Išsikepiau kirbės medučio lakštus,kepiau po 1 ant kepimo popieriaus koks gėris
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 22:46)
Išsikepiau kirbės medučio lakštus,kepiau po 1 ant kepimo popieriaus koks gėris
ir siandien taip pat kepiau , tik krema pagal save dariau
mano kremas: 600g grietineles, 300g riebios grietines, 3,5 citrinos sulciu ir stikline cukraus, viska isplakiau iki standumo
pasirodau
puostas paprastai- sausainiu trupiniais ir kakava kadangi keptas ne kazkokiai progai o tik saves ir namiskiu palepinimui
Sveikutės. Gal galite parašyti kiek pagal Kirbės receptą dedasi citrinų tiksliai? Ir kokiu būdu jūs nugesinate sodą? Acte? Kokiu santykiu?
Ir dar buvo rašoma, kad tortas sutepamas formoj.. Tai sutepus taip, kada tepami kremu šonai?
Ačiū už atsakymus Bandysiu rytoj ir aš kepti šį skanėstą..
Ir dar buvo rašoma, kad tortas sutepamas formoj.. Tai sutepus taip, kada tepami kremu šonai?
QUOTE(Zvake @ 2012 02 08, 19:32)
Sveikutės. Gal galite parašyti kiek pagal Kirbės receptą dedasi citrinų tiksliai? Ir kokiu būdu jūs nugesinate sodą? Acte? Kokiu santykiu?
citrinu sulciu pilkit pagal skony....as dedu truputy citrinos rugsteles ir dar ypilu puses citrinos sulciu mazdaug.....reik plakant paragaut,kad butu jums maloni tokia rugstele....
soda nugesinti galit su actu,galit su citrinos sultim,galit su citrinos rugstele istirpintoje truputyje vandens.....o kiekis tiesiog kad apsemtu soda ir gerai ismaisykit ,kad suputotu...tada pilat y tesla....
sutepat torta formoj ir paliekat per nakty jam sutvirteti ir susigerti....kita diena issimat is formos,aptepat norimu kremu ir puosiat kaip norit....beje praktiskai visi tortai taip ir daromi.....
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 16, 14:01)
O as kepiau du kartus pagal cipciuka, ir abu kartai super labai patiko
Man asmeniskai per sausas
QUOTE(kirbe @ 2012 01 17, 11:31)
gal jus tiesiog nemegstat medaus torto...tai ar pagal Cipciuko,ar pagal mano ar dar koky kita recepta vistiek jums bus neskanu.....juk kad receptai kazkiek ir skiriasi vistiek tai medaus tortas....
vienas zmogus man karta pasake,kad kepiau pagal tavo torta ir neskanu,bet ji aplamai nemegsta medaus tortu...tai apie ka kalba.....
vienas zmogus man karta pasake,kad kepiau pagal tavo torta ir neskanu,bet ji aplamai nemegsta medaus tortu...tai apie ka kalba.....
As megstu meduti, bet man skaniau pagal jusu O kas del tikro kociojamo, tai mano teta nerealu padaro Bet jusu man kazkaip paprasciau padaromas Vat ir ryt ji kepsiu
QUOTE(kirbe @ 2012 02 09, 19:16)
citrinu sulciu pilkit pagal skony....as dedu truputy citrinos rugsteles ir dar ypilu puses citrinos sulciu mazdaug.....reik plakant paragaut,kad butu jums maloni tokia rugstele....
soda nugesinti galit su actu,galit su citrinos sultim,galit su citrinos rugstele istirpintoje truputyje vandens.....o kiekis tiesiog kad apsemtu soda ir gerai ismaisykit ,kad suputotu...tada pilat y tesla....
sutepat torta formoj ir paliekat per nakty jam sutvirteti ir susigerti....kita diena issimat is formos,aptepat norimu kremu ir puosiat kaip norit....beje praktiskai visi tortai taip ir daromi.....
