Kas ten prašėte Kempinėle tapšnojimo technikos štai video:
http://www.youtube.c...h?v=3EMgt4_jW5U
http://www.youtube.c...feature=related
Dar reikėtų nepasižiūrėjau iki galo tą kempinėlę jau paiimtą su dažais truputėlį nusausinti į servetėlę ir tada lengvais prilietimais "tapšnoti"
Ir geriausiai gaunasi iš paprastos virtuvinės kempinėlės.
Ieskau tamsiai baklazanines spalvos GELISH`o tai butu Night reflection ar ne? gal kas gali padeti? aciu!!!
panos, o jus koju nagus irgi lakuojat geliniais lakais? as viena karta buvau pasidarius toki pedikiura, laike ilgai, taciau nagu bukle po to buvo labai prasta
dar vienas klausimas-kaip pas jus su odelem? bent pas mane odeles labai sausos. kas vakara trinu aliejukus ir ranku kremus naudoju, vistiek labai sausos, ypac po to, kai nuimu gelini laka (t.y. palaikau acetone)
labai aciu
Papildyta:
tie balkazanai irgi buna skirtingu spalvu. as night reflection neturiu, turiu bellas vampire, ji panasi i tokia baklazanu spalva/atspalvi tik tamsesne:
bet jei ieskai spalvos labiau i melynuma (kaip apacioj), tada nezinau
dar vienas klausimas-kaip pas jus su odelem? bent pas mane odeles labai sausos. kas vakara trinu aliejukus ir ranku kremus naudoju, vistiek labai sausos, ypac po to, kai nuimu gelini laka (t.y. palaikau acetone)
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 11, 06:54)
labai aciu
Papildyta:
QUOTE(olga81 @ 2011 11 11, 10:20)
Ieskau tamsiai baklazanines spalvos GELISH`o tai butu Night reflection ar ne? gal kas gali padeti? aciu!!!
tie balkazanai irgi buna skirtingu spalvu. as night reflection neturiu, turiu bellas vampire, ji panasi i tokia baklazanu spalva/atspalvi tik tamsesne:
bet jei ieskai spalvos labiau i melynuma (kaip apacioj), tada nezinau
ajaja
darau, bet kad su kojytem viskas norma pas mane Siaip va patarimas-nusipirk Removeri is gelish, o ne acetona paprasta, jei turi bedu su sausomis odelemis ir nagais.Ju remuveris taip nedziovina nago ploksteles.
darau, bet kad su kojytem viskas norma pas mane Siaip va patarimas-nusipirk Removeri is gelish, o ne acetona paprasta, jei turi bedu su sausomis odelemis ir nagais.Ju remuveris taip nedziovina nago ploksteles.
QUOTE(Kristina Kup @ 2011 11 10, 23:56)
Noriu paklausti per kuria siusiesi ir kokia kaina vienas buteliukas? Aciu
Uzsakiau per rudaplauke is amazon.com, lakus susiradau po 12,95$, dar prisides tarpininkavimo mokestis ir siuntimas i LT. tai bendra suma zinosiu tik gavus skaiciukus.
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 11, 11:18)
ajaja
aciu geras patarimas, as net nepagalvociau
dar klausimas iskilo- kaip jus nuimat gelini laka, ta prasme, ar kelias minutes mirkot nagucius acetone/spec nuemimo skystyje? ar suvilgdot vata ir su folija apsukat aplink pirsuts ir laikot pvz 10 min?
QUOTE(ajaja @ 2011 11 11, 12:38)
aciu geras patarimas, as net nepagalvociau
dar klausimas iskilo- kaip jus nuimat gelini laka, ta prasme, ar kelias minutes mirkot nagucius acetone/spec nuemimo skystyje? ar suvilgdot vata ir su folija apsukat aplink pirsuts ir laikot pvz 10 min?
Visu pirma , mirkyti-reiktu laaabai daug skyscio, tai cia taip sakyciau prabangiai gautusi ir ne ekonomishka As su folija apsuku ir vata Plius jei naudoji paprasta acetona ir turi beda su odelemis-tai net nerekomenduociau mirkyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 11, 12:50)
Visu pirma , mirkyti-reiktu laaabai daug skyscio, tai cia taip sakyciau prabangiai gautusi ir ne ekonomishka As su folija apsuku ir vata Plius jei naudoji paprasta acetona ir turi beda su odelemis-tai net nerekomenduociau mirkyti
jeigu naudoti acetona, pries tai, pries vyniojant su folija odeles su aliejuku patepkit
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 11, 13:13)
jeigu naudoti acetona, pries tai, pries vyniojant su folija odeles su aliejuku patepkit
Kartais tepu, kartais ne..zodz kai nepamirshtu Bet dabar kai remuveri nusipirkau, nebeliko dziuvimo bedu bet kas nezino-patarimas geras
Žinot, merginos, pamačiau IBD Gelac spalvą "Constellation" ....
Žiauriai, žiauriai graži.... Dar nei viena spalva šitaip širdies neužkabino kaip ši
Žiauriai, žiauriai graži.... Dar nei viena spalva šitaip širdies neužkabino kaip ši
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 11, 13:38)
Žinot, merginos, pamačiau IBD Gelac spalvą "Constellation" ....
ta juoda su zeruciu? gal turi ranku foto kaip nulakuoti atrodo?
O ga kuri isbande naujuosius IBD jau ? http://www.beautywes...nitely-5oz.aspx
Aciu Druge
Bandysiu ir as uzsisakyti is Auroros kolekcijos kelias spalvas tik neapsisprendziu kuriu noriu Gal yra kokiu atsiliepimu apie jas, ar visos gerai ir lygiai dengia?