išbandžiau tikrai ne vieną medučio vesiją , ir senoviškų kepėjų ir naujų , ir labai išgirtų , bet vistik kirbės buvo- yra- ir liks pats nuostabiausias medutis , gal tik prieskonius kiekvienam reiktų pagal save pasikoreguot , bet skonis nepakartojamas , tai vienas iš tų tortų , kurie yra nebrangūs , paprastai pagaminami ir dar jeigu įdėsi truputį išmonės ir fantazijos , gausis ir prabangus
o dar knopkes foto pamačius taip ir susinorėjau
mergiates, iskepti kirbes lakstai su naturaliu medumi kiek laiko gali buti saldytuve..rekia valgyt penktadieni, kept vakar, ryt kaip ri tept reiktu..nieko?
tikrai ryt gali drąsiai tept , man toks pasistovėjęs dar skanesnis
bet biskvita jau bus 5 dienu
QUOTE(knopke* @ 2012 05 22, 22:55)
bet biskvita jau bus 5 dienu
tai gi nieko čia tokio , juk rūgimą tai kremai , o ne biskvitas duoda
kiek reiketu grietines ir grietineles dvigubai (cipciuko) meducio normai sutepti?
paskaitinejau temele.. ir patiko ideja kepti Kirbes meduti is atskiru lakstu. Tik truputi nesupratau.. issikerpat kepimo popieriu tortines dydzio ir tepat ta mase.. O po to pries kepant nededat to uztepto kepimo popieriaus i forma? tiesiog taip ir pasaunat i orkaite? ir kaip tada neisbega viskas? o kodel nededat i silikonine forma po dali teslos? ar ji tokia ne sakysta buna, kad tiesiog nelabai i forma ir isidetu be to kepimo popieriaus?
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 05 30, 14:06)
paskaitinejau temele.. ir patiko ideja kepti Kirbes meduti is atskiru lakstu. Tik truputi nesupratau.. issikerpat kepimo popieriu tortines dydzio ir tepat ta mase.. O po to pries kepant nededat to uztepto kepimo popieriaus i forma? tiesiog taip ir pasaunat i orkaite? ir kaip tada neisbega viskas? o kodel nededat i silikonine forma po dali teslos? ar ji tokia ne sakysta buna, kad tiesiog nelabai i forma ir isidetu be to kepimo popieriaus?
ne išsikerpam popierių ,o tiesiog ant skardos užtiesiam kepimo popierių ir nusibrežiam apskritimus kokio mazdaug skersmens norit torto....tada y ta apskritima pilam tešlos,paskirstom ir kepam......apskritimas tam ,kad mazdaug vienodo dydžio paploteliai gautųsi...galit kepti ir silikoninėj ,ar tiesiog torto formoj sy ytiestu kepimo popieriumi...,bet man tiesiog taip patogiau.....iškarto galima minimum du iškepti,o gal ir tris...ziurint kokia orkaitė..keliais aukštais galima kepti....
Reikia jusu patarimo.Planuoju kepti meduti bet turiu tik naturalu medu.Kaip supratau jis tinka tortuj?Tik jis labai sutirstejes,gal truputi silto vandens ipilti,kad pavyktu be gumuleliu ismaisyti,ar mikrobangineje ji biskiuka pasildyti? patarkite
taigi jei pagal kirbes recepta, tai ir taip ta medu lydyt reikia be vandens:)
Taip,pagal kirbes aij bet galvoju geriau paklausiu,negu savaip darysiu ir nieko is to neiseis