Laba diena merginos, gal kuri man padėsite.
Turiu išsikepusi kirbės medaus torto lakštų ir norėtusi kokio kitokio kremo, negu tradicinis. Ta prasme esu jau ragavusi su grietine, karamelinį.
Koks dar kremas tiktų medaus lakštams? Būsiu dėkinga iš anksto
O jums kepant Kirbės medutį įdėjus sodą suputoja? Man tai ne
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 22, 12:12)
O jums kepant Kirbės medutį įdėjus sodą suputoja? Man tai ne
Na ir pas mane nelabai ji putoja, bet lakštai nuo to nenukenčia, skonis visada nerealus
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 22, 10:12)
O jums kepant Kirbės medutį įdėjus sodą suputoja? Man tai ne
Man tai suputojo aisku pries tai nugesinau grietinej
Papildyta:
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 06 19, 22:28)
Ir dar klausimas kepejelems, kokio kietumo buna lakstai? tokie kietoki ar minksti kaip iprastam tortui biskvitas?
Na bent jau man tai labai minkstuciai gavosi niam buvo
Mergaites, ar galiu ambasadoriaus medučio lakštus išsikept šiandien o sutept tik penktadieni( torto reik kitam savaitgaliui ) noriu iš anksto išsikept, kad paskui prieš gimadieni nereiktu stresuot
mergaites,kepejeles gal akas atsakysist i mano ankstesni klausima tuos lakštus tai aš išsikepiau ( pirma karta) bet ar galima juos laikyt ar ne, nes jie tokie visai kitokie nei iprasto medučio( esu kepus,ir žinau,kad anie tai gali pabut ilgai) o šita bandžiau pirma karta, ir niekur nerandu info apie mano klausima ar gali jie pabut savaitele netepti
QUOTE(vidal @ 2012 06 23, 14:25)
Mergaites, ar galiu ambasadoriaus medučio lakštus išsikept šiandien o sutept tik penktadieni( torto reik kitam savaitgaliui ) noriu iš anksto išsikept, kad paskui prieš gimadieni nereiktu stresuot
as ji kepiau 2 kartus,nezinau,as jo nelaikyciau tie lakstai tokie lipnus,tokie ploni(bent jau man) tai laikant kazkur ar jie tarpusavy nesukibtu?????
su paprastu meduciu viskas aisku(kur kieti lakstai)su Kirbes irgi(kameron imestum),o su tuo,tai as nerizikuociau nebent sampana lb megstat (kas nerizikuoja,tas negeria jo))
QUOTE(keno @ 2012 06 24, 12:39)
as ji kepiau 2 kartus,nezinau,as jo nelaikyciau tie lakstai tokie lipnus,tokie ploni(bent jau man) tai laikant kazkur ar jie tarpusavy nesukibtu?????
su paprastu meduciu viskas aisku(kur kieti lakstai)su Kirbes irgi(kameron imestum),o su tuo,tai as nerizikuociau nebent sampana lb megstat (kas nerizikuoja,tas negeria jo))
su paprastu meduciu viskas aisku(kur kieti lakstai)su Kirbes irgi(kameron imestum),o su tuo,tai as nerizikuociau nebent sampana lb megstat (kas nerizikuoja,tas negeria jo))
va, va.....aš juos išsikepiau, taip jie tokie atrodo skaniai idomūs aš juos susidejau viena ant kitoo i tarpukus kepimo popieriu, bet ......ar jie gali but ilgiau, kad nesugestu, va kur klausimas
ka daryt, kadaryyyyt????
QUOTE(vidal @ 2012 06 24, 15:53)
ka daryt, kadaryyyyt????
tikriausiai niekas ir neatsakys,nes nezinom Jusu patirtis mums labai pravers tai,jei laikyti,tik saldytuve,ir galvoju kaip paskui juos nuo to popieriuko nukrapstysit,manau,kad prilips nes siand sekmad,o penktadienis dar toli
Niekas nebandete i meducio krema papjaustyt bananu ar braskiu ?Idomu nesusigadintu skonis
QUOTE(*sniegena* @ 2012 06 27, 19:23)
Niekas nebandete i meducio krema papjaustyt bananu ar braskiu ?Idomu nesusigadintu skonis
į kirbės medutį tikrai esu ir žele gabaliukų dėjus , ir aviečių trintų su pudingu , skonis tikrai nesuprastėjo , galit dėt viską kas jum patinka , tik gal , jei dėsit braškes reikės greičiau suvalgyt
QUOTE(*sniegena* @ 2012 06 27, 19:23)
Niekas nebandete i meducio krema papjaustyt bananu ar braskiu ?Idomu nesusigadintu skonis
I cipsiuko meduti pjausciau banana, vynuoges, man tie priedai torto negadina, kas del braskiu, tai bijau kad neraugintu, o zele ir dedu- tai smulkinta, tai supjauscius juostom, paskutini karta dejau zele dvieju skoniu- citrinu ir apelsinu, ir dedama juostom maisiau, na kad uzdet visa pagrinda, tai viena citrinu, viena apelsinu, turetu grazus pjuvis but, o skonis sake skanus, labai, net gaivus, drauge valgo jau koki 6 mano meduti, ir sako, kad skonis skirias vis