Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 08, 22:09)
O tu pabandyk, pradzioje ji sutvirtinti silku(nago iskilima), o poto ant virsasu nulakuot iprastai.Kuri laika turi gelbeti  mirksiukas.gif

Aha aš irgi taip darau, ir laikosi super thumbup.gif , po dviejų ar po trijų savaičių ateina ir viskas taippat gerai išsilaikę thumbup.gif

Valio clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif laukiau laukiau ir sulaukiau, šiandien seminaras!!!!!!!
Atsakyti
O kur aš galėčiau jo įsigyti? blush2.gif bet, ko gero, reikėtų ir lempos tada... vadinasi teks kulniuoti tvarkytis manikiūro, pati nesusidorosiu namų sąlygom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 09, 08:23)
Aha aš irgi taip darau, ir laikosi super  thumbup.gif , po dviejų ar po trijų savaičių ateina ir viskas taippat gerai išsilaikę  thumbup.gif

Sveikutes mirksiukas.gif

Jus cia apie sitoki silka kalbat? http://www.manikiura...listtype=search
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2011 11 09, 12:01)
Sveikutes  mirksiukas.gif

Jus cia apie sitoki  silka kalbat?  http://www.manikiura...listtype=search

Greiciausia, matai nesimato kas dezuteje biggrin.gif Nes tokio nebandzius. As atskirai juostelemis pirkau.Bet manau cia tas pats velnias biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 09, 11:32)
O kur aš galėčiau jo įsigyti?  blush2.gif  bet, ko gero, reikėtų ir lempos tada... vadinasi teks kulniuoti tvarkytis manikiūro, pati nesusidorosiu namų sąlygom  ax.gif

Ko jo- UV lako? Pilnas internetas ne tik Lietuvoje bet sociai is visur galima parsisiusti, zinoma turit buti nusiteikusi kaip minimum 200lt pirmajai investicijai, nes lempa , pagrindas , spalva, ir virsutinis sluoksnis, geresnes ir patikimos firmos pigiau tikrai nekainuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 09, 12:21)
Greiciausia, matai nesimato kas dezuteje biggrin.gif Nes tokio nebandzius. As atskirai juostelemis pirkau.Bet manau cia tas pats velnias biggrin.gif

Cia aisku bus dbr visiskai kvailas klausimas,bet vis tiek paklausiu blush2.gif Uzklijuoji ant iskilimo vietos juostele ir toliau darai ka nori,kaip siuo atveju laku geliu,taip? Kur pirkote jus tas juosteles?
Visiska savamoksle esu ,vis ateinu pasiskatineju ka ir kaip jus darot. Kai pavyks ir man graziai nusilakuoti,butinai pasirodysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 11 09, 09:23)

Valio  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif laukiau laukiau ir sulaukiau, šiandien seminaras!!!!!!!

Ir aš laukiu to seminaro, bet tik gruody dar... lauksiu atsiliepimų smile.gif
Planuoju pasipildyti savo gelish laku kolekcija, norėčiau keletos matinių spalvyčių, gal kuri patartumėt smile.gif temoj radau exhale 01330, gal dar kokią rekomenduotumėt? 01335 princess tiara nuotraukoj man panašu į pilką, o paletėj internete - kažkokia neaiški? ar ji matine? o kaip 01361 ivory coast? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2011 11 09, 12:38)
Cia aisku bus dbr visiskai kvailas klausimas,bet vis tiek paklausiu  blush2.gif Uzklijuoji ant iskilimo vietos juostele ir toliau darai ka nori,kaip siuo atveju laku geliu,taip? Kur pirkote jus tas juosteles?
Visiska savamoksle esu ,vis ateinu pasiskatineju ka ir kaip jus darot. Kai pavyks ir man graziai nusilakuoti,butinai pasirodysiu  bigsmile.gif

