Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Sveikos 4u.gif kepiau Velykom pagal Cipciuko recepta,gavosi super thumbup.gif thumbup.gif grietinele naudojau 35% puikiausiai susiplake mirksiukas.gif tikrai kepsiu dar ne karta.. Aciu uz recepta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

aš kepiau pagal pakoreguotą kirbės receptą, labai skanus gavosi, nors bijojau, kad kas nesigaus, nes pirmą kartą dariau tortą ax.gif
user posted image
Atsakyti
merginos jus šaunuolės.....nesvarbu kuris receptas jums labiau patinka,svarbu ,kad pačios išsikepat ir džiuginat savo šeimą..... thumbup.gif
Atsakyti
Nerealus tortas thumbup.gif dariau pirma karta, pagal Kirbes pakoreguota recepta ir net nesitikejau kad taip is pirmo karto gausis skanestas thumbup.gif ir darbo nedaug ir skonis neispasakytas drinks_cheers.gif mama mano sake nepirks jjokiu tortu jubiliejui savo, reiks pagaminti jai toki medaus torta ax.gif tad reiks tobulinti puosybos igudzius biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,labai reikia patarimo, gal zinot kodel sukrenta man biskvitas pagal kirbes recepta... jau du kart kepiau ir abu kartus sukrito,dar net neatidarius orkaites...
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti...sad.gif gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 04 19, 15:00)
sveikos merginos,labai reikia patarimo, gal zinot kodel sukrenta man biskvitas pagal kirbes recepta... jau du kart kepiau ir  abu kartus sukrito,dar net neatidarius orkaites...
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti...sad.gif gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus doh.gif

as irgi kepiau kaip parasyta pagal kirbe visa biskvita formoj, ir man sukrito viduriukas...nors buvo vidus iskepes ir skonis geras, bet pakrites... sita pasilikau sau, o Velykom pas mama padariau nauja mirksiukas.gif viska dariau kaip ir pirmam biskvitui, tik kepiau po viena blyna atskirai ax.gif gavosi nerealiai, ir purus, ir nesukrito ir labai skanu 4u.gif kepa greitai, vos tik idedi , kelios min ir trauki. as tiesiog i silikonine forma ( turiu specialiai biskvitui kepti zemais krastais) ipyliau su saukstu teslos (kazkur 4 saukstai, forma 26cm) ir paskleidziau po forma thumbup.gif puikai iskilo ir nesukrito drinks_cheers.gif o ir pjaustyt paskui nereikejo, tik krastus sulyginau, tai liko papuosimui trupinuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 19 balandžio 2012 - 18:22
QUOTE(Indre @ 2012 04 19, 20:22)
as irgi kepiau kaip parasyta pagal kirbe visa biskvita formoj, ir man sukrito viduriukas...nors buvo vidus iskepes ir skonis geras, bet pakrites... sita pasilikau sau, o Velykom pas mama padariau nauja mirksiukas.gif viska dariau  kaip ir pirmam biskvitui, tik kepiau po viena blyna atskirai ax.gif gavosi nerealiai, ir purus, ir nesukrito ir labai skanu 4u.gif kepa greitai, vos tik idedi , kelios min ir trauki. as tiesiog i silikonine forma ( turiu specialiai biskvitui kepti zemais krastais) ipyliau su saukstu teslos (kazkur 4 saukstai, forma 26cm) ir paskleidziau po forma thumbup.gif puikai iskilo ir nesukrito drinks_cheers.gif o ir pjaustyt paskui nereikejo, tik krastus sulyginau, tai liko papuosimui trupinuku 4u.gif

vadinas as kazka ne taip darau.. snd kepiau antra kart atskirus blynelius, tai matos orkaitej kaip jie graziai pakyla,o paskui akimirksniu subliuksta....tai jau tokie plonyciai gavos..itariu nebus ten nei purumo nei nieko, na bet sutepiau...gal as miltu mazai dedu../? gal ta tesla per daug atvesta man , sutirsteja ir as miltu nedadedu..? ot cia tai man rebusas su meduciu... g.gif
Atsakyti
zinokit pirma blyna kai dariau, tai as buvau per daug nugesinus soda (kazkur apie 3 saukstelius acto ipyliau)tai galvoju gal pakrito del to, nes supylus i medaus mase man net nesuputojo verysad.gif o kai dariau antra karta, tai jau i soda pyliau maziau acto (kazkur 1.5saukstelio), tai ir suputojo ir iskilo gerai...
Atsakyti
Padariau torta pagal kirbes recepta. Biskvita kepiau vientisa formoj, paskui pjaucsiau. Tiesa, kepiau su kepimo milteliais, iskilo, nesukrito, GAL KAS NORS GALETUMETE PAAISKINTI, KODEL REIKIA BISKVITA KEPTI SU SODA? MAN LABAI IDOMU. AR SU SODA PURESNIS GAUNASI?

Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu tongue.gif Tortas bus valgomas sekmadieni.
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 04 20, 20:00)
Padariau torta pagal kirbes recepta. Biskvita kepiau vientisa formoj, paskui pjaucsiau. Tiesa, kepiau su kepimo milteliais, iskilo, nesukrito, GAL KAS NORS GALETUMETE PAAISKINTI, KODEL REIKIA BISKVITA KEPTI SU SODA? MAN LABAI IDOMU. AR SU SODA PURESNIS GAUNASI?

Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu tongue.gif  Tortas bus valgomas sekmadieni.

mano nuomone tiesiog soda stipresne ir jos maziau reikia, o kepimo milteliai silpnesni, tai ju reikia daugiau deti, kad iskiltu 4u.gif kai pirma karta dariau, tai stengiausi viska pagal recepta, o kita karta gal irgi pabandysiu su kepimo milteliais mirksiukas.gif
bus pats tas sekmadieni valgyti thumbup.gif as irgi dariau penktadieni, sestadieni pasipuosiau, o sekmadieni ragavom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 20 balandžio 2012 - 20:25
QUOTE(Indre @ 2012 04 20, 09:11)
zinokit pirma blyna kai dariau, tai as buvau per daug nugesinus soda (kazkur apie 3 saukstelius acto ipyliau)tai galvoju gal pakrito del to, nes supylus i medaus mase man net nesuputojo  verysad.gif o kai dariau antra karta, tai jau i soda pyliau maziau acto (kazkur 1.5saukstelio), tai ir suputojo ir iskilo gerai...

mistika sis medutis, nes man suputojo puikiai abu kartus
Atsakyti
tai jau tikrai biggrin.gif na, bet svarbiausia, kad galutinis rezultatas nenuvilia mirksiukas.gif
Atsakyti