Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 15, 12:25)
Ar apskritai ten grietineles yra-klausimas biggrin.gif panasiausias i maximos yra Kirbes medutis.

Taiva kad klausimas ko ten yra smile.gif ir sirupo kepiniams nusipirkau, sakiau gal jis ten toki skoni duoda, bet deja.... jau masciau gal uzsaldyt reikia o paskui atsildyt, gal cia tas kokia reiksme turi biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi dbr kepu kirbės medutį, niu taip užsimaniau smile.gif vyras sako paskui tik dėl svorio neverk, bet kaip tokiam skoniui atsispirt....
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2012 01 14, 21:36)
kibirkstele,labai grazi jusu peledziuke bigsmile.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La femme* @ 2012 01 09, 19:14)
D Ir dar,supratau,kad grietine ir grietinele plakat atskirai,o kaip paskui ir sluoksniuojat atskirai,ar sumaisot i bendra inda??? ir tada tepat??? Aciu 4u.gif

aš grietine ir grietinėlę supilu y plakimo inda,sudedu cukrų,citrinos rugštele,vanilina ir plaku......
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 09 28, 11:39)
As cipciuko syki kepiau, daugiau nebekepsiu  schmoll.gif  Man laaaabai nepatiko  blush2.gif Dabar savaitgaliui galvoju gal meduti kepti, tai nezinau ar bandysiu pagal Kirbes recepta ar pagal mamos sena  rolleyes.gif

O as kepiau du kartus pagal cipciuka, ir abu kartai super labai patiko wub.gif
Atsakyti
gal jus tiesiog nemegstat medaus torto...tai ar pagal Cipciuko,ar pagal mano ar dar koky kita recepta vistiek jums bus neskanu.....juk kad receptai kazkiek ir skiriasi vistiek tai medaus tortas....
vienas zmogus man karta pasake,kad kepiau pagal tavo torta ir neskanu,bet ji aplamai nemegsta medaus tortu...tai apie ka kalba..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, kepejeles smile.gif
Jus man, tundrai, paaiskinkite: ar Medaus tortas ir yra Medutis? g.gif Du kartus kepiau pagal Kiebes recepta - nu gaunasi tamsus lakstai ir viskas. Ir skonis ne toks, kaip tarybiniu laiku Medutis. g.gif
Gal kas tokio Meducio (tarybiniu laiku) receptuka zino? 4u.gif
Atsakyti
Medaus tortas ir yra Medutis. Kirbės medaus tortas tai biskvitinė medaus tešla.
Senovinis medutis yra trapios tešlos lakštai, pertepti grietine su cukrumi ir citrinos sultimis. Pirmame šios temos puslapyje trapi tešla yra cipciuko medaus tortas, tik ne penki lakštai, o kokie 8-9-10, pertepate grietinės kremu ir gausite tarybinių laikų medutį. Vienas mėgstamiausių tortų mano pažįstamų rate.
Įveskite paiešką medaus tortas ir rasite daug puikių receptų, jeigu reikia tešlą kočioti, tai bus tikro medučio receptas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 22 sausio 2012 - 18:48
QUOTE(likta @ 2012 01 22, 19:45)
Medaus tortas ir yra Medutis. Kirbės medaus tortas tai biskvitinė medaus tešla.
Senovinis medutis yra trapios tešlos lakštai, pertepti grietine su cukrumi ir citrinos sultimis. Pirmame šios temos puslapyje trapi tešla yra cipciuko medaus tortas, tik ne penki lakštai, o kokie 8-9-10, pertepate grietinės kremu ir gausite tarybinių laikų medutį.  Vienas mėgstamiausių tortų mano pažįstamų rate.
Įveskite paiešką medaus tortas ir rasite daug puikių receptų, jeigu reikia tešlą kočioti, tai bus tikro medučio receptas

DEKUI LABAI UZ PATARIMA! thumbup.gif Reiks butinai pameginti cipciuko medaus torta. biggrin.gif
Tiesasiandien ismeginau si meducio recepta: legendinis medutis Biskvita perkepinau, bet vidus buvo labai skanus. thumbup.gif Kremas pertepimui - irgi labai skanus. thumbup.gif
Atsakyti
Kuris greičiau pasidaro medutis cipsiuko ar kirbės?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 15:29)

Kirbes, nes nereikia lakstu kocioti ir atskirai kepti.
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 25, 13:29)

Kirbes, nes tesla padaroma zymiai greiciau ir pats tortas sumirksta taip pat greitai.
Atsakyti