Ačiū, aš supyliau 1,5 šviežios citrinos sulčių, atradau kažkur komentarą, kad tiek naudojo ir aš nubeždžionavau
Dar, dėl puošybos Aš sutepiau formoj tuos biskvitukus, man šoniukai irgi tuo pačiu kremuku apėjo, taip ir palikau... vieną lakštuką rytojuj pasilikau puošimui. Kokiu būdu jūs iš jo padarot trupinius? Su blenderiu ar kavamale reikia juos sutrinti? Bijau kad nesugadinčiau ir košės nepadaryčiau..
Man iškepė, beje, be jokio kalnelio, kaip čia dažniausiai rašo... tai vieną viršutinį lakštą ir palikau puošimui.. Bet man sutepimui besigavo tik 4 lakštai. Sunku supjaustyti lygiai... Reik praktikos
QUOTE(Zvake @ 2012 02 09, 21:25)
Man iškepė, beje, be jokio kalnelio, kaip čia dažniausiai rašo... tai vieną viršutinį lakštą ir palikau puošimui.. Bet man sutepimui besigavo tik 4 lakštai. Sunku supjaustyti lygiai... Reik praktikos
Sveikos,aciu uz patarimus,kaip gaminti si geri.jau antra karta darau pagal Kirbe,bet man niekiap nesigauna 5-6 lakstai,nors plonai pjaunu max 3,bet uztenka,nes puosiu ne trupiniais.gaila,kad fotoaparto nepasiemiau ir negaliu parodyt,kaip
Aš jau Kirbės tortuką pasigaminau.. Ryt ragausim ir įvertinsim... Tik, jei kas galit, išduokit paslaptį..... kaip šonus gražiai tais trupinukais aplipdyt Nu šiandien kokių tik akrobatinių sugebėjimų neišdarinėjau...
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 02 09, 20:11)
Man asmeniskai per sausas
As megstu meduti, bet man skaniau pagal jusu O kas del tikro kociojamo, tai mano teta nerealu padaro Bet jusu man kazkaip paprasciau padaromas Vat ir ryt ji kepsiu
Nepatikesit, bet pas mane pagal Cipciuko recepta vos eina atpjaut nuo minkstumo ir dregnumo.. yra kas sakes, kad kaip ledai per storai iskociojat
QUOTE(vaidulek @ 2012 02 10, 19:25)
Sveikos,aciu uz patarimus,kaip gaminti si geri.jau antra karta darau pagal Kirbe,bet man niekiap nesigauna 5-6 lakstai,nors plonai pjaunu max 3,bet uztenka,nes puosiu ne trupiniais.gaila,kad fotoaparto nepasiemiau ir negaliu parodyt,kaip
Kepkit po viena, gausis liuks Siandien 5 issikepiau, Bet galejo gautis ir 6 ar 7, nes pora laksteliu storoki gavosi, patingejau siek tiek ploniau tepti
QUOTE(Zvake @ 2012 02 10, 21:47)
Aš jau Kirbės tortuką pasigaminau.. Ryt ragausim ir įvertinsim... Tik, jei kas galit, išduokit paslaptį..... kaip šonus gražiai tais trupinukais aplipdyt Nu šiandien kokių tik akrobatinių sugebėjimų neišdarinėjau...
As ir nelabai moku trupiniais graziai apybarstyti Nors man tiesa pasakius nieko neliko trupiniams, visi laksteliai susitepe.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 10, 21:55)
Nepatikesit, bet pas mane pagal Cipciuko recepta vos eina atpjaut nuo minkstumo ir dregnumo.. yra kas sakes, kad kaip ledai per storai iskociojat
Gali but, nesigincysiu As jokiu budu nesakau, kad blogas receptas (as pvz. dievinu cipciuko slyvu torta,mmm...), tiesiog man nilabai ir tiek
Tiesiog lakstelius reik permatomai iskocioti, tada po pusdienio jau buna sudrekes tortas. Aisku, as dar dedu grietines siek tiek.
QUOTE(Zvake @ 2012 02 10, 22:47)
As imu trupinukus platesniu peiliu ir "klijuoju" is apacios i virsu visai graziai gaunasi ir be akrobatiniu judesiu