QUOTE(Zvake @ 2012 02 16, 09:17)
Oj kaip įdomiai turėtų atrodyt... gal turit nuotrauką tokio turtuko?
O tą šokoladą paprastai reikia ištirpinti? Nebereikia ten įpilti kokio pieno ar dar ko nors? Ar tinka visi šokoladai?
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 16, 16:16)
Kažkaip tik savom šventėm kepu, tai nėra tokios foto, kad galėčiau dėt viešai
Į šokoladą įdedu truputį sviesto ir kokius 3 šaukštus pieno. Tinka juodas šokoladas.Kiek forume rašė, tai ant garų vonelės tirpint.Aš visad įmerkiu indą į karštą vandenį
Nėra buvę, kad nesigautų, o šokolado skonis dar nė vieno torto nesugadino
Labai gerai atrodo tortai puosti sokoladu.
kepu tik savai seimynai, tai neuzsiemu zaisti su mases dengimu. Daznai puosiu trupuniais ir sokoladu.
Kirbes medutis (liabai skanus tortas)
sie irgi puosti lydytu sokoladu. Niekada i sokolada nededu nieko, tiesiog islydau ir viskas.
Arba tiesiog torto virsu papaisyti sokoladu, o sonai trupiniai
Nieko labai mandro tokie papuosimai, bet namu valgymui
Papildyta:
Sokolada naudoju toki
, jis labai gerai lydosi, niekada nesusoka i gumula, ir tikrai gero skonio. Ji perku kaune bazeje, sveriamas, kiek norite tiek pasvers, 1kg. apie 12lt.