Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Mix @ 2012 03 20, 11:01)
Nu jau grožis, fantastika

Aciukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 21, 15:03)
pats tas 24 cm forma.....

GUTA,aš dečiau damu pirštelius jau ant sutepto ir subrendusio torto.....ta prasme sutepat normaliai formoje,o kai išimsit tada apdeliosit tais damu piršteliais.....

BET TAI JIE KAZIN PRILIPS?
Atsakyti
na biskvitas jau vesta:) kvepia visi namai:)
dar vienas klausimelis: ar vietoj paprastos grietines tinka 'creme fraiche'. nes as ne lietuvoj, ir cia paprastos grietines sunku rast,ypac riebios..
kazin ar pavyks krema is jos suplakti,sumaisius su grietinele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 22 kovo 2012 - 13:24
Ar vietos sodos tinka kepimo milteliai. As taip pat ne Lt gyvenu ir sodos cia niekur nera. Ir dar klausimelis. Norint kad pyragas butu minkstesnis trubut daryti ne kociojama tesla. Nes pries kelis metus kepiau blynus is kociojamos teslos, tai net per 3 dienas nesuminktejo tortas. Po to laiko nesiriztu meducio daryti, nors labai ji megstu.
Atsakyti
Labuka smile.gif

brestu ir as meducio tortui. aisku noreciau iskept formoj viena, nes l. tingiu atskirai visus lakstus kept.
bet tokia man mistika (na nepabandysiu - nezinosiu)
Kaip suprantu esme paskui kuo ploniau supjaustyt lakstus, ane? 4u.gif

o trupinuku apibarstymui is kur gaut jei graziai visus 5 iseis nupjaut lakstus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2012 03 22, 16:58)
Labuka smile.gif

brestu ir as meducio tortui. aisku noreciau iskept formoj viena, nes l. tingiu atskirai visus lakstus kept.
bet tokia man mistika (na nepabandysiu - nezinosiu)
Kaip suprantu esme paskui kuo ploniau supjaustyt lakstus, ane?  4u.gif

o trupinuku apibarstymui is kur gaut jei graziai visus 5 iseis nupjaut lakstus?  rolleyes.gif

na tai jei tingit ir nera meiles kepimui tai manau gausis nekoks biggrin.gif
as esu isbandziusi abu receptus ir pagal Kirbe ir pagal Cypciuka,negaleciau isskirti nei vieno,nes saldumynams esu neabejinga doh.gif
pagal Kirbe man lakstu gavosi trys,daugiau nebutu iseje supjaustyti,gal kazkas nebent nepavyko su kepimu,cia gal pakomentuos pati Kirbe smile.gif
as trupinuku turejau uzsilikusiu nuo Cypciuko recepto,kai perdaug prisikepiau lakstu thumbup.gif
gal Jums liks trupinukams nuo sio biskvito

Stai ikeliu savo giganta pasipuokuoti blush2.gif i kuri ideta daug meiles ir pastangu smile.gif
user posted image

receptas is mano senu uzrasu,bet kaip sakau keptas pagal Cypciuka nes labai panasus

O pagal Kirbe kur buvau kepusi ir nufotkinus istryne mano mazasis foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2012 03 22, 16:16)

pagal Kirbe man lakstu gavosi trys,daugiau nebutu iseje supjaustyti,gal kazkas nebent nepavyko su kepimu,cia gal pakomentuos pati Kirbe smile.gif

o kokio dydzio formoje kepet?nes jeigu 24 cm skersmens formoj,tai y 5 lakstelius drasiai turejo susipjaustyt.... 4u.gif
guta,iseme is formos torta,aptepkit likusiu grietineles kremuku,arba sviestiniu kremuku ir apdeliokit tais pirsteliais
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 22, 22:13)
o kokio dydzio formoje kepet?nes jeigu 24 cm skersmens formoj,tai y 5 lakstelius drasiai turejo susipjaustyt.... 4u.gif
guta,iseme is formos torta,aptepkit likusiu grietineles kremuku,arba sviestiniu kremuku ir apdeliokit tais pirsteliais

as kepiau 24 cm,bet su tais miltais kazkaip susikvailinau,tai manau ju buvo arba per mazai arba per daug ir del to man jis itartinai labai kilo g.gif viduriukas kazkaip idubes buvo, na kazka nedadariau blush2.gif bet skonis vistiek puikus gavosi,antra karta tikiuosi geriau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
tupuk, megeja as kept, tik zinoma nesu spece ir kazkaip norejos kad maziau darbo butu. na nesu as superine kulinare, sunkiu tortu gamint nemoku tongue.gif bet savaitgaliais stengiuos seimyna skanumynais palepinti.

o jusu tortukas geras thumbup.gif , nemazas koks wub.gif

na bandysiu ir as smile.gif

man tiesiog mistiskai skambejo kaip po viena kirbes lasta kept. dabar supratau tiesiog saukstu ant formos graziai ir plonai islygint ir kept? tiesa?
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2012 03 23, 11:46)
tupuk, megeja as kept, tik zinoma nesu spece ir kazkaip norejos kad maziau darbo butu. na nesu as superine kulinare, sunkiu tortu gamint nemoku tongue.gif bet savaitgaliais stengiuos seimyna skanumynais palepinti.

o jusu tortukas geras thumbup.gif , nemazas koks wub.gif

na bandysiu ir as smile.gif
man tiesiog mistiskai skambejo kaip po viena kirbes lasta kept. dabar supratau tiesiog saukstu ant formos graziai ir plonai islygint ir kept? tiesa?

Neisizeisk cola as ir viso labo tik megeja blush2.gif tik pagal save zinau kai kazka darau is reikalo,ne su meile,tai nesanone gaunasi arba kazko nedadarau doh.gif

O Kirbes tesla nesikepa lakstais , visa supilame i kepimo forma ir laukiame kol jis iskeps rolleyes.gif bent as taip dariau ir kepiau po to supjaustome lakstais thumbup.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
berods jau visa tema nuo iki perskaiciau, bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2012 03 23, 12:52)
Dekui  4u.gif
berods jau visa tema nuo iki perskaiciau, bandysim  smile.gif

Dideliausios sekmes mirksiukas.gif jau siandiena turite kepti kad savaitgali galetumete seima vaisinti rolleyes.gif
P.S lauksime komentaru kaip pavyko ir beabejones foto mirksiukas.gif
Atsakyti