QUOTE(likta @ 2012 01 22, 19:45)
Medaus tortas ir yra Medutis. Kirbės medaus tortas tai biskvitinė medaus tešla.
Senovinis medutis yra trapios tešlos lakštai, pertepti grietine su cukrumi ir citrinos sultimis. Pirmame šios temos puslapyje trapi tešla yra cipciuko medaus tortas, tik ne penki lakštai, o kokie 8-9-10, pertepate grietinės kremu ir gausite tarybinių laikų medutį. Vienas mėgstamiausių tortų mano pažįstamų rate.
Įveskite paiešką medaus tortas ir rasite daug puikių receptų, jeigu reikia tešlą kočioti, tai bus tikro medučio receptas
DEKUI LABAI UZ PATARIMA!
Reiks butinai pameginti cipciuko medaus torta.
Tiesasiandien ismeginau si meducio recepta:
legendinis medutis Biskvita perkepinau, bet vidus buvo labai skanus.
Kremas pertepimui - irgi labai skanus.