kepimo milteliai yra silpnesnio poveikio, nei gryna soda. jei sodą keisti kep. milteliais, jų dėčiau kiek daugiau
QUOTE(tupukas @ 2012 03 25, 12:22)
nagi ir mums duoks paragauti
vaje, kad neliko
ale kepa antras, darban
Aciu del atsakymo. Desiu daugiau kepimo milteliu. Kepsiu su ta skysta tesla. Nekociojama. Medus jau laukia. Kas cia rase, nebandysiu nezinosiu. Lt visko galima rasti. Soda, spirito, rududu. Cia uzsienyje bandai daryt kazka lietuvisko. Ner kazkokio produkto. Apleki visus rusu, ciukciu pardes ir tai negauni. Nes bandziau sirsiu medu daryti ir degtine pyliau vietoj spirito tai skonis ne tas. Oi cia tema apie mduti, o ne apie sirsiu meduti. Atsiprasau. Einu kepti.
QUOTE(Adeliukas @ 2012 03 22, 14:19)
Ar vietoj sodos tinka kepimo milteliai. As taip pat ne Lt gyvenu ir sodos cia niekur nera.
Jeigu jūs Norvegijoje, tai čia tikrai yra sodos. Pati esu kepusi ir pyragą, ir blynus būtent iš tokio pakelio SODA (foto iš neto), būna skyriuje, kur miltai
Na ar tu rimtai. Va o mano drauge kepeja kuri 7 metus gyvena sako tu net neieskok pardej tik gali rast babaju pardej. Tai nuejus klausiau ar turi sodos. Tai labai nemalonus pardavejas pasiteike. Paziurejo i lentyna ir sako, nea. Apziurejau as pati ieskojau rusiskos bet neradau. Na tikrai pirksiu ir kepsiu, kepsiu ir kepsiu.
Nors mano drauge is Lt prisivezus. Vel as ne i tema.
Nors mano drauge is Lt prisivezus. Vel as ne i tema.
QUOTE(Adeliukas @ 2012 03 26, 20:55)
Na ar tu rimtai.
Taip, tikrai yra. Sodos kvapą ir skonį žinau nusipirkit ir pati pabandykit..
QUOTE(devolesa @ 2012 03 25, 19:16)
kuriame bazes sandelyje randate siu pinigeliu?
11 sandelyje, kur dziovintais vaisiais ir prieskoniais prekiauja. ir darzoviu turguje bazeje, irgi yra toks skyrius kur dziovinti vaisiai, prieskoniai, arbatos, kavos.
QUOTE(mamkaa @ 2012 03 27, 09:08)
11 sandelyje, kur dziovintais vaisiais ir prieskoniais prekiauja. ir darzoviu turguje bazeje, irgi yra toks skyrius kur dziovinti vaisiai, prieskoniai, arbatos, kavos.
aciu, bandysiu ieskot
vis ruosiosi kepti Kirbes meduti, bet esu naujoke kas liecia biskvitu kepima... noreja upaklausti - nugesinta soda.... ja gesinti actu, ar ne? kokio kiekio reikia acto 3 sauksteliams sodos, kad nesijaustu nei soda nei actas?
Aciu
Aciu
mano pirmas blynas. keptas pagal kirbes recepta:)
kremas grietines-grietineles. naudojau creme fraiche vietoj grietines. nedejau jokios zelatinos, gavos puikiai. tikrai nesitikejau kad bus toks skanus aciu kirbei uz puiku recepta dabar reik puosimo mena ivaldyt
Adeliukas, soda dar buna ir prie visu kepimo priemoniu. norvegijoj - NATRON vadinas, svedijoj - bikarbonat.
QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 28, 11:28)
mano pirmas blynas. keptas pagal kirbes recepta:)
kremas grietines-grietineles. naudojau creme fraiche vietoj grietines. nedejau jokios zelatinos, gavos puikiai. tikrai nesitikejau kad bus toks skanus aciu kirbei uz puiku recepta dabar reik puosimo mena ivaldyt
Adeliukas, soda dar buna ir prie visu kepimo priemoniu. norvegijoj - NATRON vadinas, svedijoj - bikarbonat.
nieko sau pirmas blynas man ne tik pirmas,bet ir koks penktas taip neiseina ,na vidus manau daugiau ar maziau visu panasus,bet papuosimas koks grazus