Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

as isimylejau kirbes meduti, nors nemegstu medaus, bet jis - tobulas biggrin.gif
Atsakyti
Nagi kepejeles prasau man paaiskinti,kodel kepant pagal Kirbes recepta ,biskvitas man sukrenta,tiesa sakant vidus doh.gif
spalva ,kvapas ir skonis neabejoju kad gavosi puikus,nors dar neteko paragauti,baisu ziureti kas gavosi schmoll.gif
ruosiuosi kepti antra karta,todel laukiu jusu atsakymu mirksiukas.gif
P.S gal tada geriau kepti atskirai ,pilant po kazkiek teslos i kepimo forma,kad ir su kitu taip nebutu g.gif
nes be torto likti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
as tik po viena ir kepu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 06 05, 20:48)
as tik po viena ir kepu

o sakykite kiek lakstu tuomet gaunasi ir kiek laiko viena laksta kepate min ?

pagal Cipciuko ar pan. recepta viskas aisku, bet butent pagal Kirbes idomu kiek kepti ir kiek gaunasi
Atsakyti
man gaunasi 4, kepu, kol matau, ka gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2012 06 05, 20:26)
Nagi kepejeles prasau man paaiskinti,kodel kepant  pagal Kirbes recepta ,biskvitas man sukrenta,tiesa sakant vidus  doh.gif
spalva ,kvapas ir skonis neabejoju kad gavosi puikus,nors dar neteko paragauti,baisu ziureti kas gavosi schmoll.gif
P.S gal tada geriau kepti atskirai ,pilant po kazkiek teslos i kepimo forma,kad ir su kitu taip nebutu g.gif

greiciausiai sukrenta nes nepinai iskepes vidurys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2012 06 05, 19:26)
Nagi kepejeles prasau man paaiskinti,kodel kepant  pagal Kirbes recepta ,biskvitas man sukrenta,tiesa sakant vidus  doh.gif

Na as ir po viena kepiau super gavosi lakstu isejo 8 gan plonai dariau kokias 5-8min ne daugiau labai greit kepasi as nenorejau rizikuot viso kept nes orkaite pas mane nepatikima beja ir perpjauti nelabai turejau su kuo o ir lakstu norejosi daugiau nei 4 smile.gif gavosi super wub.gif
Atsakyti
hmmm... Gundot jus mane su tais atskirais lakstais... O sakykit ar nesigauna tuomet tie lakstai kaip sausainiai?
Atsakyti
Atrodo ne pirma syki kepu KIRBES MEDUTI, bet si karta lakstai kaip pukai minksti,neina nuimti nuo kepimo popieriaus, emiau suplyso. Ar jus dedat 3 saukstelius sodos, man ji kol kas labai jauciasi lakstuose, nebent kaip susiteps pradings blush2.gif
Atsakyti
Kepiau is naujo, bet kodel man idejus nugesinta soda nesuputojo
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 01, 19:20)
ne išsikerpam  popierių ,o tiesiog ant skardos užtiesiam kepimo popierių ir nusibrežiam apskritimus kokio mazdaug skersmens norit torto....tada y ta apskritima pilam tešlos,paskirstom ir kepam......apskritimas tam ,kad mazdaug vienodo dydžio paploteliai gautųsi...galit kepti ir silikoninėj ,ar tiesiog torto formoj sy ytiestu kepimo popieriumi...,bet man tiesiog taip patogiau.....iškarto galima minimum du iškepti,o gal ir tris...ziurint kokia orkaitė..keliais aukštais galima kepti....

supratau dabar, dekui labai. As kepiau tiesiog silikoninej formoj, bet reikejo gwrokai jios pakepti, kad graziai issimtu nesuplysineje. O kadangi forma viena, tai nera kada labai laukti kol atsaus. Todel jauciu, geriausias variantas yra ant kepimo popieriaus su tais apskritimais.
Ir dar klausimas kepejelems, kokio kietumo buna lakstai? tokie kietoki ar minksti kaip iprastam tortui biskvitas?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 19, 21:32)
Atrodo ne pirma syki kepu KIRBES MEDUTI, bet si karta lakstai kaip pukai minksti,neina nuimti nuo kepimo popieriaus, emiau suplyso. Ar jus dedat 3 saukstelius sodos, man ji kol kas labai jauciasi lakstuose, nebent kaip susiteps pradings blush2.gif

paskutini karta kai kepiau meduti man taip pat jautesi soda,pergyvenau kad jausis labai,nors visada dedavau tiek pat po tuos pacius 3 saukstelius,bet po sutepimo nesijaute thumbup.gif
galite nuraminti save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tupukas: 20 birželio 2012 - 08:01