As Grazvaldoj pirkus tas juosteles..na mus kai moke-tai ties ta iskilimo vieta siek tiek pasiausi nageli,dedi gabaleli silko ir kliju lasheli pasklaidai,patapshnoji ant to silko tvirtumui.Tik nepilk puse bonkes, kad nebutu lasho ir kalno poto ant to nago biggrin.gif jei matai kalniukas, irgi poto biskuti paslifuok kai klijai pradzius.Tik nepersistenk.. biggrin.gif o poto jau pagal visas taisykles toliau vaziuoji prie lakavimo.
Papildyta:
QUOTE(anny @ 2011 11 09, 12:55)
Ir aš laukiu to seminaro, bet tik gruody dar... lauksiu atsiliepimų smile.gif
Planuoju pasipildyti savo gelish laku kolekcija, norėčiau keletos matinių spalvyčių, gal kuri patartumėt  smile.gif temoj radau exhale 01330, gal dar kokią rekomenduotumėt? 01335 princess tiara nuotraukoj man panašu į pilką, o paletėj internete - kažkokia neaiški? ar ji matine?  o kaip 01361 ivory coast? Ačiū

gelish "Its a lilly" matinis gi jau minejo, melyniu jogurto spalvos biggrin.gif bet man toks ga labiau i ruzavuma trenkia biggrin.gif Bet vasarishkas toks -liuks thumbup.gif , man dar patiko matinis Gelish"Black cherry berry" jei megstat ryshkius, jis toks sodraus raudono burgundishko vyno spalvos wub.gif vienas is naujausiu mano spalvu, nesigailiu , kad pasemiau thumbup.gif
01361 ivory coast-man asmenishkai ne schmoll.gif gelsvo atspalvio nagai, man iskart grybeliniai biggrin.gif kazkaip vo nelimpa tokios man blush2.gif Bet cia kiekvianam savaip..

va tiksliai ar yra is Gelish kokios spalvos sviesios-matines(tik ne i auksa ar gelsvuma), bet , kad uzdengtu laisva nago krasta ir nepersisviestu panages rolleyes.gif "zalia mesa", l"illy", "tiara" zinau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 lapkričio 2011 - 13:20
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 08, 17:18)
Ziurekit kuris nepraleidzia UV spinduliu, dazniausia ant lako buna parasyta. ax.gif

Dekui 4u.gif manau reikes isbandyti su permatomu, tik tada bus aisku pades tas lakas ar ne...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 11 09, 15:22)
Dekui  4u.gif  manau reikes isbandyti su permatomu, tik tada bus aisku pades tas lakas ar ne...smile.gif

manau pades, jei parasyta kad pries nagu geltonavima-tai greiciausia jau ir bus su Uv filtrais rolleyes.gif
Atsakyti
ziurekit kokiu groziu radau:) kai kurie be rysio, kai kurie idomus, kai kurie labai grazus. galima ideju prisisemti smile.gif
kazin ar yra kokia panasi spalvyte Gelish'e (photo 41)?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 11 09, 16:32)

Nu fantastika, kokie groooziai wub.gif Daugiausai perejimu ir menulio manikiuru, laabai neblogai atrodo sis rolleyes.gif http://www.maandd.co.uk/js/a15.jpg
turi mintyje situs nagucius del spalvytes? rolleyes.gif http://www.maandd.co.uk/js/photo41.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 lapkričio 2011 - 16:51
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 03, 20:57)
Na kaaaaaaaaa nesikeikiant..geris tie lakai, alia vo prancuzo patirtis nepatiko biggrin.gif Viskas skysta,baltas galiukas per du kart,daug pezeliones , krapstymo..Isvada truksta igudziu,nes bio geli buvau pamegus labiau-jis tirshtesnis doh.gif  Zodziu kas mate- sake labai grazu, o va manes kazkaip netenkina mano nagai biggrin.gif gal biski ilgio truksta g.gif  Nu zodziu as kazkokiose dvejonese dabar del UV prancuzo ilgalaikio biggrin.gif
Gelish Sleek White + 2 Gelish sluoksniai Little Princess 4u.gif
Ir stai pirmas blynas mano biggrin.gif
user posted image

atrodo pasakiskai, ir ilgis nagu superinis labai tvarkingas. Ziauriai liuks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mugne: 09 lapkričio 2011 - 17:24