Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas II tema

Sveikos merginos 4u.gif
Labai smagu pasiskaityti temelę ir rasti sau naudingų patarimu bei pamokymų. Su lakais dirbu jau apie pusę metų ir iškilo man viena bėdelė. Klientės skundziasi kad nulakavus nagučiai po kažkurio laiko pakeičia spalvą. O ypatingai tai matosi ant prancūzo. Jam lakuoti naudoju SHEEK WHITE ir SWEET DREAM. Na jis taip pageltonuoja, kad atrodo jog uztepta kokia gelsva spalva ant viršaus.
Gal dar kam taip yra? Gal zinote nuo ko jis taip pageltonuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millka: 07 lapkričio 2011 - 20:51
QUOTE(gugiene @ 2011 11 07, 15:48)
As pigiausiai radau Harmony gelish lakas gaunasi 13.49+2.99 siuntimas=16.48$ (~42LT)
ar taip, gal kas pigiau amerikietiskas randa  g.gif  imeskit nuoroda

O čia shipingas į Lietuvą 2,99? 4u.gif
Atsakyti
Atnešu dar spalvą, gal kam pravers smile.gif Gelish - LIGHT ELEGANT + VEGAS NIGHTS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2011 11 07, 21:06)
Atnešu dar spalvą, gal kam pravers smile.gif Gelish - LIGHT ELEGANT + VEGAS NIGHTS

bigsmile.gif OO visai neblogas toks lengvas variantas thumbup.gif

millka kaip idomiai.Spalvu pokyciu dar niekad nepastebejau..Nors va neturiu tos SWEET DREAM,nelabai ka galiu pasakyt.Vieninteli karta ka maciau tai ta neonine spalva isblukusia, kliente sake, kad po atostogu turkijoje si spalva jai isbluko-tai buvau nustebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(millka @ 2011 11 07, 21:50)
Sveikos merginos 4u.gif
Labai smagu pasiskaityti temelę ir rasti sau naudingų patarimu bei pamokymų. Su lakais dirbu jau apie pusę metų ir iškilo man viena bėdelė. Klientės skundziasi kad nulakavus nagučiai po kažkurio laiko pakeičia spalvą. O ypatingai tai matosi ant prancūzo. Jam lakuoti naudoju SHEEK WHITE ir SWEET DREAM. Na jis taip pageltonuoja, kad atrodo jog uztepta kokia gelsva spalva ant viršaus.
Gal dar kam taip yra? Gal zinote nuo ko jis taip pageltonuoja?

man viena meistrė sakė, kad Hermony lakai yra be UV filtro, ir gavę spinduliu (ypač soliariume) baltas lakas pageltonuoja
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 11 07, 21:52)
man viena meistrė sakė, kad Hermony lakai yra be UV filtro, ir gavę spinduliu (ypač soliariume) baltas lakas pageltonuoja

Na va vadinas as teisingai maniau , nes su Bio geliu ir priauginimais tas pats gi perspejimas, kai kazkur aini i soliariuma ir panasiai, nagai turi but uzlakuoti, kad ir paprastu laku, va butent , kad nekeistu spalvos,vadinas lakams galioja tas pats ax.gif dekui uz tikslesne info.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 11 07, 21:02)
O čia shipingas į Lietuvą 2,99? 4u.gif

Taip, pvz:

http://www.ebay.com/...=item1e68166d58
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 08 lapkričio 2011 - 08:17
QUOTE(gugiene @ 2011 11 08, 08:13)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 07, 23:00)
Na va vadinas as teisingai maniau , nes su Bio geliu ir priauginimais tas pats gi perspejimas, kai kazkur aini i soliariuma ir panasiai, nagai turi but uzlakuoti, kad ir paprastu laku, va butent , kad nekeistu spalvos,vadinas lakams galioja tas pats ax.gif dekui uz tikslesne info.

sveikos, sakykit o jeigu pasidarius prancuziska geliu-laku ir uzlakavus ant virsaus tiesiog permatoma laka, virsutini sluoksni kuris raso kad negeltonuoja INM, man pats gelis-lakas baltas nepakeis tada spalvos, ar turi buti tas lakas paprastas su spalva butinai? g.gif
is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 11 08, 14:48)
sveikos, sakykit o jeigu pasidarius prancuziska geliu-laku ir uzlakavus ant virsaus tiesiog permatoma laka, virsutini sluoksni kuris raso kad negeltonuoja INM, man pats gelis-lakas baltas nepakeis tada spalvos, ar turi buti tas lakas paprastas su spalva butinai? g.gif
is anksto dekui 4u.gif

Ziurekit kuris nepraleidzia UV spinduliu, dazniausia ant lako buna parasyta. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš vėl pas jus su klausimu blush2.gif jei geliniu laku padengtas nagas įskyla, galima jį sutvirtinti gelinių nagų klijais ar geriau nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 11 08, 18:46)
Sveikutės 4u.gif
Aš vėl pas jus su klausimu blush2.gif  jei geliniu laku padengtas nagas įskyla, galima jį sutvirtinti gelinių nagų klijais ar geriau nereikia?  g.gif

O tu pabandyk, pradzioje ji sutvirtinti silku(nago iskilima), o poto ant virsasu nulakuot iprastai.Kuri laika turi gelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti