Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Sabbatini @ 2011 12 07, 22:13)
siulyciau kepti pagal Kirbes recepta ,tik tesla tepti ant popieriaus ,skonis nerealus ,kas bande jau zino ,Cipciuko meduciui tik sleptis  lotuliukas.gif lakstai lb greitai iskepa iseina apie 5 -6 ,priklauso nuo to kokiu sluoksniu bus tepama tesla  ax.gif yra toks Ambasadoriu medaus tortas ,tai gaunasi kazkas panasaus,ziauriai skanu  thumbup.gif

Sveiki, na tikrai taip drasiai nedrysciau teigti, kad cipciuko meduciui sleptis. Esu bandziusi kepti abu, bet man kirbes medutis daugiau ne medutis, o biskvitas su pertepimu skanus bet netikras medutis(kaip cia kazkas sake, su meduolio prieskoniu), o cipciuko tai nerealus, tiesiog skonis is vaikystes. Kitokio net nebekepu, tik cipciuko meduti.
Manau kiek zmoniu tiek nuomoniu blush2.gif
Lekiu lakstu kepti, sekmes isoms kepejelems
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 12 18, 02:38)
Sveikos, na ir as kepiau meduti pgl kirbes receptuka. Norejau puosti grietinele bet ant trupiniu man nesilaike grietinele  verysad.gif gal yra kokiu gudrybiu kad ji laikytusi ? viena sluoksni dejau supjaustytos zele keliu spalvu, bet kadangi anyta paprase jei iskepti torta tai liksiu neparagavus nes nes bendradarbiams. va parodysiu galutini varianta .

I grietine ar grietinele dek tirpinto zalatino , tikrai padeda....
Papildyta:
QUOTE(Chantel @ 2011 12 18, 02:38)
Sveikos, na ir as kepiau meduti pgl kirbes receptuka. Norejau puosti grietinele bet ant trupiniu man nesilaike grietinele  verysad.gif gal yra kokiu gudrybiu kad ji laikytusi ? viena sluoksni dejau supjaustytos zele keliu spalvu, bet kadangi anyta paprase jei iskepti torta tai liksiu neparagavus nes nes bendradarbiams. va parodysiu galutini varianta .

O kaip su tuo sokoladu tu puosiai ?
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2011 12 18, 17:12)
Sveiki, na tikrai taip drasiai nedrysciau teigti, kad cipciuko meduciui sleptis. Esu bandziusi kepti abu, bet man kirbes medutis daugiau ne medutis, o biskvitas su pertepimu skanus bet netikras medutis(kaip cia kazkas sake, su meduolio prieskoniu), o cipciuko tai nerealus, tiesiog skonis is vaikystes. Kitokio net nebekepu, tik cipciuko meduti.
Manau kiek zmoniu tiek nuomoniu  blush2.gif
Lekiu lakstu kepti, sekmes  isoms kepejelems

o tai medaus tortas su kokiu prieskoniu turi buti? kirbes recepte rasoma ,kad galima deti cinamono ,gvazdikeliu ,bet nebutina jeigu nepatinka specifinis meduoliu skonis ax.gif gal prieskoniu padauginat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sabbatini: 18 gruodžio 2011 - 17:15
QUOTE(linamazu @ 2011 12 18, 17:31)
I grietine ar grietinele dek tirpinto zalatino , tikrai padeda....
Papildyta:
O kaip su tuo sokoladu tu puosiai ?

su sokoladu ta gerai gavosi ant vandens dubenelyje istirpinau juoda sokolada ir ipyliau pieno iki norimos konsistencijos gavosi gerai nekietejo, tik va dar norejau sonus su grietinele ir man nesilaike , nu kita kart zinosiu smile.gif
Atsakyti
oi merginos nepradekim diskusiju kuris medutis skanesnis....kaip sakoma skoniui draugu nera...
pati esu kepus Cipciuko Adrijos meduty...labai skanus...tiesiog maniskio truputy kitoks skonis ir man asmeniskai daug maziau darbo prie jo.....
reikia tiesiog pabandyti viena ir kita ir atsirinkti kas kam labiau patinka..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 gruodžio 2011 - 21:39
Šiandien kepiau medutį pagal kirbę, tik tešlą tepiau ant popieriaus. Mano forma nedidelė, tai gavosi 7 blynai, bet kaip iškilo blink.gif nesitikėjau... Sutepiau tik 5, ir tai aukščiau formos kraštų gavosi.
Gamyba tikrai paprastesnė, negu cypciuko, žiūrėsim kaip skonis.
Atsakyti
O sakykit kokio storio tesla kocioti pagal Cipciuko recepta?

O gal kas bande kepti Beatos medaus torta ?
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 12 20, 09:39)
O sakykit kokio storio tesla kocioti pagal Cipciuko recepta?

kuo ploniau.
Atsakyti
mergaites noriu paklausti jeigu meduty sutepsiu ketvirtadieny vakare,o valgysim sekmadieny ar jis man nesuges g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2011 12 21, 11:47)
mergaites noriu paklausti jeigu meduty sutepsiu ketvirtadieny vakare,o valgysim sekmadieny ar jis man nesuges g.gif

Tikrai ne, tik laikyk vėsiai. Medus natūralus konservantas, tik pažiūrėk, kad grietinė/grietinėlė galiotų iki sekmadienio, o dar geriau iki pirmadienio.
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2011 12 21, 14:14)
Tikrai ne, tik laikyk vėsiai. Medus natūralus konservantas, tik pažiūrėk, kad grietinė/grietinėlė galiotų iki sekmadienio, o dar geriau iki pirmadienio.

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paprasyti paprasto recepto papuosti meduti kremu, tiek daug receptu, kad man galva sukasi, o beze atrodo labai sudetinga ir bijau, kad nepavyks man.
Kepiau jau ne viena meduti ir viskas puikiai pavyko, dengiau mase is salainiu, ir is sokolado papuosimus dariau, o dabar noriu is kremo padaryti. Labai aciu uz atsakyma, nors ir kartojuosi.
Atsakyti