Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 28, 11:28)

mano pirmas blynas. keptas pagal kirbes recepta:)
kremas grietines-grietineles. naudojau creme fraiche vietoj grietines. nedejau jokios zelatinos, gavos puikiai. tikrai nesitikejau kad bus toks skanus ax.gif  aciu kirbei uz puiku recepta wub.gif dabar reik puosimo mena ivaldyt biggrin.gif

Tikrai labai grazus, o papuosimai sokoladiniai ane blush2.gif , klausiu, nes mane jau du kartus pavede mano papuosimai nes juos dariau is mases, o nuo grietineles jie patirpo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 03 27, 14:45)
vis ruosiosi kepti Kirbes meduti, bet esu naujoke kas liecia biskvitu kepima... noreja upaklausti - nugesinta soda.... ja gesinti actu, ar ne? kokio kiekio reikia acto 3 sauksteliams sodos, kad nesijaustu nei soda nei actas?
na koky valgoma sauksta...daug acto nereik,tiesiog ,kad isputotu soda ir viskas
Aciu  4u.gif

QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 28, 10:28)

kremas grietines-grietineles. naudojau creme fraiche vietoj grietines. nedejau jokios zelatinos, gavos puikiai. tikrai nesitikejau kad bus toks skanus ax.gif  aciu kirbei uz puiku recepta wub.gif dabar reik puosimo mena ivaldyt biggrin.gif

fantastiskas tortas......labai dailiai papuosta..ir dar pirmas tortas..,... blink.gif ysivaizduoju koks bus penktas ar sestas......
Atsakyti
Kaip manote jei sutepciau meduti antradieni,o valgytume tik sekmadieni ar ne per anksti butu?Aisku paziureciau grietines galiojimas,kad butu kuo ilgesnis.
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2012 03 28, 12:10)
nieko sau pirmas blynas wub.gif man ne tik pirmas,bet ir koks penktas taip neiseina blush2.gif ,na vidus manau daugiau ar maziau visu panasus,bet papuosimas koks grazus wub.gif

QUOTE(airius @ 2012 03 28, 18:19)
Tikrai labai grazus, o papuosimai sokoladiniai ane blush2.gif , klausiu, nes mane jau du kartus pavede mano papuosimai nes juos dariau is mases, o nuo grietineles jie patirpo g.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 03 28, 21:59)
fantastiskas tortas......labai dailiai papuosta..ir dar pirmas tortas..,... blink.gif ysivaizduoju koks bus penktas ar sestas......

aciu uz pagyrimus:) sekantis nusimato sunelio gimtadieniui.. o kazin medutis su beze draugauja?(kremas ypatingai)?
taip, papuosimai sokoladiniai. prie tu geliu tai teko pavargt, bet ismokau:) jos is sokolado ir medaus. tinkliukas is tirpinto sokolado.
Atsakyti
Labutis,
merginos, o 18 riebumo grietine isiplaka ??
Atsakyti
Nea,neišsiplaka.Tik 35
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 30, 09:48)
Nea,neišsiplaka.Tik 35

aciu, tai kur man gaut reikes riebesnes smile.gif o ta creme faiche, tinka plakasi?
Atsakyti
Gal užsienetės tau pasakys,nes tikrai nežinau.Nors temoje kažkur buvo kalbėta...
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 28, 11:28)

FAntastiškas tortas, džiaugsis visi, kas jį valgys 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2012 03 30, 10:06)
aciu, tai kur man gaut reikes riebesnes smile.gif o ta creme faiche, tinka plakasi?

Kokioj šaly gyveni? Creme freche yra labiau grietinė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2012 03 30, 13:22)
Kokioj šaly gyveni? Creme freche yra labiau grietinė wink.gif

man ir reikia grietines, darysiu meduti su grietine
Atsakyti
Šiandien jau antrą kartą, pagal Ulės receptą, kepiau medaus torto lakštus. Puikiai gavos. Namai pilni puikaus aromato wub.gif
Jau ruošiuos velykoms.

Atsakyti