Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(AisLu @ 2012 05 09, 12:55)
Dariau pagal cipciuko recepta (jau zinojau, kad labai skanus, nes daruge dare) mociutes gimtadieniui, visa gimine labai isgyre, rytojui torto neliko biggrin.gif

Siandien meginsiu kepti lakstus kaip meducio tik su kondencuotu pienu smile.gif Gal jau kas bande? Kaip skonis? g.gif

Jau dabar galiu pasakyti (iskepus lakstus su kondencuotu pienu), kad su medum skaniau biggrin.gif Aisku, dar torta reikia padaryti biggrin.gif, bet bent jau man medaus lakstai skanesni smile.gif
Atsakyti
sveiki, norejua pasiteirauti, is cipciuko meducio pilnos normos uztektu 16 zmoniu torto. ar jau reiktu daryti is dvigubos normos??? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 11, 09:29)
sveiki, norejua pasiteirauti, is cipciuko meducio pilnos normos uztektu 16 zmoniu torto. ar jau reiktu daryti is dvigubos normos??? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as daryciau jau is dvigubos normos tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 11, 09:29)
sveiki, norejua pasiteirauti, is cipciuko meducio pilnos normos uztektu 16 zmoniu torto. ar jau reiktu daryti is dvigubos normos??? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

manau sociai nes ten juk ne kilograminis iseina smile.gif

o as bandziau kirbes daryt bet arba nesuprantu kokia turi buti tesla schmoll.gif tai pasidariau cipciuko meduti smile.gif
Atsakyti
Pries savaite kepiau pirma torta savo gyvenime - kirbes meduti. Puikus!!! Seimyna beveik is karto sudorojo... Skonis butent toks, kokio ir norejau. Turejau vargo su biskvito pjaustymu, bet skoniui tas itakos neturi irnesakyk.gif

Kita karta tik kremo daugiau noretusi (si karta dejau 1 dideli indeli grietines ir 1 dideli indeli grietineles, tai trupuciuka truko).

ACIU!
Atsakyti
O tu kepk biskvitus po viena laksta
Atsakyti
Siandien ryte iskepiau Ambasadoriu meduti, katik su vyru ji ragavom, nu jau skonis... Pasakiskas, apsirijimas kazkoks, ziuriu jau puses torto kaip ir nera biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, kaip dalinti tesla ant tos maziausios torto formeles. Dabar nezinau kiek ten cm yra, gal koks 15-16 cm, dar nenusipirkau... Man reikia iskepti du mazus torciukus ax.gif Ar uztenka tos teslos kuri uzmaisoma 26 cm skardai? Ar geriau didinti kiekius? 4u.gif
Atsakyti
kepiau kirbes meduti su medumi..skonis biskvito geras, trapus, kaip reikia viskas, bet kodel man nesigavo rudi biskvitai?
kepiau su naminiu medumi, viskas pagal recepta..tureciau apsakyti, kad su medumi labai neblogai gavosi pagal si recepta, nors medaus tortu ir nemegstu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
knopke,o dejot soda ar kepimo miltelius?nes su kepimo milteliais daug sviesesnis biskvitas gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 05 15, 22:44)
knopke,o dejot soda ar kepimo miltelius?nes su kepimo milteliais daug sviesesnis biskvitas gaunasi...

kepimo miltelius 4u.gif
siandien ragavau, idejo man paragauti mociute..nu pasaka, as kaip nemegeja medaus tortu, tai sita raiciau ir galvojau is kur dar gaut biggrin.gif
Atsakyti
tai va...kita syk ,kai dėsit soda,bus daug tamsesnis biskvitas.....
Atsakyti