Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Maja_vilma @ 2011 12 22, 02:36)
Sveikos, noriu paprasyti paprasto recepto papuosti meduti kremu, tiek daug receptu, kad man galva sukasi, o beze atrodo labai sudetinga ir bijau, kad nepavyks man.
Kepiau jau ne viena meduti ir viskas puikiai pavyko, dengiau mase is salainiu, ir is sokolado papuosimus dariau, o dabar noriu is kremo padaryti. Labai aciu uz atsakyma, nors ir kartojuosi.

as tai puosiu plakta grietinele,tik i grietinele dedu zelatina ,kad galima butu puosti konditeriniu svirkstu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar kas bandet tept Kirbes meduti vien tik su grietinele? Ar butinai reik per puse su grietine?
Atsakyti
QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 22, 15:32)
as tai puosiu plakta grietinele,tik i grietinele dedu zelatina ,kad galima butu puosti konditeriniu svirkstu  ax.gif


aciu 4u.gif dejau standiklio, tikiuosi bus pavykes, nes pirmas kartas su svirkstu ax.gif
tik didele klaida padariau, per skubejima i tesla pamirsau sodo ir kol supratau kodel tie mano plynai pokieciai.. buvo velu, nors kociojos super lengvai g.gif tikiuosi permirks ir bus gerai
Atsakyti
Sveikos, gal gali kas apšviesti, kaip gražiai trupinius ant torto šonų prilipdyti? Kiek bandžiau, tai stalui daugiau kliūna nei tortui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 12 23, 15:54)
Sveikos, gal gali kas apšviesti, kaip gražiai trupinius ant torto šonų prilipdyti? Kiek bandžiau, tai stalui daugiau kliūna nei tortui  biggrin.gif

Patepti šviežiu kremu, ir priglausti prie pilnos lėkštės trupinių.
Bet man torto šonai gaunasi gražūs tik tada, jei sutepinėju formoj. Jei be formos - laikosi, bet grožio schmoll.gif
Kirbės medutis nuostabus, šiandien dar vieną iškepiau - Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
Ant mano stalo garuoja Kirbės medutis. Rytoj pjaustysiu lakštais. Labai nemaloni procedūra,nes nelabai moku tai daryti.
Buvau Akropolyje.Mačiau tokį prietaisą pjaustyti .Nepirkau,nes žiūrėjau į jį ir svarsčiau,kaip čia daroma ši procedūra. Nesupratau, tai ir nepirkau. Gal kas jį turite ir naudojate?
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 12 31, 02:25)
Ant mano stalo garuoja Kirbės medutis. Rytoj pjaustysiu lakštais. Labai nemaloni procedūra,nes nelabai moku tai daryti.
Buvau Akropolyje.Mačiau tokį prietaisą pjaustyti .Nepirkau,nes žiūrėjau į jį ir  svarsčiau,kaip čia daroma ši procedūra. Nesupratau, tai ir nepirkau. Gal kas jį  turite ir naudojate?

Sveiki,
Siandien kaip tik isbandziau ta prietaisa- patiko labai graziau susipjauna lakstai (kepiau irgi Kirbes meduti).
Bet siaip man labai patiko Kirbes medus kai kepi kiekviena laksta atskirai ant ispiesto kepimo popieriaus thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais ,merginos!
Tortas (pagal Kirbę) jau visų įvertintas puikiai.

Bet sekantį kartą bandysiu lakštus kepti atskirai. (ne man tas pjaustymas).
Atsakyti
QUOTE(Juulijaa @ 2011 12 22, 22:55)
Sveiki,
Ar kas bandet tept Kirbes meduti vien tik su grietinele? Ar butinai reik per puse su grietine?

Kirbes medutį esu kepusi n... kartų (tiksliau,kitokio net nesu bandžiuisi,nes šis lengvai padaromas,o ir baisiai skanus biggrin.gif ).Pertepimą esu dariusi ir iš grietinės-grietinėlės,ir vien tik grietinėlės,o paskutinį kart dariau pertepimą vien iš grietinės mirksiukas.gif Man labiausiai patiko grietinės-grietinėlės mirksiukas.gif Bet vien iš grietinėlės taip pat neblogai gaunasi thumbup.gif Bet va vien grietinės pertepimas man kažkaip nelabai gavosi doh.gif Plakiau plakiau,nieks ten man netirštėjo,dėjau žalatinos,tai geriau smile.gif Bet daugiau niekad nebebandysiu pertepimo vien iš grietinės schmoll.gif
Atsakyti
O aš pertepinėju grietine, ir plaku ją tik kol ištirpsta cukrus ir išsimaišo citrinos sultys, sutepu skysta, ir kažkaip pastovėjus jinai pati sustengsta.
Atsakyti
atejau pagirti kirbes meducio 4u.gif gavosi labai skanus,anksciau i pertepima dedavau zelatino uztat sausas kai pagalys gaudavisi,tai daug metu nekepiau,bet kai isbandziau si meduti,tai per visas sventes kepsiu tik si.Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2012 01 02, 19:41)
O aš pertepinėju grietine, ir plaku ją tik kol ištirpsta cukrus ir išsimaišo citrinos sultys, sutepu skysta, ir kažkaip pastovėjus jinai pati sustengsta.

Ir as dariau Kirbes recepta, dar seniai. Labai patiko, kad atskirai blynu kepti nereikia. Gavosi labai gerai. As kiek kartu esu kepusi medaus torta pagal ivarius receptus, pertepimas visada vienodas, kaip citatoje, tik grietine cukrus ir citrinos sultys arba rugstys, jei sulciu nera.
Ziauriai nemegstu pjaustyti torto i blynus, tad bandysiu, kad kad kazkas jau minejo, kepti sia tesla, tik po truputi, kad tipo gautusi kaip blynai....Tikiuosi iseis. Jau seniai apie si varijanta galvojau, kai pamaciau bendraminte, apsidziaugiau. Jei kas bandeti, paskykite ar gerai gavosi. Kepu si tortuka rytoj, o svajoju apie ji jau nuo vasaros.....
Atsakyti