QUOTE(Geiša @ 2011 11 09, 12:38)
Cia aisku bus dbr visiskai kvailas klausimas,bet vis tiek paklausiu
Uzklijuoji ant iskilimo vietos juostele ir toliau darai ka nori,kaip siuo atveju laku geliu,taip? Kur pirkote jus tas juosteles?
Visiska savamoksle esu ,vis ateinu pasiskatineju ka ir kaip jus darot. Kai pavyks ir man graziai nusilakuoti,butinai pasirodysiu
As Grazvaldoj pirkus tas juosteles..na mus kai moke-tai ties ta iskilimo vieta siek tiek pasiausi nageli,dedi gabaleli silko ir kliju lasheli pasklaidai,patapshnoji ant to silko tvirtumui.Tik nepilk puse bonkes, kad nebutu lasho ir kalno poto ant to nago
jei matai kalniukas, irgi poto biskuti paslifuok kai klijai pradzius.Tik nepersistenk..
o poto jau pagal visas taisykles toliau vaziuoji prie lakavimo.
Papildyta:
QUOTE(anny @ 2011 11 09, 12:55)
Ir aš laukiu to seminaro, bet tik gruody dar... lauksiu atsiliepimų
Planuoju pasipildyti savo gelish laku kolekcija, norėčiau keletos matinių spalvyčių, gal kuri patartumėt
temoj radau exhale 01330, gal dar kokią rekomenduotumėt? 01335 princess tiara nuotraukoj man panašu į pilką, o paletėj internete - kažkokia neaiški? ar ji matine? o kaip 01361 ivory coast? Ačiū
gelish "Its a lilly" matinis gi jau minejo, melyniu jogurto spalvos
bet man toks ga labiau i ruzavuma trenkia
Bet vasarishkas toks -liuks
, man dar patiko matinis Gelish"Black cherry berry" jei megstat ryshkius, jis toks sodraus raudono burgundishko vyno spalvos
vienas is naujausiu mano spalvu, nesigailiu , kad pasemiau
01361 ivory coast-man asmenishkai ne
gelsvo atspalvio nagai, man iskart grybeliniai
kazkaip vo nelimpa tokios man
Bet cia kiekvianam savaip..
va tiksliai ar yra is Gelish kokios spalvos sviesios-matines(tik ne i auksa ar gelsvuma), bet , kad uzdengtu laisva nago krasta ir nepersisviestu panages
"zalia mesa", l"illy", "tiara" zinau ...