sveikos kepėjėlės
taigipareinu su savo įspūdžiais po Ambasadoriaus medučio torto užkariavimo
Prasidėjo viskas birželio berods 23d. kai sugalvojau savo gimtadieniui ( 06 30 ) išsikepti jo lakštus iš anksto. Klausinėjausi informacijos čia ar galima juos laikyti, kai paprasto medučio, taip toliau ir taip toliau...Informacijos praktiškai negavau, nes nelabai kiek suprantu ji kas kepa, mergaitės stengėsi patarti( ačiū joms labai) bet.....reikėjo viska išbandyti pačiai. Taigi, lakštus išsikepus( oi, kokia idomi jų gamyba
) susidėjau viena ant kito,i tarpukus kepimo popieriu ir pasidėjau. Po to negavusi tvitro patarimo, nutariau..........užsisakyt torta ir nerizikuot (apie tai - vėliau ).Taigi sukroviauir padėjau apklojus dar rankšluostuku, sausai, kambary ant komodos.
ir ka jus pasakysit. Praėjo gimtadienis, aš juos vis pažiūriu, pakilnoju- o jie gražut gražutėliai, kvepia, guli sau ir laukia, kada juos glostys saldi grietinėlė
Ir pragulėjo jie iki......Mindauginiu.Sutepiau ryte,o vakare kirtom, kad net aausys raitėsi. Skonis neišpasakytas( tikraigailėjausi kad nesiryžau gimtadiieniui jo sutept ( bet.....labai gerai jis tiko kitai šventei
)
taigi, galiu pasakyt, kad Ambasadoriaus medučio lakštus, tinkamai juos sudėjus gaaaaaaaaaaaaaaalimairgi ilgai laikyt. Jo skonis tikrai skiriasi nuo įprasto medučio, toks lengvai karamelinis, net galiu pasakyti... super, tikrai dar ne karta kepsiu