Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Sveikutes, as tai pertepimo koki 1cm tai tikrai dedu, man patinka kremo daugiau...
Noriu paklaust kodel man suteptas tortukas po nakties virsui iskilinejo kaip kokia sausra, nors virsus isteptas ta pacia grietinele g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 02 22, 16:52)
Sveikutes, as tai pertepimo koki 1cm tai tikrai dedu, man patinka kremo daugiau...
Noriu paklaust kodel man suteptas tortukas po nakties virsui iskilinejo kaip kokia sausra,  nors virsus isteptas ta pacia grietinele g.gif

Tortas brinkdamas pleciasi, ir pleso virsuje aptepta grietinele.. todel ir nerekomenduojama puosti iskart sutepus torta...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 22, 18:20)
Tortas brinkdamas pleciasi, ir pleso virsuje aptepta grietinele.. todel ir nerekomenduojama puosti iskart sutepus torta...

Didelis dekui uz atsakyma, tikrai nepagalvojau, va dabar turesiu atsakyma i si klausyma sau thumbup.gif
Atsakyti
Visi tik tortus ir tortus daro o jus pabandykit ka idomiau pvz va Medaus sausainiukaismile.gif tikrai skanu ir tinka visur toks skanumynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedariukas: 22 vasario 2012 - 19:35
Dar viena islindo doh.gif.Pries reklamuojant ta kvaila puslapi reiketu pasiskaityti temos pavadinima pirmiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 22 vasario 2012 - 20:06
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio. 4u.gif Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio. thumbup.gif
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI??? blink.gif Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 23, 03:24)
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio.  4u.gif  Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio.  thumbup.gif
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI???  blink.gif Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.  doh.gif  unsure.gif

As apipjaustau dar karstus,tada jie graziai apsipjausto,o kai atvesta pasidaro trapus.
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 23, 02:24)
Dekui uz info del Cipciuko lakstu storio.  4u.gif  Jau prisikepiau plonu, mazdaug 3 mm storio.  thumbup.gif
O KAIP JUOS DABAR APIPJAUSTYTI DAILIAI???  blink.gif Mano tie blynai tai trupa labai. Ciur, tik nesakykit kad perkepinau.  doh.gif  unsure.gif

Reikejo apipjauti pries kepant arba tik iskepus, kol dar minksti buvo. Dabar tik sutepus bus galima apipjaut, kai suminkstes lakstai.
Atsakyti
As kocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir dedu kepti. Taip perkeliant nesideformuoja laksteliai, todel iskepa lygut lyguteliai smile.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus! thumbup.gif
As kociodama mazdaug blynus formavau, tai ne labai daug ,,issimes". Nezinojau, kad tokie trapus bus sudziuve. blush2.gif Ech, gerai, kad yra kas patasia ir pasidalija info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 23, 11:11)
As kocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir dedu kepti. Taip perkeliant nesideformuoja laksteliai, todel iskepa lygut lyguteliai smile.gif

Palaikau jus, as taip pat darau mirksiukas.gif , kaip tik siandien kepiau is visos normos, tai kaip sakoma sutepiau giganta, bet man nesusideda 5 stiklines miltu, suejo 4 po 140 gr ir dar pabarstymui kociojant..iskepiau, sutepiau, apdejau trupinukais ir atidaviau, lai smaguriauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos meducio myletojos mirksiukas.gif perverciau keleta puslapiu,bet neradau patarimo,kaip apibarstote torto sonus trupinukais g.gif
as tiesiog lipdau su placiu peiliu,metau juos ar kaip cia pasakius blush2.gif ,bet gal jus kazkaip kitaip tai sugebate,zinoma daug geriau nei as g.gif

Atsakyti