Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

manau,kad puikiai gavosi.... 4u.gif
Atsakyti
o kada kas bande kirbes biskvita, kepti po viena biskvita dalinant tesla ? tada nereiktu sukti galvos apie supjaustyma ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 03 14, 13:17)
o kada kas bande kirbes biskvita, kepti po viena biskvita dalinant tesla ? tada nereiktu sukti galvos apie supjaustyma ??? g.gif

as kirbes kepu visada,bet kepu visa ir pjaustau.pabandyk po viena kepti,bet man laiko per gaila
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 03 14, 14:17)

Aš bandžiau kepti atskirus lakštus, gavosi puikiai, man asmeniškai daug patogiau, kad nereikejo pjaustyti.
Bedrai Kirbės tortas fantastiško skonio, kas ragavo mano keptą tortą labai gyrė, anyta sako, kad iš vis nereiks niekada pirkti jokio torto, kai šitas tokio skonio wub.gif
Atsakyti
Kepu kirbes biskvita visa is karto smile.gif Po to, kai nusipirkau Fiskars peili su dantukais, ilga toki, nekyla jokiu problemu su biskvitu pjaustymu smile.gif) kirbes meduti kuo ploniausiai suraiko smile.gif
Atsakyti
Mano medutis su zeles gabaliukais,puostas pastilazu,apdziubuotas aisingu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 20, 02:59)
Mano medutis su zeles gabaliukais,puostas pastilazu,apdziubuotas aisingu

Nu jau grožis, fantastika
Atsakyti
patarkit merginos:kirbes meduty pagal nurodytus kiekius geriau kepti 24 ar 26 cm skersmens formoj?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 21 kovo 2012 - 09:58
QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 21, 10:36)
patarkit merginos:kirbes meduty pagal nurodytus kiekius geriau kepti 24 ar 26 cm skersmens formoj?

as kepiau 23 cm ,man gavosi puikiai 4u.gif
Atsakyti
aciu. 4u.gif nes as pergyvenau kad mano 24 bus maza. na ka gi, bandysim:)
Atsakyti
Na ka, lakstus jau issikepiau pagal cipsiuka, rytoj sutepsiu. Atleiskit merginos, o kazin kaip butu, jeigu as meduti krastuose puosciau su damu pirsteliais? Gal galetumet man parasyti, kaip ten juos pjauti ir delioti. Jeigu as sutepsiu torta tortinej formoj, tai sudeti pakrasciais ir viskas? jie kazin prilips, nenukris paskui? Kazin grietinele per plysiukus neisbegs? Labai atsiprasau, kad taip kvailai klausiu, as dar tik mokausi kepti tortus, o i jusu meno kurinius tai grazu ziureti, saunuoles thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 03 21, 12:15)
aciu. 4u.gif  nes as pergyvenau kad mano 24 bus maza. na ka gi, bandysim:)

pats tas 24 cm forma.....

GUTA,aš dečiau damu pirštelius jau ant sutepto ir subrendusio torto.....ta prasme sutepat normaliai formoje,o kai išimsit tada apdeliosit tais damu piršteliais.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 21 kovo 2012 - 14:05