O aš kirbės esu kepusi ant kepimo popieriau po vieną lakštą,su šaukštu pasidarau reikiamo dydžio lakštą ir viskas gavosi gerai
QUOTE(tupukas @ 2012 03 23, 12:49)
Neisizeisk cola as ir viso labo tik megeja tik pagal save zinau kai kazka darau is reikalo,ne su meile,tai nesanone gaunasi arba kazko nedadarau
O Kirbes tesla nesikepa lakstais , visa supilame i kepimo forma ir laukiame kol jis iskeps bent as taip dariau ir kepiau po to supjaustome lakstais
O Kirbes tesla nesikepa lakstais , visa supilame i kepimo forma ir laukiame kol jis iskeps bent as taip dariau ir kepiau po to supjaustome lakstais
Kad Kirbes tesla nesikepa lakstais,tai jus labai klystate.As kepu tik lakstais ir man netgi labiau toks budas patinka,nei kepti viska iskarto.
QUOTE(*AMRI* @ 2012 03 23, 14:30)
Kad Kirbes tesla nesikepa lakstais,tai jus labai klystate.As kepu tik lakstais ir man netgi labiau toks budas patinka,nei kepti viska iskarto.
nemanau kad as klystu,nes Kirbes recepte taip parasyta,cituoju:
Darau tokia skystoką tešlą ir pilu į formą, iškepa, atvėsta, tada susipjaustau į kokius 5-6 lapelius ir tepu grietinės kremu...gaunasi daug minkštesnis tortas.....
na o improvizuotu galima ivairiai,ko ir linkiu
kepiau 150-170 laipsniu apie 50 min
ziuriu tamsokas, kiba sudeginau? Ar pas jus iskepes sviesus biskvitas lieka?
nes siandien dar nepjaustau, sunku imatyti vidu
ech..sunku
ziuriu tamsokas, kiba sudeginau? Ar pas jus iskepes sviesus biskvitas lieka?
nes siandien dar nepjaustau, sunku imatyti vidu
ech..sunku
Nu dar karta klausiu ar galima vietoj sodos kepimo miltelius deti. Gal kai kam kvailas klausimas, bet norisi kad si karta tortas gautusi.
QUOTE(cola @ 2012 03 23, 21:18)
kepiau 150-170 laipsniu apie 50 min
ziuriu tamsokas, kiba sudeginau? Ar pas jus iskepes sviesus biskvitas lieka?
nes siandien dar nepjaustau, sunku imatyti vidu
ech..sunku
ziuriu tamsokas, kiba sudeginau? Ar pas jus iskepes sviesus biskvitas lieka?
nes siandien dar nepjaustau, sunku imatyti vidu
ech..sunku
taip,as ir panasiai kepiau ir gavosi tikrai tamsiai rudas,neissigaskite
nemanau kad sudege tikrai
Papildyta:
QUOTE(Adeliukas @ 2012 03 23, 23:27)
Nu dar karta klausiu ar galima vietoj sodos kepimo miltelius deti. Gal kai kam kvailas klausimas, bet norisi kad si karta tortas gautusi.
pagal jusu parasyma suprantu kad jau kepete su kepimo milteliais ??? nes pastaraji karta jis nesigavo,ar as netaip suprantu kazka
as bet kokiu atveju rizikuociau su kepimo milteliais,na vistiek kazkas turetu gautis,juk kita karta galima soda keisti i kepimu miltelius,tai cia atvirkstinis variantas.
Nebandysit- nesuzinosim
Beje ,pagal koki jus recepta zadate kepti? nes as bandyciau su kepimo milteliais kepti pagal Cypciukes recepta,nes pagal Kirbes abejoju ar jis tikrai pakiltu kaip turetu buti
mama mane nuramino, kad tai gali but del medaus tokia spalva nes jis visas i ruduma toks , ir vidus ir virsus (nors sakau kai kitu foto pamaciau tokie visi sviesuciai, del to nustebau).
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
QUOTE(cola @ 2012 03 24, 12:16)
mama mane nuramino, kad tai gali but del medaus tokia spalva nes jis visas i ruduma toks , ir vidus ir virsus (nors sakau kai kitu foto pamaciau tokie visi sviesuciai, del to nustebau).
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
sviesesnis gaunasi kai kiekviena laksta atskirai kepi,pagal Cypciuko,o pagal Kirbe tikrai tamsus gaunasi,kaip sokoladinis
QUOTE(cola @ 2012 03 24, 11:16)
mama mane nuramino, kad tai gali but del medaus tokia spalva nes jis visas i ruduma toks , ir vidus ir virsus (nors sakau kai kitu foto pamaciau tokie visi sviesuciai, del to nustebau).
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
Tikekimes bus valgomas, nes gamyba tikrai nesudetinga, ir jei gausis skanisi, tai kepsiu dazniau
kuo daugiua meduas tuo iskepes rudesnis.,nes as kai kepu niekada nematuoju normu dedu is akies,todel kiekviena karta kitokio tamsumo
Skanus tas medutis, oi skanus.
dekui uz receptuka.
dekui uz receptuka.
QUOTE(Adeliukas @ 2012 03 23, 23:27)
Nu dar karta klausiu ar galima vietoj sodos kepimo miltelius deti. Gal kai kam kvailas klausimas, bet norisi kad si karta tortas gautusi.
dazniausia taip ir dedu jeigu tik neturiu kepimo milteliu tada dedu soda
QUOTE(cola @ 2012 03 25, 11:04)
nagi ir mums duoks paragauti