Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 16, 00:34)
Tikrai neprisvilęs thumbup.gif
Man patinka torto viršų apliet tirpintu šokoladu ir ant šonų tokie varvekliukai nukąra ax.gif


Oj kaip įdomiai turėtų atrodyt... gal turit nuotrauką tokio turtuko?
O tą šokoladą paprastai reikia ištirpinti? Nebereikia ten įpilti kokio pieno ar dar ko nors? Ar tinka visi šokoladai?
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 16, 11:17)
Oj kaip įdomiai turėtų atrodyt... gal turit nuotrauką tokio turtuko?
O tą šokoladą paprastai reikia ištirpinti? Nebereikia ten įpilti kokio pieno ar dar ko nors? Ar tinka visi šokoladai?

Kažkaip tik savom šventėm kepu, tai nėra tokios foto, kad galėčiau dėt viešai ax.gif
Į šokoladą įdedu truputį sviesto ir kokius 3 šaukštus pieno. Tinka juodas šokoladas.Kiek forume rašė, tai ant garų vonelės tirpint.Aš visad įmerkiu indą į karštą vandenį ax.gif Nėra buvę, kad nesigautų, o šokolado skonis dar nė vieno torto nesugadino doh.gif
Atsakyti
As irgi meduti puosiu su mase ir viskas puikiai.Va si sunkiai sekesi padaryt,nes per viena vakara viska urejau padaryt;sutept ir papuost,tai labai jau minkstas buvo doh.gif bet nugalejau as ji biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos paneles,iskarto atsiprasau uz kvailus klausymus.Pirma karta darysiu torta,planuoju kepti Kirbes meduti,noriu kepti po viena arskirai, tik db man paaiskinkit ar turi but speciali skarda kepimui? Kiek reikia citrinos sulciu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 16, 09:17)
Oj kaip įdomiai turėtų atrodyt... gal turit nuotrauką tokio turtuko?
O tą šokoladą paprastai reikia ištirpinti? Nebereikia ten įpilti kokio pieno ar dar ko nors? Ar tinka visi šokoladai?



QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 16, 16:16)
Kažkaip tik savom šventėm kepu, tai nėra tokios foto,  kad galėčiau dėt viešai ax.gif
Į šokoladą įdedu truputį sviesto ir kokius 3 šaukštus pieno. Tinka juodas šokoladas.Kiek forume rašė, tai ant garų vonelės tirpint.Aš visad įmerkiu indą į karštą vandenį ax.gif Nėra buvę, kad nesigautų, o šokolado skonis dar nė vieno torto nesugadino doh.gif


Labai gerai atrodo tortai puosti sokoladu.
kepu tik savai seimynai, tai neuzsiemu zaisti su mases dengimu. Daznai puosiu trupuniais ir sokoladu.
Kirbes medutis (liabai skanus tortas)
user posted image

sie irgi puosti lydytu sokoladu. Niekada i sokolada nededu nieko, tiesiog islydau ir viskas.
user posted image
Arba tiesiog torto virsu papaisyti sokoladu, o sonai trupiniai
user posted image

Nieko labai mandro tokie papuosimai, bet namu valgymui thumbup.gif
Papildyta:
Sokolada naudoju toki user posted image , jis labai gerai lydosi, niekada nesusoka i gumula, ir tikrai gero skonio. Ji perku kaune bazeje, sveriamas, kiek norite tiek pasvers, 1kg. apie 12lt.
Atsakyti
SOS! 4u.gif
Ar CIPCIUKO medutis gaunasi sausokas ir beveik neisigeriantis? unsure.gif Sutepiau plakta grietinele (+ sukr pudra ir citr. rugstele), taciau man visiskai neisigere per nakti ir biskvitai liko sausi. Ar taip turi buti? blush2.gif 4u.gif
Esu daug kartu kepusi KIRBES meduti - puikiai zinau koks jis gaunasi isigeres pertepimo (grietine, sviestas + kond.pienas).
Dekui labai. blush2.gif
Atsakyti
Cipciuko medutis irgi persigeria..nebent lakštai storoki gavosi ,o kremo per mazai...šiaip jis irgi puikiai sumirksta....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 21, 16:39)
Cipciuko medutis irgi persigeria..nebent lakštai storoki gavosi ,o kremo per mazai...šiaip jis irgi puikiai sumirksta....

Dekui uz komentara. 4u.gif
Lakstus kociavau kuo ploniau, o iskepe apie 1 cm storio. Plaktos grietineles tepiau apie 0,5 cm. Gal lakstai per stori? unsure.gif
Nakti laikiau saldytuve - gal grietinele susalo ir del to nepersigere? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 21, 15:00)
Dekui uz komentara.  4u.gif
Lakstus kociavau kuo ploniau, o iskepe apie 1 cm storio. Plaktos grietineles tepiau apie 0,5 cm.  Gal lakstai per stori?  unsure.gif
Nakti laikiau saldytuve - gal grietinele susalo ir del to nepersigere?  ax.gif

na apie 1cm,tai manau tikrai per stori blink.gif o laikyti sutepus tik saldytuve ir reikia.Ir man lakstai jau buna persigere per 3 valandas,bet lakstai tikrai kokie3-5mm buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 21, 15:27)
SOS!  4u.gif
Ar CIPCIUKO medutis gaunasi sausokas ir beveik neisigeriantis?  unsure.gif  Sutepiau plakta grietinele (+ sukr pudra ir citr. rugstele), taciau man visiskai neisigere per nakti ir biskvitai liko sausi. Ar taip turi buti?  blush2.gif  4u.gif
Esu daug kartu kepusi KIRBES meduti - puikiai zinau koks jis gaunasi isigeres pertepimo (grietine, sviestas + kond.pienas).
Dekui labai.  blush2.gif


Pas mane buna toks minkstas ir dregnas, kad vos pjaunasi wink.gif
Papildyta:
Jeezau, jei apie 1 cm lakstelis, tai tikrai bus sausas tortas... mano jie gaunasi iskepe kokiu 3 mm...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 22, 16:09)
Pas mane buna toks minkstas ir dregnas, kad vos pjaunasi wink.gif
Papildyta:
Jeezau, jei apie 1 cm lakstelis, tai tikrai bus sausas tortas... mano jie gaunasi iskepe kokiu 3 mm...


Kas per kremas ( (grietine, sviestas + kond.pienas). ) ax.gif
Atsakyti
Ne, grietinele ir grietine. Ir persiku dar dedu.
Atsakyti