Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(aitiii @ 2012 04 28, 07:44)
merginospagelbekit nieko nesuprantu antra karta kepu pagal kirbe ir niekaip neisiena. man neiskepa jis viduje košė gaunasi. pirma kartą galvojau kad miltu mazai idejau jau si karta lyg ir  tikra nemazai idejau. apkepa virsus, gražu, kvepia viduje košė gaunas, kepu valanda ir vistiek košė  blush2.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O tu bandyk blynais kepti, kaip as sakiau anksciau. Po dideli sauksta arba samti dek, kad gautusi blynas, kokio 1 cm ar 1.5 cm storumo. Tada kepti reiks apie 15 min ir viskas gausis. Patikrink su pagaliuku ar iskepes.
Atsakyti
MERGAITES, SOS 4u.gif 4u.gif noriu torto lakstu kaip medaus, bet klad butu be medaus smile.gif gal aks kepet ir zinot kaip vadinasi tas tortas?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 04 28, 20:14)
MERGAITES, SOS 4u.gif  4u.gif noriu torto lakstu kaip medaus, bet klad butu be medaus smile.gif gal aks kepet ir zinot kaip vadinasi tas tortas?

Vietoj medaus dek kondensuota piena, ta pati kieki kiek medaus.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 04 29, 15:57)
Vietoj medaus dek kondensuota piena, ta pati kieki kiek medaus.

super, aciu jums, o gal pasakytumet, pagal koki recepta daryti?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 04 29, 16:15)
super, aciu jums, o gal pasakytumet, pagal koki recepta daryti?

Man skaniausia pagal Cipciuko recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip uzsimaniau, reiks pabandyt pasidaryt. Tik kazin kuris rfeceptas skaniausias? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu pasitikslinti, Kirbes meducio tesla turi buti kaip grietines tirstumo ar skystesne siek tiek, pirma karta darysiu dukriukui ji tai bijau kazkaip, visada darydavau cypciuko blush2.gif
Atsakyti
Motinos dienos proga, pirmą kartą savo gyvenime iškepiau tortą biggrin.gif Kepiau pagal kirbės receptą, ir kas svarbiausia savo darbo vaisiais buvau tikrai patenkinta ir šeimynai labai patiko smile.gif
Atsakyti
paskutini karta kai kepiau medaus torciuka, tai jauciu kazka ne taip padariau, nes aptepus virsu ir sonus kremu ir apibarscius trupinukais, tai man jis ant kitos dienos suskeldejo doh.gif o dabar labai domintu ambasadoriu medutis, jo skonis yra bent kiek karamelinis? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 09, 06:29-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 09, 06:29)
paskutini karta kai kepiau medaus torciuka, tai jauciu kazka ne taip padariau, nes aptepus virsu ir sonus kremu ir apibarscius trupinukais, tai man jis ant kitos dienos suskeldejo  doh.gif  o dabar labai domintu ambasadoriu medutis, jo skonis yra bent kiek karamelinis?  g.gif

Gal reikejo duoti pastoveti nes as kai lakstus sutepiau per nakti stovejo tik tada puosiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2012 05 08, 13:04)
Mergaites, noriu pasitikslinti, Kirbes meducio tesla turi buti kaip grietines tirstumo ar skystesne siek tiek, pirma karta darysiu dukriukui ji tai bijau kazkaip, visada darydavau cypciuko  blush2.gif

As ir dariau pagal si recepta tai sakyciau siek tiek skystesne negu grietine matai neaisku kokia grietine turit omeny jei 30% tai tikrai skystesne biggrin.gif
Atsakyti
Dariau pagal cipciuko recepta (jau zinojau, kad labai skanus, nes daruge dare) mociutes gimtadieniui, visa gimine labai isgyre, rytojui torto neliko biggrin.gif

Siandien meginsiu kepti lakstus kaip meducio tik su kondencuotu pienu smile.gif Gal jau kas bande? Kaip skonis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 05 09, 10:20)

As ir dariau pagal si recepta tai sakyciau siek tiek skystesne negu grietine matai neaisku kokia grietine turit omeny jei 30% tai tikrai skystesne  biggrin.gif

aciu uz info smile.gif taip, omeny turejau 30% grietine smile.gif
savaigali jau noriu kepti kad paskui nebuti tep lept ir nebutu jo visai ant stalo blush2.gif
Atsakyti