Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Indrushka @ 2011 10 06, 14:07)
"Pink smoothie" ir "it's a lily"  4u.gif
Papildyta:

Tu turbut kalbi apie lako nuemeja, o ne lipnumo nuemeja, jame nea acetono smile.gif lipnuma nuoma cutasept gerai, aš dabar pirkau antra butelį chemisept, patiko smile.gif man tai grynas spiritas biggrin.gif

Kalbu apie sita cleanseri,su juo nuimineju lipnuma
user posted image
ant buteliuko sudetis:isopropyl alcohol,acetone,ethyl acetate.Kvapas taip pat kaip acetono.

Kaip removis atrodo as zinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 06 spalio 2011 - 14:15
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 06, 15:07)
"Pink smoothie" ir "it's a lily"  4u.gif
Papildyta:

Tu turbut kalbi apie lako nuemeja, o ne lipnumo nuemeja, jame nea acetono smile.gif lipnuma nuoma cutasept gerai, aš dabar pirkau antra butelį chemisept, patiko smile.gif man tai grynas spiritas biggrin.gif

doh.gif nu blexa kaip spalvos tada skirtingai atrodo prioe kiekvienos fotkes jomajo.. As galvojau ta lily i violetava daugiau , vo cia tokia violetine pasirode http://www.nailharmo...otos/1335/2.jpg, o tavishke tokia daili g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 06, 14:20)
doh.gif  nu blexa kaip spalvos tada skirtingai atrodo prioe kiekvienos fotkes jomajo.. As galvojau ta lily i violetava daugiau , vo cia tokia violetine pasirode http://www.nailharmo...otos/1335/2.jpg, o tavishke tokia daili  g.gif

oj nia, kur idejai paveiksliuka tai isvis toli grazu nepanasi, its a lily tikrai daili spalvyte, tokia sakyciau alyvu spalvos g.gif vienu zodziu mano puske ja apibudino kaip jogurtine biggrin.gif nes ji megsta melyniu jogurta, o ji va tokios spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 06, 14:30)
unsure.gif  unsure.gif
va mano palete
user posted image
user posted image
user posted image
o i Morgan ideta gelish manau panasi va sita go girl
http://www.amazon.co...l/dp/B004SSDH6E
bet ji keicia spalva, isblunka, nepatiko man

Go girl sviesiai ruzava visai ne tokia spalva kaip amazone, as nusipirkau, bet man nelabai per ryskus tas ruzavumas blush2.gif 4u.gif
cia gal siek tiek aiskesne ta spalva, bet realiai ji man schmoll.gif
http://stores.beauty...Girl/Detail.bok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionkiki: 06 spalio 2011 - 19:19
QUOTE(alionkiki @ 2011 10 06, 19:11)
Go girl sviesiai ruzava visai ne tokia spalva kaip amazone, as nusipirkau, bet man nelabai per ryskus tas ruzavumas blush2.gif  4u.gif
cia gal siek tiek aiskesne ta spalva, bet realiai ji man  schmoll.gif
http://stores.beauty...Girl/Detail.bok

tai va va, kad idetos spalvos, ir paciam Harmony puslapyje visai ne tokios kaip realybeje. Ir ta Go Girl man siaip gal butu nieko, bet po savaites ji pakeite spalva ir paliko tokia kaip pink smoothie, bandziau ir viena ir su blizguciu ant virsaus, tas pats, o drauges klientes netgi sugeltonavo doh.gif tai as jos ir nepirkau, kad jau tokia nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 06, 21:59)
tai va va, kad idetos spalvos, ir paciam Harmony puslapyje visai ne tokios kaip realybeje. Ir ta Go Girl man siaip gal butu nieko, bet po savaites ji pakeite spalva ir paliko tokia kaip pink smoothie, bandziau ir viena ir su blizguciu ant virsaus, tas pats, o drauges klientes netgi sugeltonavo  doh.gif tai as jos ir nepirkau, kad jau tokia nekokia  doh.gif

barbės spalva, del to turbut ir pavadinimas go girl smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 06, 13:30)
user posted image

Mane domina kokios spalvytės iš šios paletės yra 1 ir 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 07, 08:03)
Mane domina kokios spalvytės iš šios paletės yra 1 ir 4  4u.gif

light elegant (327) ir desert sands (344)
QUOTE(Jolkuce @ 2011 10 07, 10:34)
cool.gif zodz ikalbejai biggrin.gif  pasemiau ir as tokia pasibandyt hihihi.gif

na tikiuosi patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 10 07, 12:32)
light elegant (327) ir desert sands (344)

Tai čia pirma desert sands? O 4 light elegant? Light elegant tai pati turiu, tik man ji nepanaši į čia parodytas.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 10 07, 12:17)
Tai čia pirma desert sands? O 4 light elegant? Light elegant tai pati turiu, tik man ji nepanaši į čia parodytas.

tikrai taip bigsmile.gif va dabar net naga pridejau prie kompo, spalva tokia kokia fotkej bigsmile.gif cia as apie light elegant kalbu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 27, 18:05)
Lakavimas su geliniu laku "Harmony gelish". Eiga.

Aciu, labai trumpai ir aiskiai paaiskinta visa eiga 4u.gif

O cia dar radau video, kaip dirba su sios firmos priemonemis ir parodyta visas darbas. Manau visa sia info reikia talpinti i pirma puslapi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 08 spalio 2011 - 12:01
Sveikos, kaip angliškai vadinasi nago pašiaušėjas (tas blokelis) ir mediniai krapštukai (geliui nuimti)? Jei nesunku - parašykite, siųsiuosi iš China biggrin.gif
Nuėjau šiandien į parodą "Grožis ir sveikata", galvojau nusipirkti, kai pamačiau kokios kainos doh.gif Yra ir po 4 Lt. kiti 6-9 Lt. Jaučiu ten viskas iš Kinijos, nes pamačiau pas pardavėjus tokius acetoninius flomasteriukus kur galima pralakuotas nagų odeles apsivalyti, tai aš pati 5 vnt. iš Kinijos už kelis Lt. atsisiunčiau, o parodoje vos neapakau, kai pamačiau, jog toks flomasteriukas (vienas vnt.) 8 lt. kainuoja blink.gif
Nu aš nusipirkau tą blokelį ir krapštukus, bet jei kas esat iš kiniečių parsisiuntę, tai parašykit jei nesunku kaip jie angliškai vadinasi ... ax.gif 4u.gif

QUOTE(Eljerny @ 2011 10 08, 12:00)
Aciu, labai trumpai ir aiskiai paaiskinta visa eiga  4u.gif

O cia dar radau video, kaip dirba su sios firmos priemonemis ir parodyta visas darbas. Manau visa sia info reikia talpinti i pirma puslapi  smile.gif

aha, yra youtube filmukai visų gelinių lakų lakavimosi eigos 4u.gif
Atsakyti