Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

Ieškau Sodžiaus recepto, pamenu kad panašus skonis į medučio. Gal Kirbės panašus? Ar yra kažkoks kitoks receptas? net googlėj nerandu verysad.gif
Atsakyti
Giriu Kirbės tortuką drinks_cheers.gif

Aš dariau pirmą kartą tortą ir jis pavyko kuo puikiausiai. Svarbiausia, kad mano vyras irgi įvertino ir pasakė, kad dabar tokį ir tekepčiau per šventes thumbup.gif
O kas svarbiausia, kad jis darosi super greitai ir lengvai. Man kaip trijų mažų vaikų mamai, tas labai svarbu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif kepiau torta ambasadoriaus medutis. Vau, nesitikejau tokio skonio ir draugu ivertinimo bigsmile.gif laaaaaaaaaaaaaaabai skanu ir kito torto net nesinori, tikrai kepsiu dar ir dar.nem nem nem.......
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 10, 20:47)
Aš jau Kirbės tortuką pasigaminau.. ax.gif  Ryt ragausim ir įvertinsim... Tik, jei kas galit, išduokit paslaptį..... kaip šonus gražiai tais trupinukais aplipdyt  blush2.gif  Nu šiandien kokių tik akrobatinių sugebėjimų neišdarinėjau... doh.gif

as ne trupinukais puosiau, is sonu dejau is sokolado islieta rasta,o virsu pabarstukais si kart,o praeita draiu su apdengimo mase,nors sako,kad ji netinka medaus tortui bet man pavyko puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
My Webpage
Papildyta:
oi, sory, nemoku ikelt paveiksiuko, norejau tortuka parodyti....
Atsakyti
Pasirodau ir as savo pirma, bet tikrai neprisvilusi blyna bigsmile.gif
Gal galite parasyti kuom dar galima aplipinti meducius be trupiniu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2012 02 13, 17:57)
as ne trupinukais puosiau, is sonu dejau is sokolado islieta rasta,o virsu pabarstukais si kart,o praeita draiu su apdengimo mase,nors sako,kad ji netinka medaus tortui bet man pavyko puikiai mirksiukas.gif

kodel dengimo mase netinka...?tinka kuo puikiausiai....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 14, 13:09)
kodel dengimo mase netinka...?tinka kuo puikiausiai....

kaip skaiciau kitoje temoje ten rase,kad apdengimo mase kietesniems,neslapiems tortams.bet man laike ir viskas buvo gerai,tik kai pirma karta nelabai graziai apsidenge,bet kaip sau gerai,dziaugiausi kaip gavos
parodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulek: 14 vasario 2012 - 17:04
QUOTE(vaidulek @ 2012 02 14, 16:59)
kaip skaiciau kitoje temoje ten rase,kad apdengimo mase kietesniems,neslapiems tortams.bet man laike ir viskas buvo gerai,tik kai pirma karta nelabai graziai apsidenge,bet kaip sau gerai,dziaugiausi kaip gavos
parodysiu blush2.gif
user posted image

Oho, labai grazus 4u.gif

O ta mase, kaip pagal skoni? Ar skanu su ja valgyti torta?
Atsakyti
tinka tinka dengimo mase praktiskai visiems tortams...tikrai galiu pasakyt is savo patirties,o medutis tuo labiau...nera juk jis toks minkstas ,kad neitu pakelti ir visa kita.....
o jusu torciukais kaip pirma karta dengtas tai visai neblogai atrodo....kuo dzniau darysit,tuo geriau gausis..... 4u.gif jau vien tai ,kad jusu pacios keptas ir papuostas daug ka reiskia..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 14, 17:05)
Oho, labai grazus 4u.gif

O ta mase, kaip pagal skoni? Ar skanu su ja valgyti torta?

idejau truputi daugiau citrinos rugsteles,tai skaniai.kas valge trotuka tas suvalge ir ta apdengima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 14, 09:53)
Pasirodau ir as savo pirma, bet tikrai neprisvilusi blyna  bigsmile.gif
Gal galite parasyti kuom dar galima aplipinti meducius be trupiniu.

Tikrai neprisvilęs thumbup.gif
Man patinka torto viršų apliet tirpintu šokoladu ir ant šonų tokie varvekliukai nukąra ax.gif
Atsakyti