Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

mazinot mazinot ir sumazinot tiek,kad nieko nebesimato.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzele75 @ 2012 03 03, 02:29)
user posted image
Papildyta:
mergaites, nepykit.mazinau mazinau nuotraukyte, bet vistiek nesusimazino...geda....
norejau parodyti jums savo meduti, kepta pagal cia rasta receptuka, vadinasi lygtai ambasadoriaus medaus tortas.nu labai skanus ir lengvai kepamas.visoms rekomenduoju, kito meducio net nebesinori...o jau visi isgyre isgyre ir receptuko prase.
aciu jums!!!

O gal ir receptu pasidalysi ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2012 03 03, 19:20)
O gal ir receptu pasidalysi ?  blush2.gif

visi receptai temoje TORTAI 4u.gif
Atsakyti
Kokio svorio medutis pagal Kirbę iš duotos normos?
Atsakyti
apie 2 kg nepuostas
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
ikeliu pasirodyti pagal Kirbe kepta savo tortuka,vienas sluoksnis is jogurto su zelatina,kitas is zele gabaliuku ir grietines
Foto vaizdas nekoks,nes su tel fotkinta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulek: 05 kovo 2012 - 14:57
Sveikutes,
Noriu visas pagirti su tokiais sedevrais saunuoles 4u.gif
Norejau paklausti mano vyras megsta si tortuka tai mastau iskepti ji va jam patinka kai daug lakstu buna ir vidutiniskai pertepta( ta prasne ne per storai) smile.gif
O kaip jus kepat tuos blynukus ta prasme po viena atskirai? tai ilgokai uztrunka g.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 03 05, 19:38)
Sveikutes,
Noriu visas pagirti su tokiais sedevrais saunuoles  4u.gif
Norejau paklausti mano vyras megsta si tortuka tai mastau iskepti ji va jam patinka kai daug lakstu buna ir vidutiniskai pertepta( ta prasne ne per storai) smile.gif
O kaip  jus kepat tuos blynukus ta prasme po viena atskirai? tai ilgokai uztrunka  g.gif

Ta prasme... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airius: 05 kovo 2012 - 19:05
Aisku biggrin.gif o kokio storio lakstus kociot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 03 05, 21:47)
Aisku  biggrin.gif  o kokio storio lakstus kociot?  smile.gif

As tai lakstus kocioju plonai, gal kokius 2mm, nes kepant issipucia, o ir dar sutepus isbrinksta, pasidaro storoki ax.gif
Atsakyti
Pirmas mano tortukas ax.gif pagal Kirbe. Aisku gavosi ne taip kaip planavau,bet dziaugiuos,kad nors kazkas gavosi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti