merginos jus šaunuolės.....nesvarbu kuris receptas jums labiau patinka,svarbu ,kad pačios išsikepat ir džiuginat savo šeimą.....
Nerealus tortas dariau pirma karta, pagal Kirbes pakoreguota recepta ir net nesitikejau kad taip is pirmo karto gausis skanestas ir darbo nedaug ir skonis neispasakytas mama mano sake nepirks jjokiu tortu jubiliejui savo, reiks pagaminti jai toki medaus torta tad reiks tobulinti puosybos igudzius
sveikos merginos,labai reikia patarimo, gal zinot kodel sukrenta man biskvitas pagal kirbes recepta... jau du kart kepiau ir abu kartus sukrito,dar net neatidarius orkaites...
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti... gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti... gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 04 19, 15:00)
sveikos merginos,labai reikia patarimo, gal zinot kodel sukrenta man biskvitas pagal kirbes recepta... jau du kart kepiau ir abu kartus sukrito,dar net neatidarius orkaites...
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti... gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus
ar miltu per mazai dedu, ar del to,kad abu kartus sugebejau kiausinius i per karsta mase sumesti... gal kuri kokiu minciu turit? vyras ryt grizta, noriu torta padaryti,o biskvitas sukrites...nzn ar bandyti kita kepti..bijau ,kad vel nesigaus
as irgi kepiau kaip parasyta pagal kirbe visa biskvita formoj, ir man sukrito viduriukas...nors buvo vidus iskepes ir skonis geras, bet pakrites... sita pasilikau sau, o Velykom pas mama padariau nauja viska dariau kaip ir pirmam biskvitui, tik kepiau po viena blyna atskirai gavosi nerealiai, ir purus, ir nesukrito ir labai skanu kepa greitai, vos tik idedi , kelios min ir trauki. as tiesiog i silikonine forma ( turiu specialiai biskvitui kepti zemais krastais) ipyliau su saukstu teslos (kazkur 4 saukstai, forma 26cm) ir paskleidziau po forma puikai iskilo ir nesukrito o ir pjaustyt paskui nereikejo, tik krastus sulyginau, tai liko papuosimui trupinuku
QUOTE(Indre @ 2012 04 19, 20:22)
as irgi kepiau kaip parasyta pagal kirbe visa biskvita formoj, ir man sukrito viduriukas...nors buvo vidus iskepes ir skonis geras, bet pakrites... sita pasilikau sau, o Velykom pas mama padariau nauja viska dariau kaip ir pirmam biskvitui, tik kepiau po viena blyna atskirai gavosi nerealiai, ir purus, ir nesukrito ir labai skanu kepa greitai, vos tik idedi , kelios min ir trauki. as tiesiog i silikonine forma ( turiu specialiai biskvitui kepti zemais krastais) ipyliau su saukstu teslos (kazkur 4 saukstai, forma 26cm) ir paskleidziau po forma puikai iskilo ir nesukrito o ir pjaustyt paskui nereikejo, tik krastus sulyginau, tai liko papuosimui trupinuku
vadinas as kazka ne taip darau.. snd kepiau antra kart atskirus blynelius, tai matos orkaitej kaip jie graziai pakyla,o paskui akimirksniu subliuksta....tai jau tokie plonyciai gavos..itariu nebus ten nei purumo nei nieko, na bet sutepiau...gal as miltu mazai dedu../? gal ta tesla per daug atvesta man , sutirsteja ir as miltu nedadedu..? ot cia tai man rebusas su meduciu...
zinokit pirma blyna kai dariau, tai as buvau per daug nugesinus soda (kazkur apie 3 saukstelius acto ipyliau)tai galvoju gal pakrito del to, nes supylus i medaus mase man net nesuputojo o kai dariau antra karta, tai jau i soda pyliau maziau acto (kazkur 1.5saukstelio), tai ir suputojo ir iskilo gerai...
Padariau torta pagal kirbes recepta. Biskvita kepiau vientisa formoj, paskui pjaucsiau. Tiesa, kepiau su kepimo milteliais, iskilo, nesukrito, GAL KAS NORS GALETUMETE PAAISKINTI, KODEL REIKIA BISKVITA KEPTI SU SODA? MAN LABAI IDOMU. AR SU SODA PURESNIS GAUNASI?
Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu Tortas bus valgomas sekmadieni.
Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu Tortas bus valgomas sekmadieni.
QUOTE(Šerii @ 2012 04 20, 20:00)
Padariau torta pagal kirbes recepta. Biskvita kepiau vientisa formoj, paskui pjaucsiau. Tiesa, kepiau su kepimo milteliais, iskilo, nesukrito, GAL KAS NORS GALETUMETE PAAISKINTI, KODEL REIKIA BISKVITA KEPTI SU SODA? MAN LABAI IDOMU. AR SU SODA PURESNIS GAUNASI?
Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu Tortas bus valgomas sekmadieni.
Rytoj puosiu torta, trupiniais ir aplaistysiu sokoladu Tortas bus valgomas sekmadieni.
mano nuomone tiesiog soda stipresne ir jos maziau reikia, o kepimo milteliai silpnesni, tai ju reikia daugiau deti, kad iskiltu kai pirma karta dariau, tai stengiausi viska pagal recepta, o kita karta gal irgi pabandysiu su kepimo milteliais
bus pats tas sekmadieni valgyti as irgi dariau penktadieni, sestadieni pasipuosiau, o sekmadieni ragavom
QUOTE(Indre @ 2012 04 20, 09:11)
zinokit pirma blyna kai dariau, tai as buvau per daug nugesinus soda (kazkur apie 3 saukstelius acto ipyliau)tai galvoju gal pakrito del to, nes supylus i medaus mase man net nesuputojo o kai dariau antra karta, tai jau i soda pyliau maziau acto (kazkur 1.5saukstelio), tai ir suputojo ir iskilo gerai...
mistika sis medutis, nes man suputojo puikiai abu kartus
tai jau tikrai na, bet svarbiausia, kad galutinis rezultatas nenuvilia