu as jo uzmirst negaliu wub.gif kepa paskutinis lakstas thumbup.gif sestadieni per sunaus gimtadieni valgysim nestuke.gif pirma, aisku, sugadinau, kaip ir priklauso blush2.gif iseis pabarstymams.

o avietes nuo krumo pabarstyti tiks ant poros pertepimu ar geriau nerizikuot?
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 08 25, 08:22)
aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bandysiu ieskoti kitokio kepimo popieriaus...nes as ne lt, tai tokio pacio popieriaus tikrai nebus cia....nes tie lakstai sitaip man prilipdavo kad puse jo storumo likdavo ant popieriaus....
dar karteli aciu  4u.gif  4u.gif

arba truputeli ta popieriu aliejum patepk, man tas pats buvo, pirmas suejo i skutelius, pabandziau patepti aliejaus - puikiai nusieme
Atsakyti
tikiuosi, kad ryt ligi pietu kazkas atsakys
man 500x500 uzteko tik pertepimams. kadangi turejau atidarytos vysniu uogienes, tai jos ir pridrebiau. pertepti lakstai neatrodo labai jau skaniai. o kuo juos papuost? esu puosus su rududu ir sviestu. sitas laikesi kaip prikaltas. bet dar trecias skonis isipainios. gal tada tik grietinele man suplakt? HELP
Atsakyti
atsakysiu pati:
- virsu apliejau sokoladu, maisytu su grietinele
- sonus aptepiau plakta grietinele ir sudzibavau

dar neragavau, bet ka daryciau kita karta - paslegciau kokia lekste ar kazkuo, nes is vakaro buvo lygus tortas, o ryte jau krevas blink.gif bet siaip vaizdelis puse bedos. lauksim skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 08 31, 23:07)
atsakysiu pati:
- virsu apliejau sokoladu, maisytu su grietinele
- sonus aptepiau plakta grietinele ir sudzibavau

dar neragavau, bet ka daryciau kita karta - paslegciau kokia lekste ar kazkuo, nes is vakaro buvo lygus tortas, o ryte jau krevas  blink.gif bet siaip vaizdelis puse bedos. lauksim skonio  biggrin.gif

Lauksim skonio drinks_cheers.gif , idomu..
Atsakyti