Sveikutes, as tai pertepimo koki 1cm tai tikrai dedu, man patinka kremo daugiau...
Noriu paklaust kodel man suteptas tortukas po nakties virsui iskilinejo kaip kokia sausra, nors virsus isteptas ta pacia grietinele
QUOTE(airius @ 2012 02 22, 16:52)
Sveikutes, as tai pertepimo koki 1cm tai tikrai dedu, man patinka kremo daugiau...
Noriu paklaust kodel man suteptas tortukas po nakties virsui iskilinejo kaip kokia sausra, nors virsus isteptas ta pacia grietinele
Noriu paklaust kodel man suteptas tortukas po nakties virsui iskilinejo kaip kokia sausra, nors virsus isteptas ta pacia grietinele
Tortas brinkdamas pleciasi, ir pleso virsuje aptepta grietinele.. todel ir nerekomenduojama puosti iskart sutepus torta...
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 22, 18:20)
Tortas brinkdamas pleciasi, ir pleso virsuje aptepta grietinele.. todel ir nerekomenduojama puosti iskart sutepus torta...
Didelis dekui uz atsakyma, tikrai nepagalvojau, va dabar turesiu atsakyma i si klausyma sau
Visi tik tortus ir tortus daro o jus pabandykit ka idomiau pvz va Medaus sausainiukai tikrai skanu ir tinka visur toks skanumynas
Dar viena islindo .Pries reklamuojant ta kvaila puslapi reiketu pasiskaityti temos pavadinima pirmiausia.
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio. Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 23, 03:24)
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio. Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
As apipjaustau dar karstus,tada jie graziai apsipjausto,o kai atvesta pasidaro trapus.
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 23, 02:24)
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio. Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.
Reikejo apipjauti pries kepant arba tik iskepus, kol dar minksti buvo. Dabar tik sutepus bus galima apipjaut, kai suminkstes lakstai.
As kocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir dedu kepti. Taip perkeliant nesideformuoja laksteliai, todel iskepa lygut lyguteliai
Dekui uz komentarus!
As kociodama mazdaug blynus formavau, tai ne labai daug ,,issimes". Nezinojau, kad tokie trapus bus sudziuve. Ech, gerai, kad yra kas patasia ir pasidalija info!
As kociodama mazdaug blynus formavau, tai ne labai daug ,,issimes". Nezinojau, kad tokie trapus bus sudziuve. Ech, gerai, kad yra kas patasia ir pasidalija info!
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 23, 11:11)
As kocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir dedu kepti. Taip perkeliant nesideformuoja laksteliai, todel iskepa lygut lyguteliai
Palaikau jus, as taip pat darau , kaip tik siandien kepiau is visos normos, tai kaip sakoma sutepiau giganta, bet man nesusideda 5 stiklines miltu, suejo 4 po 140 gr ir dar pabarstymui kociojant..iskepiau, sutepiau, apdejau trupinukais ir atidaviau, lai smaguriauja
Sveikos meducio myletojos perverciau keleta puslapiu,bet neradau patarimo,kaip apibarstote torto sonus trupinukais
as tiesiog lipdau su placiu peiliu,metau juos ar kaip cia pasakius ,bet gal jus kazkaip kitaip tai sugebate,zinoma daug geriau nei as
as tiesiog lipdau su placiu peiliu,metau juos ar kaip cia pasakius ,bet gal jus kazkaip kitaip tai sugebate,zinoma daug geriau nei as