Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(vidal @ 2012 07 09, 11:00)
sveikos kepėjėlės 4u.gif
taigipareinu su savo įspūdžiais po Ambasadoriaus  medučio torto užkariavimo

notworthy.gif db zinosim....
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2012 07 09, 10:00)
sveikos kepėjėlės 4u.gif
taigipareinu su savo įspūdžiais po Ambasadoriaus  medučio torto užkariavimo mirksiukas.gif Prasidėjo viskas birželio berods 23d. kai sugalvojau savo gimtadieniui  ( 06 30 ) išsikepti jo lakštus iš anksto. Klausinėjausi informacijos čia ar galima juos laikyti, kai paprasto medučio, taip toliau ir taip toliau...Informacijos praktiškai negavau, nes nelabai kiek suprantu ji kas kepa, mergaitės stengėsi  patarti( ačiū joms labai) bet.....reikėjo viska išbandyti pačiai. Taigi, lakštus išsikepus( oi, kokia idomi jų gamyba doh.gif ) susidėjau viena ant kito,i tarpukus  kepimo popieriu ir pasidėjau. Po to  negavusi tvitro patarimo, nutariau..........užsisakyt torta ir nerizikuot (apie tai - vėliau ).Taigi sukroviauir padėjau apklojus dar rankšluostuku, sausai, kambary ant komodos.
ir ka jus pasakysit. Praėjo gimtadienis, aš juos vis pažiūriu, pakilnoju- o jie  gražut gražutėliai, kvepia, guli sau ir laukia, kada  juos glostys saldi grietinėlė blush2.gif
Ir  pragulėjo jie iki......Mindauginiu.Sutepiau ryte,o vakare kirtom, kad net aausys raitėsi. Skonis neišpasakytas( tikraigailėjausi kad nesiryžau gimtadiieniui jo sutept ( bet.....labai gerai jis tiko kitai šventei mirksiukas.gif )
taigi, galiu pasakyt, kad Ambasadoriaus medučio lakštus, tinkamai juos sudėjus gaaaaaaaaaaaaaaalimairgi ilgai laikyt. Jo skonis tikrai skiriasi nuo įprasto medučio, toks lengvai karamelinis, net galiu pasakyti... super, tikrai dar ne karta kepsiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif



sutinku, neralaus jis skonio, ypac suteptas su grietinele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 07 09, 12:42)
O as su klausimu, gal kas ant greicio galetu atsakyti  blush2.gif Kadangi medaus sezonas visam ikarstyje, tai taip uzsimaniau meducio, bet kaip tycia neturiu mergarino, o i parduotuve tingisi labai keliauti  doh.gif  Ar galima Kirbes meduciui vietoje jo naudoti sviesta? Juk neturetu nieko sugadinti ji? Ar kaip?  4u.gif

del sviesto tai nezinau, bet kai kepiau pritrukau kepiniu margarino, tai dadejau to minksto sumustinimas kur tept, tai nepagadino visiskai nieko 4u.gif

Vidal, o galima gal nuoroda i Ambasadoriu meduti ax.gif
Atsakyti
Vis tik desiu margarina ax.gif


O nuoroda i ambasadoriu cia http://www.supermama...?...1594&st=432 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 07 09, 13:42)
O as su klausimu, gal kas ant greicio galetu atsakyti  blush2.gif Kadangi medaus sezonas visam ikarstyje, tai taip uzsimaniau meducio, bet kaip tycia neturiu mergarino, o i parduotuve tingisi labai keliauti  doh.gif  Ar galima Kirbes meduciui vietoje jo naudoti sviesta? Juk neturetu nieko sugadinti ji? Ar kaip?  4u.gif

as visada naudoju sviesta, nes paziurejus i margarino sudeti tai nekyla ranka jo pirkti...
Atsakyti
Gal kuri mamuyte yra kepusi medaus torta su trintom braskem? Uzmaciau kazka panasaus pas Elzbieta is "zaidziame virtuve", bet reiktu ir kitu pasisakymu ar skanus smile.gif vis metausi tarp Ambasadoriaus meducio ir to su braskem smile.gif
Atsakyti
sveikos kepejos 4u.gif as neperseniausiai taip pat pradejau kepti visokius kepinius: keksiukus, pyragus, medaus tortukus. tik nelabai moku graziai papuosti, gal kuri galetu kokiu patarimu duoti? ax.gif skonis buna super, bet noreciau ir vaizdo tokio pat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atsimerk: 14 rugpjūčio 2012 - 13:19
QUOTE(atsimerk @ 2012 08 14, 14:18)
sveikos kepejos 4u.gif  as neperseniausiai taip pat  pradejau kepti visokius kepinius: keksiukus, pyragus, medaus tortukus. tik nelabai moku graziai papuosti, gal kuri galetu kokiu patarimu duoti? ax.gif  skonis buna super, bet noreciau ir vaizdo tokio pat ax.gif

viskas yra vienoje temoje-PRASOM 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
Dėl puošimo, tai reikėtų į šią temą
http://www.supermama...?...&p=21576305
ir atidžiai kelis kartus perskaityti ir bandyti daryti papuošimus ir masę. Tik savo nesėkmių kaina, o gal iš karto sėkmė, atsirinksite kas jums tinka.
Taip pat atidžiai perskaityti visas tortų puošimo temas. Net gi viską sudėjus gramais, kažkodėl visoms gaunasi skirtingas rezultatas. Sėkmės, per kančias į žvaigždes.
Atsakyti
Laba diena. reikia skubios konsultacijos. Kepu meduciui paplocius. Rytoj bandysiu sutepti, Bet nebezinau kaip pagaminti pertepima. Pamenu pries kokius 5 metus tepiau ne grietinele o grietine 32%. Gal galite kuri pasakyti, kaip reikia ta pertepima paruosti? Niekur neberandu ant greicio. O skaitineti temele neturiu laiko. Aciu labai
Atsakyti
ngi taip pat kaip ir su grietinele....
imat grietinės indely..450 gr,dedat 100gr cukraus,citrinos sulčių ar tiesiog citrinos rugšteles pusę arb.šaukštelio ,vanilino ir plakat kol sutirštės.....

cia parašiau ant indelio grietinės kiek ko dėti,bet jei tortas ne visai mažytis,tai manau reiks dėti visko dvigubai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 14 rugpjūčio 2012 - 20:33
QUOTE(kirbe @ 2012 08 14, 21:32)
ngi taip pat kaip ir su grietinele....
imat grietinės indely..450 gr,dedat 100gr cukraus,citrinos sulčių ar tiesiog citrinos rugšteles pusę arb.šaukštelio ,vanilino ir plakat kol sutirštės.....

cia parašiau ant indelio grietinės kiek ko dėti,bet jei tortas ne visai mažytis,tai manau reiks dėti visko dvigubai


supratau. Bandysiu. Aciu
Atsakyti